Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רצח את ענבל עמרם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלירן, בני,

אתם באמת חושבים שגנב הרכב הזה התכוון להשאיר אותה בחיים מלכתחילה?

וחוצמזה בני ידידי, עד כמה שאני שונא את חלאות האדם - הרוצחים, הגנבים, האנסים וכו', הגדר הזאת היא חתיכת קשקוש אחד גדול.

אי אפשר לכלוא עם שלם בתוך כלוב, באמת עם כל הכבוד(תקראו לי שמאלני....). אני מסכים עם מה שאתה אומר בני, שעם כל הכסף ששוחטים מאיתנו אפילו את הביטחון הבסיסי לא נותנים לנו, וזה נכון, בערך, אפילו לא בערך, אבל נגיד...

חבל על הזמן והעצבים, עם כל הכבוד, אבל... זה בחיים לא יגמר, מלחמת עולם, פשוט ככה, מעתה ועד עולם.

גדר? עד כמה שיש שם חיות אדם - הם עדיין לא טיפשים כמו מרמיטות בכלוב בפינת חי.

הטרור תמיד מצא את דרכו, ותמיד ימצא את דרכו, והאידיוטים שחושבים שגדר הפרדה ושדות מוקשים יעצרו אותו - מנסים להתנחם באיזה אשליה שהם רואים כגלגל הצלה, ולמעשה זה לא יותר מקרש רקוב שצף על המים.

.

בסדר אולי הגדר לא תמנע את כל גנבות הרכב אבל היא תמנע את חלקן וגם זה חשוב ..

וחוץ מיזה , אני לא יודע מה איתך, אבל לי נמאס שבמדינה הזאת הכסף לא זורם לאן שהוא צריך ללכת.

כבר כמה שנים טובות מחרטטים לאנשים במדינה הזאת שהגדר עוד מעט תסתיים ויהיה שקט , אבל מתברר שאפילו חצי ממנה עדיין לא נבנה!

ואני בתור אזרח שרוצה ליחיות פה, להשתקע פה, ולמות פה לא צריך להרגיש כאילו עובדים עליי שלוקחים את הכסף שלנו ונותנים אותו לאן שלא צריך.. ואפילו אם אתה שמאלני ,אם זה לא מעניין אותך שאתה סתם נותן כסף למדינה (או ההורים שלך נותנים) אז כנראה שאתה מאוד מאוד תמים חבר, מאוד תמים!

בני ידידי, אם אתה חושב שגדר הפרדה תעצור את הטרוריסטים וגנבי הרכבים אתה טועה ובגדול.

זה שגר בבית מולכם סוחר סמים, השכן שלכם מחזיק אמל"ח במרתף ואתם חיים בשאליה שאיזה גדר בכושיליעומו תעצור כמה מחבלים. צאו מהאשליות.

בסדר לכל מדינה יש בעיות מבית ותמיד יהיו בעיות מבית.

אני יתוודע בפניך שאני הייתי פעם בליין כבד שיוצא להמון מסיבות ומבלה המון אבל בגלל שהיום יש כל כך המון מקרים של אלימות במועדונים אז אני מעדיף להשאר בבית .

ולמה אני אני אומר את זה כי אני מתכוון לביטחון אישי , במדינה הזאת אין לך ביטחון אישי בשיטט!

ואנחנו בתור אזרחים מצפים שהמדינה תחמיר את הענישה והעקיפה לכל הרוצחים והגנבים האלה.

אולי אם הרוצח של ענבל עמרם ז"ל היה יודע שעל רצח הוא יקבל איזה 40 שנה בפנים ועל גניבה 15 בפנים אז אולי הוא היה חושב יותר פעמים אם כדי לו לצאת החוצה ולעשות את מה שעשה.

אם לא ירדת לסוף דעתי בכל מה שאני מתכוון אז אני יסביר לך שהעם פשוט רוצה שילטון יותר ממוקד יותר קשוח שישמור עליו.

אף אחד לא חי באשליות שלא יהיה פה יום אחד טרור או רוצחים אבל תמיד אפשר לעשות צימצומים..

