Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.:wink:

ברשותי כשנה 306 1.4 שנת 2001 ידני.

קניתי את האוטו כבר עם הבעיה : לאחר שמנוע מגיעה לטמפ' עבודה, הטורים אינם יציבים (בניוטרל) ומרעידים את האוטו, כאשר הטורים בסביבות 850 עולים כ50 ויורדים כ50 +- , הרעידות עם מחזור קבוע!. יש לציין שהמנוע במצב מצויין, שמור לא אוכל שמן, יבש ומקבל את הטיפולים שלו בזמן.

האוטו עכשיו לאחר טיפול גדול (טיימינג, רצועות, שמנים.....).

הדברים שעשיתי כדי לטפל בבעיה (ולא עזרו):

1. K44

2. אינפוזיה

בנוסף כאשר מפעילים את המזגן הבעיה כמעט ונעלמת (כמעט).

אולי מישהו ניתקל בבעיה דומה בפיז'ו ....כי זאת בעייה מוכרת....!.

או מישהו שמבין עניין בתחום....

תודה רבה מראש על כל הדגובות!

:roll:

פורסם

תיארת במדויק את התופעה שישנה אצלי במגאן. אני כבר הרבה זמן מחפש סיבה אפשרית לתקלה ועדיין ללא הצלחה... גם חיבור לסקנר ייעודי של רנו לא עזר.

לך מציע להתחבר לתוכנה המקורית בלבד ולראות אם מופיעה תקלה כלשהי.

לי זה פתר בעיות אחרות על הדרך...

Veni Vidi Vici

פורסם

הבעיה מוקרת.רוב הסיכוים שמנוע צעדים הלך.הצעה שלי ,חפש בפירוקים את כל המצערת(300-400ש"ח).כמובן לפני זה תתחבר לסקנר,אולי אחד החיישנים בעיתי(קשה להאמין).

Mazda Lantis 323F 99

פורסם

היצרן כותב כך על התקלה המתוארת.

א. מנוע צעדים (IAC)

ב. חיישן (RPM)

ג. חיישן (ECT)

ד.חיישן (IAT)

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

קודם שוב תודה.....

מנוע צעדים זה גם "החשד" שלי........האם ישנה דרך כלשהי לבדוק שזה אכן הוא????

כמה אמור לעלות חדש , משופץ...? כי בפירוק אי אפשר לדעת האם החלק תקין או לא!!

ואשמח להמלצות בנוגע למוסך טוב באזור פתח-תקוה, שיהיה מומחה לדברים האלה...(שלא יחליף את כל המנוע)!

שוב תודה....

פורסם

רכשתי כזה לפני חודש לפיז'ו שלי, חדש מקורי (שלי הוא מסוג מגנטי מירלי) עולה 800 ש"ח ותחליפי (חדש) עולה 400 ש"ח . למרות שהמליצו לי על מקורי בחרתי בתחליפי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ROEY B שלום לך........

האם הייתה לך בעיה דומה???האם החלפת מנוע צעדים פתרה את הבעיה???והאם הפרויקט מסובך ובר ביצועה...לאיש טכני "ממוצע"??

שוב תודה....

• תוכן חדש...