Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגת F1 פוטנציאלית..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב לנהגת הסקוטית SUSIE STUDART , המתחרה ב DTM עבור מרצדס. יש המון דיבורים סביבה כבר כמה שנים , ולא מעט אנשים מביעים בטחון כי היא זו הראשונה שתפרוץ למירוצי ה F1.

נהגת אחרת עם שם [ומסורת] והרבה נוסטלגיה היא בתו של ג'קי איקס , VANINA. המתחרה גם היא ב DTM.

פרנצן, האקינן, אלסי, ג'ימי גרין [שגם לו צופים עתיד לא נורמלי]..

ושתי הנהגות הללו.. אני חייב לראות את הסדרה הזו [ולו רק בשביל התקווה לראות את פרצופו של אלסי מחמיץ כשסוזי עוקפת אותו:smile: ]..

יש שידורים של זה דובי?

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

ה-DTM שודר בשנה שעברה בערוץ הספורט כשגם שם אני בכסא שליד הנהג (שם זה היה בועז קורפל ולא נדב ...:wink: ושם יצאתי פגוע נפשית...) , עקב שידורי הפורמולה-1 ה-DTM לא ישודר וחבל.

נחזור לעיקר - נהגות .

בעבר היו פה ושם נהגות בפורמולה-1 כשהבולטת בינהן היא דיזייר ווילסון בסוף שנות ה-70 או תחילת ה-80 , אם אני זוכר טוב .

orig.jpg

אחריה היתה ללה לומברדי שניסתה את מזלה בקבוצת ברבהאם , ללא הצלחה גדולה , בתקופה שהיו מקצי פרה-דירוג , עקב הכמות הגדולה של הנהגים והקבוצות .

לומברדי לא הצליחה להיכנס לאף מירוץ ובסופו של דבר הועזבה משם לטובת ...דיימון היל .

29.jpg

הנהגת הבולטת ביותר כיום בספורט המוטורי היא כמובן דניקה פטריק , שנוהגת בקבוצת רייהול ב-IRL , וסיימה רביעית בשנה שעברה באינדי 500 .

222px-Sports_Illustrated_Cover_Danica_Patrick_Indy_500.jpg

מדברים גם כיום על קתרין לג'ה , נהגת בריטית שביצעה בסוף העונה שעברה מבחן בקבוצת מינרדי , כעל נהגת עם עתיד גדול .

2005-05-02-inside-legge.jpg

סוזי סטודארד האנגלית , היתה מועמדת בשלב מסויים לתואר הנהג הצעיר באנגליה ולא זכתה בסוף .

אין ספק שעצם זה שקיבלה חוזה ב-DTM עם מרצדס , אומר הרבה , למרות שלפורמולה-1 להערכתי היא לא תגיע , אולי תבצע שם נהגית מבחן כזו או אחרת , יותר לצורכי יחסי ציבור .

36.jpg

ונינה איקס , הבת של...נמצאת בספורט המוטורי בעיקר בגלל הקשרים של אבא שלה וזו למעשה קפיצת המדרגה הגדולה ביותר שלה עד היום .

השתתפה עד היום בעיקר במירוצי מכוניות ספורט ו-GT בבלגיה ואירופה , ללא תוצאות בולטות במיוחד .

35.jpg

זהו

מקווה שזה מתמצת את הכל

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

המין היפה השאיר ומשאיר את חותמו בספורט המוטורי...

אולי למישל "יש לי ביצים יותר גדולות מלרוהל" מוטון , יש איזו בת מוחבאת שלא שמענו עליה דובי?:-D

ניר

פורסם

מישל מוטון באה מתחום אחר לגמרי - ראלי , ואין ספק שבתקופתה ותחומה היא היתה לא פחות טובה מהנהגים הגברים .

