Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה הצטיידתי במגבר ה JBL המפורסם מהדיוטי, ביררתי אצל כמה מתקינים איכותיים

והם דורשים 400 שקל התקנה,אני יודע שהם משתמשים בחיווט בינוני ומטה אז על מה השחיטה ?

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על העבודה המפרכת של חיווט מתחת לפאנלים, פירוק והרכבה של חלקי קוסמטיקה מהרכב, על מקצועיות, ועל אוכל לילדים שלהם. אם כמה מתקינים אמרו לך שזה המחיר, אז זה המחיר. יש תחרות בשוק והם לא היו מפליצים סתם מחיר.

אתה יכול ללכת למתקין לא איכותי שישבור לך חלקים ברכב בשביל חצי מהמחיר, בהצלחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שמע קיט התקנה עולה בערך 200-150. התקנה אמורה לעלות בערך 250.

אם תשיג קיט בזול תשלם רק על התקנה..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

יש קיטים לא רעים גם ב-150 שקל

והתקנה של החיווט זו באמת עבודה קשה...

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם
יש קיטים לא רעים גם ב-150 שקל יש גם ב99 8G טובים EXPLOSION

והתקנה של החיווט זו באמת עבודה קשה...בכללי מסכים איתך, שוב תלוי על איזה רכב אנו מדברים[משתנה מרכב לרכב]

שבת שלום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
התקנה כולל קיט לא צריכה לעלות על 300 שקל
תגיד מה אנשים עובדים אצלך לפי בקשתך ? למה משלם את השכירות של המקום של המתקין שלך או את החשמל שלו בעסק ?

תעריכו עבודה טובה ! זאת הבעיה העיקרית פה במדינה כל אחד רוצה הכל בלי לשלם !!!

למה לרופא שיניים צריך לשלם כמעט 1000 ש"ח על טיפול שורש שלוקח רבע מזמן של התקנה ? זה מוצדק ?

למי שאין כסף שיתקין בבית תפסיקו לחשב לאנשים את הפרנסה אין לכם בושה ?

פורסם
תשמע הם לא קונים קיטים הם של התקנות יש להם קבלים שהם קונים אותם בגליל גדול כזה

הרבה מטרים עלות זולה בהרבה

אז 300 שקל זה מחיר טוב

אם קבעת שזה מחיר טוב אז חייבים לעשות במחיר שסרגיי החליט !!

ואם זה מחיר טוב בשבילך אני מזמין אותך להתחיל להתקין לי מגברים מהבוקר עד הלילה בשביל 200 ש"ח עבודה החיווט עליי (בערך 100 ש"ח יותר נמוך מקיט התקנה ) .

אתה מוזמן לעבוד ממחר !!!

פורסם

תשמע אני רק עצבני שיש מתקינים שדורשים 400 שקל ואין להם ידיים

שוברים פלסטיקים גורמים נזקים מעבירים חוטים במקומות הלא נכונים ואז

היופי שבכל אתה משלם על כל זה 400 שקלים

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

ולעומת זאת יש מתקינים שלוקחים גם 800 ש"ח על התקנת מגבר כל אחד מעריך את העבודה שלו לפי המקצועיות שלו והידע .

פורסם

אם יש לך חשש בנוגע למתקין שעלול לשבור לך פאנל או כל דבר אחר ברכב אתה יכול לגשת למתקין אחר

אף אחד לא הכריח אותך להתקין אצלו , ובקשר למחיר זה דיי הגיוני שיעלה 400 ש"ח כי זאת עבודה זה חיווט שהוא שם לך ברכב אלו כיוונים שהוא צריך לעשות לך בסוף ההתקנה ורק שתדע 400 ש"ח זה מחיר סביר מאוד יש כאלו שיקחו לך יותר וגם עלולים לשים לך חיווט על הפנים .

פורסם

התקנתי רדיו דיסק + חיווט + 2 מגברים + זוג 6/9 (כולל חיתוך של המגש) ב350 ש"ח סה"כ.

מה אני אגיד לכם ... חרא של התקנה, אז לא הייתי בפורום הזה ולא ידעתי בכלל שיש עוביים שונים של כבל +, בקיצור הוא התקין לי 8G לכל האורך, וכנראה ה RCA גם הכי פשוט שיש.... לומדים על טעיות,

וגם המחיר בהתאם.

פורסם

TIME IS MONEY

על שעות עבודה משלמים.

על ידע (בתקווה רבה שמתקין מקצועי) משלמים.

על אחריות משלמים.

על עלות שכירות/הפעלת החנות משלמים.

בפעם הראשונה שהותקנתי מגבר ברכב ההתקנה בוצעה אצל מתקין שם התבוננתי וראיתי כי מלאכה זו אינה כה מורכבת. לאחר זמן מה הבנתי שההתקנה שבוצעה היתה חובבנית ביותר במקרה הטוב. בפעמים הבאות כבר התקנתי את המגברים בעצמי.

אם יש לך (או לחברים שלך) את הידע והיכולת אז תוכל לחסוך כסף על ידי התקנה עצמית. אם אתה לא סגור על איך מתקינים מגבר עדיף שתפנה למתקין.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...