יוגב

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגדר לצערנו לא שלמה בין היתר בגלל שמאלנים ופלשתינים שהולכים פעם אחר פעם לבית המשפט כדי לנסות ולשנות את התוואי.

אם בית המשפט העליון יקבע פעם אחת ולתמיד שכל התוואי חוקי ואין פה על מה לתבוע במקום להתייחס לכל מקרה באופן פרטי יהיה הרבה יותר קל להשלים את הגדר במהירות.

אגב, מבחינה כלכלית פיגועים פוגעים הרבה יותר בכלכלה מגניבות רכב או תאונות דרכים. ברגע שיש פיגועים בעל עסק זר חושב פעמיים אם כדאי לבוא ולהשקיע כי מבחינתו זה אזור מלחמה.

הדבר האחרון שאני רוצה להכניס לכאן זאת פוליטיקה. אני שמאלני (מאד) שגדל בבית ימני (מאד) אבל יש קונצנזוס בכל חלקי המשפחה על נחיצותה של הגדר.

בהודעת הפתיחה רשמתי בפירוש על גדר שכבר קיימת. הגנב/רוצח חצה אותה והתכוון להעביר את הרכב דרכה. זהות הגנבים והפושעים ידועה (גם הוא נעצר פעם). אם הוא היה מחבל אז כל צה"ל היה רודף אחריו.

אבל הוא רק פושע אזרחי..ומה אנחנו האזרחים שווים לשילטון? רק בגלל כבודה של ענבל עמרם ז"ל לא אשיב במילה מאד מאד לא יפה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

סטאלין הגיבור אמר את המשפט לגבי הסטטיסטיקה.

וצדק מאוד.

וחברה, בחזרה לנשוא של ההודעה הראשונה, הבעייה של המדינה בני שבכל דבר היא מחפשת להאשים מישהו או משהו אחר במקום את עצמה ולנסות לתקן את זה, למשל בתאונות דרכים, אני לא יכול לדעת כמה תאונות נגמרו בעצם מתנאי כביש גרועים, ונרשמו כמהירות מופרזת, כרגיל המדינה תאשים את האזרח במקום את עצמה על ההרג.

אבל בני בתכלס, לדמינה חסרים תקציבים ענקיים, במיוחד כשש"ס תכנס ללמשלה תצפה לעשרות חוקים חדשים על הנהגים.

כמה שזה אולי מוזר, ככשר התחבורה לוקח עיתון ורואה ידיעה על משפחה שלמה שמתה בתאונת דרכים הוא פשוט מעביר לעמוד אחר ומבקש עוד קפה מהמזכירה.

פורסם

מי זו ענבל עמרם ?........

אל תענו, אני יודע טוב מאוד, גם אני כמו כל מדינת ישראל הזדעזעתי מהרצח שלה, ועוד יותר הזדעזעתי על הנסיבות בה נרצחה ("כבר כמה זמן אני חם על 406"), וכאב לי עליה נורא.

אבל שאלתי מי זו ענבל עמרם כדי להדגים את קו המחשבה של הציבור- אתם חושבים שאחרי כמה שבועות הציבור ישכח אותה ?

מבזק חדשות:

הציבור כבר שכח אותה.

אבל....

אני לא מבין את האנשים במדינה הזאת שאוכלים כל סיפור שמוכרים להם......

בני, על איזו גדר\חומה אתה מדבר ?.....

בתור אחד שבעברו שירות צבאי קרבי, בתור לוחם ומפקד, אני אומר לך חד משמעית שעוד לא בנו את הגדר\חומה שלא ניתן לעקוף (ברגל או עם רכב).

כל הגדרות וחומות הגנה האלה מטרתם ליצור "תחושת בטחון" (זה המונח המקצועי).

זה לא אומר שהם עושים כן בפועל.

תפנימו דבר מאוד פשוט:

מי שירצה להכנס לארץ משטח פלסטינאי לצורכי פלילים (גניבות וכו') או פח"ע (פיגועי טרור) יעשה את זה, תלוי כמה הוא יתאמץ וכמה יהיה נחוש.

