Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג קשיח למיאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב :

זה שהגג של כל מיאטה הוא ידני מפריע לי מאודדד!!!....כל אחד יכול לבוא ולחתוך את הבד ולהיכנס לאוטו בלי שום בעיה רצינית....

שמעתי פעם שאפשר להזמין גג קשיח למיאטה " שיכול להתקפל כמובן כמו כל קבריולט אחרת... "

האם קיימת אופציה כזו במוסכי מאזדה בארץ ?

למישהו יש מושג כמה זה עולה?

והאם זה יכול לעזור בהורדת את הביטוח של האוטו ?

תודה רבה לכל המשיבים

פורסם

אני אמור לקנות אחת בעוד פחות מחודש....

סליחה שלא הבהרתי את עצמי...אבל אני קונה מיאטה מודל 2004 ולא מהחברה..

לכן אני לא יודע אם קיימת אופציה להרכיב לה גג קשיח

פורסם

אם מה שמפריע לך זה שהגג הוא ידני (זה מה שכתבת) אז אל תקנה מיאטה, קנה S2000 או TT או משהו אחר שיש לו גג חשמלי.

אם מה שמפריע לך זה שהגג במיאטה נפתח (זה כנראה מה שהכוונת כשנתקעו לך המקשים של המקלדת) אל תקנה מיאטה.. אל תקנה רודסטר בכלל... קנה איזו מכונית קופה נחמדה במקום וסע לשלום.

גג קשיח מתקפל למיאטה לא קיים.

קיים גג קשיח שניתן להסרה ולהרכבה מחדש על האוטו ודורש מקום איחסון גדול יחסית ושמור היטב מתי שהוא לא מורכב על האוטו.

תכין מזומנים, הרבה.. 20K ש"ח או אפילו יותר.

לפרטים נוספים בצע חיפוש באתר, הנושא נידון בו בעבר לא פעם.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...