Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה לפי מה שאני רואה פה הסיאט איביזה משחקת אם ההונדה

http://www.mytempdir.com/504203

תגובות על זה !

פורסם

אני לא מבין עדיין איך שניהם נוסעים במהירות מקסימלית של האוטו ועדיין שניהם כל כמה שניות מנסים לעקוף אחד את השני? הרי המהירות כבר קבועה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

וואו.......

מדהים........

טייסים......

שני מפגרים שנוסעים במהירות מקסימלית בכביש ישר. מה מעניין בזה?

פורסם
תגובות על זה !

סיאט איביזה זה האוטו המושלם!! איביזה לשלטון! רק איביזה! אין כמו סיאט! הונדה זה חרא! איזה רכבות הביאה לה האיביזה ראיתם? אוטו פ33ה!!!!

בעצם, יודע מה, לי דווקא נראה שההונדה משחקת עם האיביזה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמממ איך אני אגיד את זה ... אז ככה

לא הייתי אומר ת'משפט "הונדה זה חרא!" לפני שכל בעלי ההונדות יוצאים עליך

עכשיו ראיתי את הסרטון דבר ראשון משום מה זה לא ממש נראה לי כמו VTI

דבר שני לסיאט יש טורבו ומנוע 1.8 שככה אתה יכול לעשות איתה הרבה משחקים עם השיפורים ואתה משווה אותו למנוע 1.6 לא מודגשת

ולסיום להרגשה הטובה שלי תביא סיאט איביזה טורבו אני יקרע אותו (גם לי יש VTI) נצלם ונעלה את הסרטון נראה איזה אוטו באמת יוצא חרא .

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
אמממ איך אני אגיד את זה ... אז ככה

לא הייתי אומר ת'משפט "הונדה זה חרא!" לפני שכל בעלי ההונדות יוצאים עליך

עכשיו ראיתי את הסרטון דבר ראשון משום מה זה לא ממש נראה לי כמו VTI

דבר שני לסיאט יש טורבו ומנוע 1.8 שככה אתה יכול לעשות איתה הרבה משחקים עם השיפורים ואתה משווה אותו למנוע 1.6 לא מודגשת

ולסיום להרגשה הטובה שלי תביא סיאט איביזה טורבו אני יקרע אותו (גם לי יש VTI) נצלם ונעלה את הסרטון נראה איזה אוטו באמת יוצא חרא .

אוקי זה רק סרטון!!!

פורסם

לא הוא פשוט יותר מדיי מזלזל בהונדה VTI

שלא נכניס את הקליאו ספורט לסיפור כי אם הייתה כזאת הסרטון היא ממש הייתה מאחורי ההונדה ומאחורי הסיאט :wink:

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

שלא נכניס את הקליאו ספורט לסיפור כי אם הייתה כזאת הסרטון היא ממש הייתה מאחורי ההונדה ומאחורי הסיאט :wink:

אכן....

קו---------------------------------------

פורסם
בבקשה לפי מה שאני רואה פה הסיאט איביזה משחקת אם ההונדה

תגובות על זה !

הן משחקות אחת עם השניה

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

מה הקשר?

אולי ננסה להכניס גם קורולה ואז בכלל היא היתה ממש מאחור?

סרטון מטומטם שבא להראות שאפשר להגיע למהירות מקסימלית של רכב. ואו.

למרות שבמידה וכל הרכבים סטנדרטיים אני לא כ"כ בטוח שהקליאו תהיה מאחור. אם כי לא כאן היא תחפש תהילה.

הימים הקשים חלפו :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...