Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים שמבינים בכל מה שקשור לרכבים טוענים שהגיר האוטומטי של הסופר לאנסר על הפנים

יש לי סופר לאנסר(של ההורים) שנת 96 וטפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה לא החלפנו גיר ומקווה שלא יקרה דבר כזה בקרוב

שאנשים אומרים שהגיר על הפנים ושואלים אותי אם החלפתי אותו כבר ואני אומר להם לא הם מאוד מתפלאים

שאלתי היא: עד כדי כך הגיר גרוע ויש לו נטייה לההירס בדגמי הסופר לאנסר?

פחות או יותר אחרי כמה קילומטראג'ים הוא נהרס?

מה שכן שמתי לב זה שכאשר אני נותן קיק והמנוע מגיע לסל"ד גבוה אז לפעמים התיבת הילוכים משתגעת ולא מעבירה הילוך מי יודע מה טוב

זאת הכוונה שהגיר לא טוב או שזה משהו ספציפי לגיר ישן באוטו שלי?

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום. יש לא מעט שרשורים בעניין הגיר, ודרכי מניעה מראש (רדיאטור שמן לקרורו).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמו שכבר נאמר בפורום,זה לא מומלץ לתת "קיקים" לא על סופר לנסר אם התיבה שקצת יותר עדינה מאחרות וגם לא באוטו אחר.

ותבדוק האם יש רדיאטור נוסף לתיבה,זה יאריך את חייה.

:-)-כל זה נאמר בפורום

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...