זו המציאות, בלי רייטינג.

כמו בכל דבר אחר בחיים, גם בזה אין פתרונות קסם.

שורה תחתונה, כואב לי מאוד על הרצח של ענבל עמרם (גם לי אין כל קשר או קירבה למנוחה או משפחתה), לא בטוח שזה בעקבות אוזלת יד כלשהי של גורם ממשלתי (לא פוסל ולא פוסק).

ולזה שכתב שהשוטר לא עשה כלום עד שהפעילו קומבינות:

ידידי, אני אמנם לא חובב משטרה מושבע, אבל אתה צריך להבין שאם משטרת ישראל תתחיל לחפש כל אזרח שנעדר 3 שעות מביתו, אתה תצטרך בנוסף לשירות צבאי של 3 שנים, לתרום עוד 3 שנים ליחידת החיפוש המשטרתית.

בתור אחד שיצא לי לבלות מדי פעם במשטרה (בצד הטוב) יצא לי לראות לא מעט שמגיעים בהיסטריה לדווח על העדרות של קרוב משפחה שלא ראו אותו במשך 7 שעות, ואחרי חצי שעה פתאום הוא הופיע בבית.

יש נהלים שמטרתם לייעל את העבודה ולשמור על סדר, לכן אדם מוגדר כנעדר רק אחרי 24 שעות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טעות, טועים, טעינו...

בני, הרצח הזה קרה על קרע לאומני.

אם הם היו כל כך באותו ראש איתנו (שמאלני - יפה נפש) הם היו הולכים וגונבים מעצמם, מהכפר שלהם, מאיזור שלהם, אבל לא, הם הגיעו עד פתח תקווה בשביל לגנוב לי\לך\לענבל את האוטו.

אני לא אכביר במילים כי שנים על גבי שנים אנחנו כבר טוחנים מים בנושא, אבל החינוך הזה לשנוא או אפילו לא לכבד מהצד השני, לא יכול להבלם ע"י חומה, גדר, או ישראלי שיחוש לעזרם. הוא יכול להבלם ע"י הרתעה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רוצים לדעת לאן הכסף שלנו הולך?!

תסתכלו על חברי הכנסת שלנו,עכשיו אחרי הבחירות הם קיבלו תקציב לרכוש לעצמם פינוקים,אתם לא מאמינים כמה הם מבזבזים לא יאומן.

פורסם
ידידי, אני אמנם לא חובב משטרה מושבע, אבל אתה צריך להבין שאם משטרת ישראל תתחיל לחפש כל אזרח שנעדר 3 שעות מביתו, אתה תצטרך בנוסף לשירות צבאי של 3 שנים, לתרום עוד 3 שנים ליחידת החיפוש המשטרתית.
נכון, או שלא נכון, אני לא מכיר את יחידת החיפוש וגם לא רוצה להכיר.

אבל שום דבר לא מצדיק יחס מזלזל כמו שאותו שוטר (האמת שיותר מגיעה לו הכינוי רובוט מאשר שוטר) התייחס לאבא של ענבל כשהוא הגיע לתחנת המשטרה. אם שמעתה את אביה בחדשות הוא סיפר על יחס מזלזל, אי נכונות להקשיב, חוסר אכפתיות ובמילים הכי פשוטות "ילה ילה לך הביתה".

אתה יודע מה, אני עובד בתור נציג שירות בחברה סלולארית. התקשר אלי פעם שוטר מהמשטרה וסיפר לי שיושב לידו לקוח של החברה שלא מצליח להשיג את הבן שלו והוא מאוד דואג שאולי משהו קרה.

הוא שאל אם אני יכול למסור פירוט שיחות או למסור את המספרים האחרונים שחויגו מהקו שלו.

