Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איך אני מחליף רפידות לבלמים הקדמיים שלי, אם זה מסובך או שאני יכול לעשות את זה בעצמי, כמו כן איך מחליפים את הגומיה של הציריה אם היא נקרעה קצת (האם זה סיבה לכשלון בטסט?).

תודה.

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

1. רפידות (וברקסים בכלל) זה מרכיב בטיחותי ראשון במעלה, אל תידע שם ללא ידע מוקדם.

לך למוסך.

2. גומי לציריה - צריך מכשיר לזה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
רציתי לדעת איך אני מחליף רפידות לבלמים הקדמיים שלי, אם זה מסובך או שאני יכול לעשות את זה בעצמי, כמו כן איך מחליפים את הגומיה של הציריה אם היא נקרעה קצת (האם זה סיבה לכשלון בטסט?).

תודה.

בלימה - גש למוסך, מדובר בסוגיה בטיחותית ממדרגה ראשונה, כל טיפול במערכת הבלימה מחויב עפ"י חוק טיפול ע"י מכונאי מוסמך ובחינה ע"י בוחן מוסמך.

צירייה פגומה זאת בהחלט סיבה לכישלון בטסט.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

זה לא קשה, אבל יש דברים שצריך להשאיר למקצוענים באמת...

בקשר לגומייה, תחליף מהר מהר לפני שיברח כל הגריז ואז תצטרך להחליף את כל הצירייה.

עלות גומייה אחת באזור ה25 ש"ח , ועל עבודה יקחו באזור ה-200 שקלים להערכתי.

אם מדובר בשני הצדדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקשר לציריות, יש כאלה שאין להם את המכשיר והם עושים את זה עם בקבוק ליטר וחצי... לא מומלץ בכלל! מספיק שפגעת אפילו מעט בגומיה בזמן "ההלבשה" והיא תעשה לך בעיות תקופה קצרה לאחר מכן.

תודה מראש.

פורסם

אם כבר מדברים על רפידות מצתרף לשאלה...לדעתי בטיפול הקרוב נצתרך להחליף רפדות בבאלנו,האם מומלץ לשים רפידות של חברה מסויימת שיעיולות יותר או "משופרות" ומחיר משוער ....מבקש את המלצתכם.

תודה..

פורסם
לאוטו שלך הייתי רוכש את המקוריות יותר "משופר" מזה לא צריך.

תתיעץ עם "יוסי באלנו", היה טוב היה יוסי.

איך שתגיד... :lol:

המוסך שוחט !!!

שהיתי במוסך בקשר למראה אז היה שם בן אדם שהחליף לא לפני הרבה זמן רפידות אוריגנלי לבאלנו 700 ש"ח!!!!! מתוכם אני בטוח חצי על העבודה!

שיחנקו!!

מה באמת אין רפידות מומלצות?? :(

פורסם

המקוריות הן הכי טובות כי הן לא שוחקות את הדיסק, תקנה רק את הפידות ואת העבודה תעשה במקום אחר שלא יקר כל כך , רק הרפידות יעלו 300 ש"ח בערך .

התחליפיות עשויות חומר יותר קשה ומהר מאוד מתחילות לשרוק אז על תעשה את הטעות.

פורסם

נשתדל לקנות מקורי והתקנה נעשה לבד יש לי אנשים שיודעים להחליף...

הגיוני להחליף רפדיות אחרי 28K בנסיעה ובלימה שפחות או יותר רגועה, ומדי פעם בהרבה זמן קצת אגרסיבי?

• תוכן חדש...