Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת abs

Krunag
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות יונדאי אבל חברה שלי לא מוכנה לוותר על מערכת abs. אז השאלה שלי היא:

האם ניתן להוסיף לרכב (יונדאי 2000) מערכת abs? וכמה זה יעלה לערך?

ומה לגבי כריות אויר - ניתן להוסיף?

פורסם

טכנית אפשר למצוא את הדרך להוסיף. זה יעלה לך כמו שלוש מכוניות יונדאי חדשות. במקום זה חפש לך מכונית בה יש מערכת ABS ומערכת כריות אוויר, וסע בבטחה.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

האם ניתן להוסיף לרכב (יונדאי 2000) מערכת abs? וכמה זה יעלה לערך?

ומה לגבי כריות אויר - ניתן להוסיף?

פעמיים לא.

מערכת ABS זה חיישנים ב-4 הגלגלים, עם נאבות מתאימות, עם החיווט החשמלי, מחשב ה-ABS, המודול המכני (משאבה, שסתומים) צינורות בלם שונים עבור ABS.....

את כל הדברים האלה אין ברכב המדובר, ולהוסיף אותם יעלה כמו היונדאי כולה.

מערכת כריות אויר זה (לפחות) 2 כריות אויר, בתוך ההגה ובדש-בורד של הנוסע, חיווט חשמלי, מחשב כריות האויר, 2/3 חיישני תאוטה, קבלי גיבוי, ועוד..... שוב, הרכב חסר את כל הדברים האלה, ושוב הם יעלו כמו הרכב כולו.

בקיצור - אי אפשר, נקודה סוף.

בלי קשר, יונדאי לא ידועים בבטיחות של המכוניות שלהם, עם או בלי 2 המערכות האלה.

לסיכום, תחפש רכב אחר, אני בטוח שתמצא משהו מתאים.

בהצלחה,

אורי

פורסם

פעמיים לא.

מערכת ABS זה חיישנים ב-4 הגלגלים, עם נאבות מתאימות, עם החיווט החשמלי, מחשב ה-ABS, המודול המכני (משאבה, שסתומים) צינורות בלם שונים עבור ABS.....

את כל הדברים האלה אין ברכב המדובר, ולהוסיף אותם יעלה כמו היונדאי כולה.

מערכת כריות אויר זה (לפחות) 2 כריות אויר, בתוך ההגה ובדש-בורד של הנוסע, חיווט חשמלי, מחשב כריות האויר, 2/3 חיישני תאוטה, קבלי גיבוי, ועוד..... שוב, הרכב חסר את כל הדברים האלה, ושוב הם יעלו כמו הרכב כולו.

בקיצור - אי אפשר, נקודה סוף.

בלי קשר, יונדאי לא ידועים בבטיחות של המכוניות שלהם, עם או בלי 2 המערכות האלה.

לסיכום, תחפש רכב אחר, אני בטוח שתמצא משהו מתאים.

בהצלחה,

אוריכנראה אתה צודק ועדיך לחפש רכב אחר. אולי אתה יודע אם בסיריון 99-00 יש מערכת abs וכריות אוויר? ובקאיה ריו 00-01?

תודה

פורסם

במאמר מוסגר, אציין שחברתך נשמעת כבחורה רצינית, וכדאי לך מאוד להדק את קשריכם.

נראה שלאינטליגנציה שלה תהיה השפעה חיובית על הארכת חייך.

אני מקווה שגם אופיה טוב, אחרת זה עלול לגרום לקיצורם. :-)

• תוכן חדש...