הסברתי שאני כמובן לא יכול לעשות את זה מכיוון שאני לא מדבר עם בעל הקו, דיברתי קצת עם הלקוח שישב ליד השוטר, מהשיחה איתו הבנתי שכניראה זה באמת אמיתי וזה לא איזה מישהו מתחזרה. עדיין לא יכולתי כמובן למסור פרטים על הקו, אבל הצעתי לנסות להתקשר ללקוח ואפילו לנסות להתקשר לאותם המספרים שחויגו מהקו (בלי להגיד מהם כמובן) ככה שאולי נוכל לאתר את הבן, כמו-כן אמרתי לו שאני עוקב אחרי זה ואני יתקשר אליו (לאבא) מאוחר יותר כדי לוודא אם הכל בסדר והוא מצא את הבן.

אחרי בערך שעתיים התקשר השוטר שוב, הוא הגיע לנציג אחר וביקש למסור לי תודה רבה על העזרה והאכפתיות ושבסופו של דבר הכל בסדר. סוף טוב הכל טוב (חבל שלא כך במקרה של ענבל).

נכון, אני לא גיבור, אני גם לא שוטר מהולל ולא עשיתי את זה כדי להיות או להרגיש אחד משניהם. עשיתי את זה כי אני לא רובוט, אני בן אדם חושב ומרגיש, ולמרות שהיו מליון סיבות שמצדיקות להוריד את אותו שוטר מהקו בלי למסור לו פיסת מידע אחת ולא "להתעקב" על השיחה הזאת יותר מ 4 דקות לא עשיתי את זה, כי היתה סיבה אחת יותר טובה מכל הסיבות האלה, יכול להיות (ובאמת היה) שבאמת האבא דואג לבן שלו.

תסלח לי ידידי, אבל תפקידו של השוטר הזה, העבודה שלו, היא להתייחס ברצינות לכל דבר, במיוחד שהוא מתעסק עם אנשים ולא אם חשבוניות (ואני לא מזלזל בכלל בחשבוניות). לא היתה לו סיבה אחת לזלזל, לגלות חוסר אכפתיות ולא להקשיב.

אני לא אומר להרים מסוק ולגייס גיוס חירום של כל המשטרה, כמובן שזה בילתי אפשרי, אבל אין שום תירוץ בעולם לזלזול. זה יותר גרוע מחוסר יכולת, הרבה יותר גרוע.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תנו לי לומר כאן משהו . זה שניפנפו את האבא , ניחא , אפשר לקבל . יש נהלים ואם כל אדם נסער יבוא בדאגה אחרי זמן כל כך קצר , יהיה תוהו ובוהו.

אבל וזה אבל גדול מאוד למה קורים שני דברים מוזרים 1 : למשפחה יש קרוב במשטרה , וכנראה קרוב שהו פיגורה שם , כי הוא הצליח לשכנע את משטרת ת"א לטפל בתלונה שהוגשה בפ"ת , ולהרים מסוק לאוויר. מה זאת אומרת שאם אין לך קרוב במשטרה דמך מותר ויתכן ותמות ומשפחתך לא תדע במשך 24 שעות ? ואם יש לך ויטמין P בכמויות יזניקו מסוק על כל דאגה של קרוב משפחה ?

ראו הקישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223697,00.html

אמנם עברו 3 שעות אבל זה פחות.

2 : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225279,00.html

הרי אם אתם מודים שהם עשו מלאכתם אמונה מדוע להשעותם ? רק בגלל טיפה גסות רוח ?!!! מאימתי שוטר מושעה על גסות רוח לאזרח ?!!! מתי הפעם האחרונה ששמעתם ששוטר הושעה על זה ? שמענו שאם מעירים לשוטר האיום המיידי הוא תתחפף ושתוק אחרת תואשם בהפרעה לשוטר , וזה קורה כל יום לכל אחד . ואם השוטר עצבני הוא גם יכה אותך לפני כן , אבל השעיה ?!!!

אז מה קרה כאן ? יש קרובי משפחה חזקים במשטרה ? או ששמא תסמונת הש"ג , דהיינו צריך לשמור על הPR או יח"צ של המשטרה ולשם כך מקריבים את השוטרים ומשעים אותם ללא צדק ? והכוונה ללא צדק כי לשוטרים אחרים לא עושים את זה .

