Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9855 3WAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזאת

אחרי שאני מעביר את ה אלפיין למצב 3 WAY איך יציאות ה RCA יתפקדו ??

הקידמיים ישארו קידמיים והאחוריים יהפכו נגיד להיות מידים ??

תודה מראש

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

נכון. היציאה הקדמית עבור הטוויטרים (hi pass), היציאה האחורית עבור המיד-בס (Hi pass / low pass) והיציאה לסאב עבור הסאב (low pass).

בשביל זה תצטרך לחבר מגבר 4 ערוצים עבור הקומפוננט (ואז אתה יכול לחבר ישירות את הטוויטרים והמידים למגבר תוך שימוש בקרוס אובר של האלפיין ללא צורך בקרוס של הקומפוננט) ועוד מגבר עבור הסאב (או לחילופין מגבר 5 או 6 יציאות)

פורסם
הקידמית היא עבור הטוויטרים והמידים 4 אינטש
האמת שזה לא מתאים כל כך - למה? , כי הקרוס של האלפיין מחלק לך את התדרים,

כלומר : ליציאה הקידמית (טויטר) הוא מאפשר לך לחתוך את החלק התחתון של סקאלת התדרים,

במיקום המתאים לך, נאמר לחתוך את הטויטר ב 1600hrz, כמובן בתנאי שהטויטר שלך יורד כזה נמוך ולא תפגע בו.

עכשיו אם תחבר את היציאה הקדמית הזו למגבר 4 ערוצים (ע"י מפצל), ותחבר את המיד וופר והטוייטר למגבר הזה, אזי תוכל לשלוט על רמת ההגברה, אבל אז יוצא שהמיד שלך לא מנגן מתחת ל 1600.

לכן מחברים יציאה קידמית לטויטר וחותכים בהתאם, אחורי למידים ולחתוך ב 65hrz, שוב אם הם נותנים לך.

אם יש לך גם אחוריים יש לך 2 אופציות:

1. לחבר אותם להגברה של האלפיןן ע"י התחברות ליציאה הרגילה שלו (לא ע"י יציאת ה rca, היא הרי תפוסה כדי לתת מידע לקידמיים).

2. לכבות לגמרי את המגבר של האלפיין ולחבר את האחורים למגבר נוסף, ע"י פיצול ה rca מהקדמיים

אם יש לך 3way מקדימה - אז בכלל מדהים : קידמי טויטר, אחורי למידים הקידמיים והאחוריים ( ע"י פיצול כאמור), היציאה לסאב מתפצלת גם כן ומתחברת לשני מגברים : מגבר לסאב, צריך לחתוך את הסאב בגבול העליון שלו ע"י המגבר. מגבר שני לוופרים הקידמיים, חתוכים בגבול התחתון שלהם ע"י המגבר.

בבקשה ובהצלחה

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

היציאות ה"רגילות" המוגברות שיוצאות הם גם יתפצלו לך למיד והיי, כך שברגע שאתה עובר ל 3 WAY תשכח מאחוריים

אצלי יש את ה9835 והוא על 3 WAY

הטוויטרים מחוברים ליציאה המוגברת מהפאנל, וגם המידים

היציאה של הסאב מחובר למונובלוק

כל פעם שואלים אותי איזה מגבר יש לי לקדמיים ואני כל פעם סתם אומר שטויות, אף אחד לא מאמין שאין לי בכלל מגבר לקדמיים

סה"כ V-DRIVE 60*4 דיי נחמד

נראה לי שב9855 אין מגבר פנימי, נכון?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
היציאות ה"רגילות" המוגברות שיוצאות הם גם יתפצלו לך למיד והיי, כך שברגע שאתה עובר ל 3 WAY תשכח מאחוריים : למה, כפי שהסברתי האחוריים מחוברים או ב rca עם פיצול או על היציאה של ההד יוניט.

אצלי יש את ה9835 והוא על 3 WAY

הטוויטרים מחוברים ליציאה המוגברת מהפאנל, וגם המידים

היציאה של הסאב מחובר למונובלוק

כל פעם שואלים אותי איזה מגבר יש לי לקדמיים ואני כל פעם סתם אומר שטויות, אף אחד לא מאמין שאין לי בכלל מגבר לקדמיים

סה"כ V-DRIVE 60*4 דיי נחמד: האמת שזה מסקרן, אני אשמח לשמוע כמה rms אמיתי זה אומר לכל יציאה, כי כפי ששמת לב בקונפיגורציה הזו שהסברתי למעלה פתאום יש דרישה ל 9 ערוצי הגברה, כך שאם האלפיין באמת מוציא את זה אז כבר נחסכו 4 ערוצים.

נראה לי שב9855 אין מגבר פנימי, נכון? כפי ידיעתי יש גם יש

דרך אגב, איזה רמקולים יש לך באוטו?

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

שאלה בנושא:

יש לי קומפוננט morel pulse ומגבר קנווד 5 ערוצים שהוא 4x40w ועוד 1x120.

היום הקומפ מחוברים בברידג' כך שכל אחד מקבל 80w בערך ואני עובד במצב ברירת המחדל של ה9855.

האם יש טעם לנסות לעבור למצב 3WAY כאשר המיד והטוויטר יקבלו כ"א 40w ?

פורסם

לא חושב שכדי לעשות את זה. כי אם המגבר שלך הוא 40 וואט לערוץ אז תאורטית בגישור הוא חייב לתת פי 4 זאת אומרת 160 ו לא פי שניים, אפילו אם הוא נותן 120 זה יותר טוב מ לתת ל מיד באס 40 וואט. 40 וואט לא ממש ישפר לך את המצב.

פורסם

בחיבור של 3 WAY איך למעשה החיבורים נעשים?

מישהו יכול להעלות סכמה?

כמו כן האם ניתן לחבר טוויטרים ישירות ל - HU?

אם הבנתי נכון כל דרייבר אמור לקבל ערוץ בודד? זה הגיוני מבחינת הספקים?

פורסם

בשביל טוויטר 18 וואט של HU זה גם לא מספיק. מה שהייתי עושה אני. קונה שני מגברים אחד שתי ערוצים של איזה 120 או150 וואט ל ערוץ מחבר אליו את הוופרים ו מגבר פשוט יותר של 50 או 70 כפול 4 ערוצים ו שם עליהם את המידים ואת טוויטרים.

בקשר ל חיבור.

FRONT= טוויטרים

REAR= מידים

SUB= מיד באס ו סאב ביחד בעזרת מפצל. או רק מיד באס! זה הכל...

בהצלחה!

• תוכן חדש...