Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על כלבים ורציחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243550,00.html

*אם יש לכם לב חלש דלגו על התמונות

עכשיו אתם יודעים מה מעצבן, תיזכרו רגע בתקופה בה כלב נשך ילדה קטנה והרג אותה בגלל הבעלים הסדיסט שלו, איזה סיפור עשו מזה, איזה עונשים קיבלו החיות המסכנות האלה, סירוס איסור על יבוא רישיונות לא מהעולם הזה ועוד צרות כאלה ואחרות

ומה עכשיו במיקרה הזה, הרי ברור שסופו שיסתיים בעמוד החדשות של YNET, ואם יתפסו אותו זה לא יעורר גלים כמו שעוררה המיקרה ההפוך. אבל זה רק מראה את האירוניה, הרי אנחנו הנאורים שיש לנו מוח והיגיון והם רק כלבים. ואתה כבר לא יודע מי נאור ומי לא

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לא שלא נעים לי לכתוב את מה שהייתי עושה - מרוב תיאורים ציוריים אתם תמחקו את זה.

בקיצור - אני מאחלת לבן הזנונים הזה מוות בעינויים סיניים דוגמת "הרתח וקרצף", "1000 החתכים" וכו'

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

:cry:

בתור בעל 2 כלבים שאני מת עליהם יותר מכל דבר בעולם...כואב לי הלב עד בכי.

אם הייתי יודע מי זה, הייתי נוסע לנס הרים, עושה קצת כיף עם האוטו, ירידה עליה ככה...

ואז נוסע אליו הביתה וחותך לו את הז*ן.

פורסם
:cry:

בתור בעל 2 כלבים שאני מת עליהם יותר מכל דבר בעולם...כואב לי הלב עד בכי.

אם הייתי יודע מי זה, הייתי נוסע לנס הרים, עושה קצת כיף עם האוטו, ירידה עליה ככה...

ואז נוסע אליו הביתה וחותך לו את הז*ן.

התבלבלת עם העונש לאנסים.

כן מצער לשמוע מה קרה שם, במיוחד כאשר פוגעים בדבר תמים וחסר יכולת התגוננות אני מניח.

דרך אגב אני חושב שצינזרו את התמונות מאז שהופיעה הכתבה לראשונה לפי תגובות האנשים, עכשיו בקושי רואים משהו..

באמת איזה עונשים מתאימים לאנשים שפגעו בחיות אלמלא היתה אפשרות לבחרו בעונש יצירתי? (למי שלא הבין עונש שהוא לא מאסר, מוות וכו')?

אני חושב, 1על1 עם רווטווילר או כמה פיטבולים..

פורסם

למה לקחת חיים? הנוול לא יכל לנפץ איזו שמשה של אוטו או לפנצ'ר גלגל? (לא שזה מוצדק חלילה), לאן הדרדרנו... באמת זוועה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

העונש הכי טוב זה להשאיר אותו לזעם ההמונים, בנאדם שחתך ראש של כלב...תסלחו לי מגיע לו שמישהו יבוא יחטוף אותו ויחתוך לו את המה שמו, פשוט מגיע לו, שיזכר פעם הבאה לא לגעת בכלב.

אני מבטיח שאני הייתי עושה לו את זה לו רק הייתי יודע מי זה, נבלה.

כפי ששמתם לב, זה נושא מאוד רגיש אצלי, התעללות בחיות.

פעם היה מקרה ששכן שלי זרק על הכלב שלי אבנים, בוא נגיד שהוא לא הלך אחרי זה הרבה זמן...

היה בבית עם גבס החולרע, וזה דינו של כל מתעלל, לחוות את אותה ההתעללות על גופו.

ואני מצפה מכל מי שעד למקרה התעללות של בן אדם על בעל חיים, שינקוט עמדה אקטיבית (או בקיצור להחטיף לאמאימא שלו), אפשר לחשוב מה החיה חסרת האונים עשתה לו.

פורסם

הבעיה לדעתי יותר עמוקה -

הבן-אדם (???) ערף לכלב את הראש, כנראה מתוך ידיעה שמערכת המשפט "תעניש" אותו בעונש די מגוכח כיאה למדינת ישראל.

No worries 8)

פורסם

אני יודע שזה קצת לא קשור וקצת לא יפה אבל עדיין אני מעליב את הבן אדם אז אני מקווה שתסלחו לי,

הערת שוליים,

אם הוא ירצח את אשתו זה בסדר, כנראה היא גם כלבה..

קורע מה? לא משהו.. טוב..

בכל מקרה, שוב, אנשים מדברים פה על כריתת אברים, למה.. כאילו, יש את הקטע של עין תחת עין, אבל הראש הוא לא ז^ן..

הרעיון של זעם ההמונים זה רעיון יפה, ככה איזה קעקוע יפה או איזה שלט גדול שהוא לובש על עצמו, עם תמונה של הכלב, "אני הורדתי לו את הראש", ככה באיזה כנס של הירוקים או צער גידול חיות ..

אם ידעו מי הוא, בכלל הוא לא נראה לי ישתלב בחברה בחזרה גם אחרי עונש מאסר..

אבל חשוב לציין משהו, יש מקרים ואני לא מצדיק את המקרה הזה כי לא הספקתי להתעמק במה קרה שם בדיוק וסביר להניח שגם העיתונאים לא יודעים בדיוק בכל מקרה..

אני מניח, שאם הוא רצח כלב, הוא הגיע לנקודה מאוד מאוד קשה וצריך להבין את זה, גם האנשים הכי פחות מוסריים שיש יהיה להם בעיות לרצוח כלב תמים וחמוד שכזה, ולכן אני מאמין לפחות שהרצח הזה הוא לא סתם, יש כנראה סיבה מאוד קשה שאולי מעבר להבנתנו ואנחנו משמיצים את הבן אדם סתם.

נכון שרצח זה לא פתרון, אבל שוב, לכו תדעו מה עבר על הבן אדם, אולי גם הוא איבד דברים שיקרים לו.

פורסם
הבעיה לדעתי יותר עמוקה -

הבן-אדם (???) ערף לכלב את הראש, כנראה מתוך ידיעה שמערכת המשפט "תעניש" אותו בעונש די מגוכח כיאה למדינת ישראל.

לא ניראה לי שאדם כזה, שפלש למיבנה, תקף אנשים ושרף רכוש פרטי, איכפת ממש מהחוק...

יש דרך אחת שאנשים כאילו לא יחזרו על המעשה שלהם, קטיעת גפיים, עליונים, ואם חזר על המעשה גם תחתונים...וכמובן סרוס, כדי שלא יתרבו!

כי אין דרך אחרת!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ממש נצבט לי הלב כרגע! פשוט מזעזע. הכלב נראה תמים!

כשאני מטייל עם האמסטף שלי, כל הזמן אנשים שעוברים אומרים לי שהכלבה מסוכנת, אני עונה להם שאנשים הרבה יותר מסוכנים מכלבים.

תנחומי למשפחה שאיבדה חלק.

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

תיכף תגיד שלכלבלב קוראים Jesus

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הגזמתם לגמרי.

נכון, הבן-אדם חלאה ומגיע לו עונש משמעותי או טיפול פסיכיאטרי, אבל הוא עדיין בן-אדם.

מי שדורש עונשים פיזיים מחרידים כנקמה על מעשה פלילי, שם את עצמו באותה הקטגוריה של המתעלל השפל, או אפילו גרועה ממנה: הוא התעלל בכלב, ואתם דורשים להתעלל בבן-אדם.

נמרוד

• תוכן חדש...