אז מה המשטרה תחפש לנו רק מה שמצטייר טוב , ואם אתה רוצה לקבל שירות אזי תהיה עשיר/מקושר/עיתונאי/קרוב של קצין משטרה ........ כל אחד רשאי למלא את ההמשך.

כבר מזמן המדינה הזו על הפנים אבל אני אומר לכם משהו אחד . ישנם אנשים שחושבים שהמשטרה בעדם ו/או בסדר .

יש עכשיו שכונות ו/או רחובות שלמים שנסגרים ע"י שומרים פרטיים שיש להם סמכויות שיטור באיזור . עכשיו המגמה הנדלנית הזו רק מתחילה . כשהעשירון העליון כולו ,יהיה בשכונות כאלו , אתם תראו שהרלם (מלפני כמה עשורים) תהיה פוסיקאט לעומת מה שיהיה פה . וכל מה שראיתם בסרטים על משטרה ברזילאית ומקומות כאלו יהיה לכם פה לאור היום .

שיהיה לכולנו שבת שלום . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אלון, לא התייחסתי ספציפית לטענה שהשוטר התעלם מאביה של ענבל, אלא דיברתי על עניין נהלי העבודה פרופר.

אני חושב שבמקרה זה באמת מזל שהיתה למשפחה "קומבינה" (למרות שבדיעבד זה לא עזר בסופו של דבר, כי שורה תחתונה ענבל נרצחה) ושהיא יכלה להשתמש בה, כי במקרה זה היתה הצדקה לחפש את ענבל (שוב, גם זה נודע רק בדיעבד).

שורה תחתונה, לא חושב שצריך להתחיל לחפש אשמים, יש אשם אחד במקרה המצטער\מכעיס הזה, הוא כרגע יושב במעצר, ואני כולי תקווה שאותו גנב\רוצח בדם קר, יסיים את חייו בכלא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמו שאני רואה את זה, יש כאן שתי בעיות...

הראשונה היא בעית השיפוט וקלות העונשים...

השניה היא הקישור בין גנב לערבי...

כמו שנאמר בתוכנית של אמנון לוי, כל גנב הוא רוצח בפוטנציה...

וזו ההוכחה לכך! במקום לטפל בבעיה מהשורש מעדיפים לטפל בבעיות אחרות, בעיברית זה ניקרא "כיבוי שרפות"...

ברור לכולנו שמישהו ניכשל בתפקידו להגן. וכאן האצבע לא מופנת כלפי המישטרה, הם רק הזרוע המבצעת, בלי הוראה מגבוה הם לא יעשו דבר... כמו כן, די מתסכל ליתפוס גנב ואחרי 48 שעות לתפוס אותו שוב...

כאן הבעיה היא לא בגדר, או בעצם היותו של הגנב ערבי, להזכירכם את אבי דגן ז"ל...

לא ירחק היום והנסיעה כאן תידמה לנסיעה בדרום אפריקה...

ושוב, הבעיה אינה בכוחות השיטור, אלא באילו שיושבים "למעלה" ומקבלים החלטות. אותם אנשים שחולבים את האזרח, אותם אנשים שלרוב הגיעו לאן שהגיע ע"י שימוש בקשרים וקומבינות, אותם אנשים שהציבור "בחר" בהם...

אין שר אחד בממשלה הדפוקה הזו שמיתמקד בתפקיד שלו... כל הזמן אנו רואים אותם נידחפים לתוך הקדרה הזו שניקראת "פלשתינאים"... שרת ה"חינוך" למשל... לא איכפת היה לי אם החינוך בארץ היה מתפקד ברמה של 90%... סליחה, 50%... קודם תעשו את העבודה שלכם, ואחרי שהיא תהיה מושלמת, תיתערבו בדברים אחרים!!!

אני יודע שאם אני לא יעשה את העבודה שלי שמקום שמשלם לי את המשכורת, אני אמצא את עצמי ללא עבודה! לדעתי כל חצי שנה אמור להיות משוב לגבי תיפקוד השרים, כל בוחר בעל זכות הצבעה יהיה זכאי לשלוח אותו אל מרכז מסויים. אחרי שנתיים של ביקרות שלילית תישקל המשך כהונתו של אותו "ניבחר" בכנסת + תקופת צינון של 4 שנים!!! הרי סה"כ כל השרים עובדים בשבילינו... העם! לאותם "ניבחרים" יש "קביעות" אז למה להם לעבוד קשה???

