Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פלטינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שכדאי להחליף פלטינות וקבל כל שנה ליתר בטחון

השאלה שלי האם בעת הוצאת הפלטינות יש ברגי כיוון וברגי חיזוק או רק ברגי חיזוק ואם יש גם ברגי כיוון האם אני יכול להחליף מבלי לשנות את הכיוון (גסטי 88 1200 מפלג מכני פשוט)

השאלה נשאלת בעקבות קפיצות סלד לא ברורות כאשר אני עומד ברמזור והניוטרל שלי יציב מאוד על 1100 ופתאום יש קפיצות זריזות וקצרות ל1200 באה והולך נורא בספונטניות (אני אחרי החלפת קרבורטור) לפעמים קפיצה אחת ונגמר לפעמים 3 קפיצות רצופות

פורסם

ברגי הידוק הפלטינה, הם הברגים שמשחררים על מנת לכוון פלטינה לאחר ההרכבה!

מומלץ לבדוק מרווח פלטינות, ומומלץ להחליף חוטי ההצתה, את השינוי, אי אפשר להסביר במילים, שינוי משמעותי!

ההחלפת פלטינות +קבל מומלץ בכל טיפול עשרת אלפים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה

האם לדעתך קפיצות שתיארתי נובעות מרכיב חשמלי או בעקבות החלפת הקרב?

לפי התחושה שלך? יש לציין שלפני ההתקנה של הקרב החדש בוצעה בדיקת סדר הצתה עלידי אקדח ונאמר לי שהכל טוב!

פורסם

אני חוזר ומדגיש , החלפת חוטי ההצתה ,ובדיקת וכוון הפלטינות יפתרו את בעייתך, בדוק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...