Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום יש לי את המנוע המקורי של האוטו והוא אוכל שמן נו מנוע בן 20 שנה

אני רוצה להחליפו בנוע 1.8T כולל כל המערכות מחשב ניהול הזרקה וכו'

האם זה אפשרי מצד משרד הרישוי

ואם יש משהוא שיודע איפה עושים דבר כזה

תודה

octavia vrs

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מחפש גולף דור ראשון ועניין אותי פרוייקט של החלפת מנוע גם ל 1.8 טורבו

דיברתי עם מישהו שעשה את זה, את ההשתלה בדור ראשון והוא אמר שזה עניין של כ 40 אלף!

אם המחיר נראה לך מוגזם, גם לי הוא נראה מוגזם

הרי נשמע פשוט למצוא רכב עם 1.8 טורבו מושב ולהוציא ממנו הכל וכו'

אבל בסופו של דבר זה אדם רציני שדיברתי איתו שאכן עשה את ההשתלה הזאת וזה הסכום שהוא אמר (המנוע שלו גם עבר שיפורים אבל עדיין).

כמו כן יש לאחרונה כמה מודעות של גולף דור ראשון צהובה (קבריולט) עם מנוע 1.8 טורבו אז אולי תתקשר לשאול כמה עלה לו כל העסק.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

Guest תמיר .א.
פורסם

יש בחדרה ליד הכיכר משטרה שבאים מכיון אולגה, גולף שנת 90 מיבוא אישי GTI יושבת שמה שנה שנתיים ליד איזה קיוסק, לבנה, הייתה פעם של חבר לעבודה שלי, תיסע לשמה תנסה לברר של מי היא, אני מאמין שאתה יכול להוציא אותה במחיר זנות 2K-3K פשוט היא עברה תאונה מקדימה וגלגל נכנס פנימה, ותיקנו את זה, המשיכו ליסוע איתה ככה איזה חצי שנה, והוא מכר אותה לאיזה מישהו שגם נסע איתה אחרי חצי שנה העמיד אותה שמה כי הגיר נידפק, אבל המצב המכני של המנוע לפי מה שהבנתי מעולה, אני יעבור דרך שמה היום ויצלם אותה.

תמיר

פורסם

לפתוח השרשור, החלפת המנוע ל1.8T אפשרית וכבר נעשו פרוייקטים כאלה בארץ. 99 אחוז שלא יאשרו לך את ההחלפה.

חשוב לציין שהחלפת מנוע לחזק יותר כלולה בהחלפה של עוד מספר מכלולים ברכב, כגון ברקסים וכדומה.

פרוייקט כזה יעלה מעל 20 אלף שקל, קח בחשבון.

לא רוצה להוריד לך את הרוח מהמפרשים, להפך אני בעד פרוייקטים לגמרי, רק העלתי בפניך את הבעיות.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
לפתוח השרשור, החלפת המנוע ל1.8T אפשרית וכבר נעשו פרוייקטים כאלה בארץ. 99 אחוז שלא יאשרו לך את ההחלפה.

חשוב לציין שהחלפת מנוע לחזק יותר כלולה בהחלפה של עוד מספר מכלולים ברכב, כגון ברקסים וכדומה.

פרוייקט כזה יעלה מעל 20 אלף שקל, קח בחשבון.

לא רוצה להוריד לך את הרוח מהמפרשים, להפך אני בעד פרוייקטים לגמרי, רק העלתי בפניך את הבעיות.

שי. :wink:

ובנוסף, כל מה שתקבל מההשתלה המסובכת הזאת זה 150 כ"ס סטנדרטיים (לרוב מלווים בבעיות אמינות אלקטרוניות שקשורות בחיישנים) ופלטפורמה מצוינת לשיפורי הספק עתידיים.

השתלה הרבה יותר קלה וזולה (ולא מאושרת באותה מידה כמו הראשונה, אבל הקימבון שלה הרבה יותר קל) תהיה מנוע 2 ליטר 16V.

גם כאן תקבל 150 כ"ס. ללא בעיות של התקנה מסובכת מידי,וללא כל מיני מגדשים שצצים מול הפרצוף לכל בוחן/שוטר שמרים מכסה מנוע.

חיסרון משמעותי. יותר קשה ויותר יקר לשפר הלאה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...