Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא תאמינו.

היום כשהייתי אצלו,הוא סיפר לי שיש לו קונה שהציע לו 6500 שקל.1000 שקל יותר ממה שאני הייתי מוכן לשלם.הוא אמר לי שבגלל שעשיתי דרך כל כך ארוכה מזכרון,הוא שם אותי בעדיפות ראשונה ואם אני באמת אבוא לראות את האוטו,הוא שלי.

הפכתי את העולם,באתי,ראיתי,התאהבתי.

לפני 20 דקות החתיכת חרא הזה מתקשר ואומר לי שאח שלו שיכנע אותי להשאיר את האוטו.

חבר שלי התקשר לברר,בלי שאני אגיד לו,ומסתבר שה-נמחק מכר את האוטו לבחור שהציע 6500.

אז האוטו הזה כנראה לא יהיה שלי...

תעזרו לי למצוא ספרינט :(

פורסם

אני בטוח שהוא לא מכר אותו והוא יתקשר אליך עוד שבוע לומר לך שבסוף ההוא לא הגיע מכל מיני סיבות, סיפורי סבתא.

פורסם

msds יקר הבחור עם הקורטינה קפץ שוב לרכב אחר...

אותו הבחור עם הקורטינה נפגש עם הבחור שמוכר את האוטו האחר בעזרת ה' יום ראשון

אותו אוטו שהבחור האחר מוכר לבחור עם הקורטינה בטוח לא מתנהג יותר גרוע מהאלפא ואולי אפילו יותר טוב

אז בשביל הבחור עם הקורטינה נקווה לטוב , ואם לא יצא הוא עוד ישנה את דעתו עד שימצא את מטרתו

הבנתוש?

ooza מה שיש לי לומר לך זה בהצלחה והמון המון הצלחה! הבחור נשמע חרטתן לא קטן!

כשאני דיברתי איתו הוא רצה 6, ואז ירד ל 5 אחרי שיחה ואמר שלא ירד עוד בגרוש, כמו כן אמר שאמור לבוא אליו יום לפני שאני הבטחתי לבוא בחור מנהריה לראות את הרכב ושהוא יתקשר אליי אם הרכב ימכר...

הרכב עמד שנה + מנוע גמור ולדעתי לא שווה 6 אלף! וגם 5 לא! אבל מה לעשות ככה זה המוכרים.

אם תרצה שאני אתקשר אליו ואנסה לברר אז אין לי בעיה ובכיף...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תעזרו לי למצוא ספרינט :sad:

יש כמה ספרינטים למכירה בקלאסיקאר ומועדון אלפא, גם שלי פורסמה שם.

אם אתה רציני וחולה ספרינטים אמיתי, אתה מוזמן לבוא לראות את הספרינט שלי.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...