Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מים למגבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה במים של המגבים אינני יכול להשפריץ מים לחלון

איפה אפשר לתקן את הבעיה יש לי רנו קליאו.

פורסם

במוסך.

אם הבעיה במשאבה החשמלית - פנה לחשמלאי בעיר עכו.

אם הבעיה במיכל המילוי הסדוק - פנה לחנות חלקי חילוף בירושלים.

אם הבעיה בצינורית מיים קרועה - חפש בחנות באשדוד.

אם הבעיה בידית הפעלה לא תקינה - אז כמובן בחנות יודאיקה בת"א.

אם הבעיה בשפריצר עצמו שסתום באבנית המתן לתשובה של STARLET16V הלוא הוא איתמר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, אני בגלל סתימה במגבים נאלצתי לחפש, בכל המקומות שציינת.

זה מה שמליצו לי בפורום.אני רחובותי ועד היום לא הבנתי,למה שלחו אותי למקומות רחוקים.:-P

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בעייה יכולה להיות בהרבה מקומות במערכת...

אתה רואה שמים בכלל מנסים לצאת מהשפריצרים או שהם יבשים כמו הנגב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה שומע קול של המשאבה או שהיא דוממת? חלון קידמי או אחורי?

אתה גר באיזור מישורי או הררי? זה משפיע :wink:

תמיד תכתוב סוג הרכב ,מהות התקלה איבחונים שלך,וכמובן אזור מגורים,וסתם באופן כללי תעבור על חוקי הפורום זה יעזור לחברי הפורום לעזור לך.

יום טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

1. האם בדקת את מפלס המים במיכל ? אם לא, מלא אותו במים מזוקקים.

2. האם אתה שומע את זמזום משאבת המים בעת לחיצה על ידית ההתזה? אם לא, נסה ראשית לבדוק את תקינותו של הפיוז הרלוונטי.

3. האם מים "נעלמים" להם מהמיכל לאחר מספר שעות/ימים מרגע המילוי (או האם יצא לך להבחין בטפטופים חדשים מתחתית הרכב)? אם כן, כנראה שמדבר בנזילת מים עקב מיכל סדוק / צנרת פגומה / חיבור לקוי.

4. האם המים יוצאים בקושי מהמתזים? אם כן, כנראה שמדובר בסתימת מעברים. נסה לנקות תחילה את המתזים עם סיכה.

חזור ועדכן בתוצאות.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אם נשמע עובד ואין יציאת מים, יתכן כי השסתום ה"חד כיווני" שיושב בצינור לכיוון החלון לא מתפקד.תפקידו למנוע חזרה של מים מהצינור למיכל, כדי שמיד יתחיל להשפריץ ולא תחכה מס' שניות שהצינור יתמלא מחדש בכל הפעלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...