למי שזוכר היא היתה האישההראשונה שניצחה בראלי WRC - ראלי סן-רמו 1981 עם האודי קוואטרו , בהמשך ניצחון בראלי פורטוגל 82 , אקרופוליס 82 וברזיל 82 (כן היה דבר כזה ) שוב עם הקוואטרו , בסיום אותה העונה , סיימה מקום שני באליפות העולם .

רשימת ההישגים המלאה נמצאת כאן - http://www.rallybase.nl/index.php?type=profile&driverid=3485

20579_5mg.jpg

היו עוד נשים נהגות במהלך ההיסטוריה , אבל בסוף תתלוננו ...אז...

זהו בינתיים

דובי

פורסם
שימו לב לנהגת הסקוטית SUSIE STUDART , המתחרה ב DTM עבור מרצדס. יש המון דיבורים סביבה כבר כמה שנים , ולא מעט אנשים מביעים בטחון כי היא זו הראשונה שתפרוץ למירוצי ה F1.

נהגת אחרת עם שם [ומסורת] והרבה נוסטלגיה היא בתו של ג'קי איקס , VANINA. המתחרה גם היא ב DTM.

פרנצן, האקינן, אלסי, ג'ימי גרין [שגם לו צופים עתיד לא נורמלי]..

ושתי הנהגות הללו.. אני חייב לראות את הסדרה הזו [ולו רק בשביל התקווה לראות את פרצופו של אלסי מחמיץ כשסוזי עוקפת אותו:smile: ]..

יש שידורים של זה דובי?

גם סטודארט או סטודארד (לא יודע איך מבטאים) היה שם מעולם המירוצים, יכול להיות שגם לה יש שורשים..

אני מתכוון לסקוט סטודארט, השם צילצל לי בגלל הסרט GRAND PRIX, אבל לפי מה שהבנתי הצלחה גדולה הוא לא היה, אלא אחיו הגדול.

La Bellezza Non Basta

פורסם
מה היה שמה של נהגת מרוצי הסיבולת שהשתתפה במהלך שנות השמונים וזכתה בתחרויות רבות על אלפה GTV6 ?

בכל מקרה שלחתי בקשה לסיוע מההיסטוריונים של הפורום באטלס....נראה מה הם יגידו ...

פורסם
מה היה שמה של נהגת מרוצי הסיבולת שהשתתפה במהלך שנות השמונים וזכתה בתחרויות רבות על אלפה GTV6 ?
טוב , המומחים של אטלס נתנו את פסיקתם , כמו שחשבתי לגבי ללה לומברדי יחד עם נהגת נוספת -

http://forums.autosport.com/showthread.php?s=&threadid=86811

אנסה למצוא עוד פרטים לגבי זה .

מעניין אותי החיבור בין אלפא לנהגות הללו ...

פה יש תמונה של הנהגת השנייה Anna Cambiaghi

Zolder-1985-09-29-046.jpg

דובי

פורסם

גם אחיה הצעיר התחרה , לא זוכר בידיוק באיזו קטגוריה. נדמה לי שבמירוצים סדרתיים כמו ויקי+התנסות בטורינג קאר בדרגה מעט פחותה מה BTCC , בקבוצת סיאט עד כמה שזכור לי.

ניר

פורסם

טוב , אז מכיוון שהחלטתי טיפה להתעמק בעניין הנשים במירוצי מכוניות וזמן כרגע לא חסר לי .

חיפוש בפורום המקצועי של אטלס הביא את הדיון הזה -

http://forums.autosport.com/showthread.php?s=&threadid=14004&perpage=40&display=&pagenumber=1

מומלץ לכל חובבי הספורט המוטורי וההיסטוריה .

אני לא חושב שיש אזיו נהגת מירוצים שהתחמקה מעינהם הבוחנות של חברי הפורום שם....

ופורום נוסף מעניין שדן בנושא -

http://www.alfabb.com/bb/forums/showthread.php?p=199680#post199680

מומלץ

תהנו

דובי

• תוכן חדש...