בקיצור, השיטה דפוקה מהיסוד, אני לא בא בטענות לאותו גנב רכב, להפך, אני אפילו די מצדיק אותו... זו העבודה שלו, הוא עושה את מה שדחפו אותו לעשות... מי "עודד" אותו? המדינה! בעצם היותה רכה ומלטפת פושעים ועבריינים...

אגב, אם מישהו רוצה לעשות קישור מסויים בין טרור ופשיעה? OK

זוכרים את ארועי ספטמבר 2000? באותה תקופה דיווחו על ירידה דראמטית בפישעי רכוש... למה? את התשובה אני לא רוצה ליכתוב כי בני אמר "בלי פוליטיקה"... :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בני צודק, אבל בראש ובראשונה אשמה מערכת המשפט. הרוצח היה גנב רכב בעל עבר של חטיפות רכב (כולל מוניות) באיומי נשק קר. עצרו אותו ואישהו כל פעם הוא הצליח להשתחרר. עד שבסוף הוא רצח מישהי. אם מערכת המשפט היתה מתייחסת בפחות סלחנות כלפי גנבי רכב, ובמיוחד כלפי חוטפי רכב, הרוצח היה מזמן מאחורי סורג ובריח וענבל היתה חיה.

פורסם

סלח לי בני, אבל הטענה שלך מופרכת לחלוטין. אין קשר ישיר בין מחירי הרכב הגבוהים להרצחה של ענבל ז"ל.

יש ועוד איך קשר הדוק ומוכח בין הרצח הזה וחוסר היכולת של המשטרה להתמודד עם הפשיעה, האנרכיה במגזר הערבי ובטחון הציבור שממזמן בנוי על גבי הסטטיסטיקה (כלומר, מה הסיכוי שמישהו ירצה לגנוב לך משהו, כי אם הוא ירצה הוא יצליח).

נסו להיות בעלים של אופנוע לכמה שבועות, ואז תבינו מה זה "איש הישר בעיניו יעשה".

המדינה הזו פשטה את הרגל בכלכך הרבה מובנים. אנחנו ממזמן מדינת עולם שלישי, רק מסרבים להכיר בזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי..השימוש במילה "לחלוטין" הוא לחלוטין(...) שגוי..בוא נאמר שאולי אני צודק קצת...

הרי כשאני משלם עשרות אלפי שקל מיסים, אני פרה חולבת. אני חשוב לשלטון רק ברגע שאני קונה את הרכב. אחר כך הרכב ואני, הפקר, כי שילמתי את המעשר לשלטון. אבל אם יש מגזר שלא מקבל התיחסות מינימלית, אלו הפרות החולבות. וזה בשני תחומים: גניבות הרכב ותשתיות הכבישים.למה? כי זה לא חשוב לכסא. רק כשפוליטיקאי יבין שהכסא שלו מתנדנד תחתיו בגלל שני הדברים האלה, יזוז משהו.

הפעם זה נגמר ברצח...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני,

מי שבחר לגור במדינה ים תיכונית שלא יתפלא על שהשלטון בה לבנטיני.

מי שבחר לגור במדינה של יהודים - עם של סוחרים ועם של נוודים שמעולם לא ידע לבנות - מקבל שלטון של קומבינות וקומבינטורים שלעולם לר ישקיעו בתשתיות.

מי שנולד לעם של מחפשי כבוד בבתי הכנסת (פתיחת ארונות, הוצאת ספרים) מקבל שלטון של פקידונים שכל המענין אותם הוא הסוף שבוע הקרוב בתורכיה (דווקה יש לנו הרבה ללמוד מהתורכים).

כנראה שזה מה שמגיע לנו על שמסמסנו הזדמנות הסטורית .... והכי עצוב שהם הרוב שבתוכו אנו חיים.

• תוכן חדש...