Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע 1.6 של פיז'ו 306 משנת 2000-02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם המנוע 1.6 של פיז'ו 306 משנת 2000-02 הוא 8 שסתומים?

הבנתי שכן וכי עפ"י הצהרת יצרן - הספקו 100 כ"ס.

כמו כן הבנתי כי התיבה האוטומטית החל משנת 2000 היא AL4.

האם השילוב הזה (1.6 + AL4) יוצר רכב משעמם ואנמי (כמובן שביחס לשאר הרכבים מאותו סגנון)?

הציעו לחבר שלי רכב כזה במחיר שלדעתי נשמע סביר - 35,000 ש"ח,יד ראשונה וגמע 90,000 ק"מ.

אשמח ואודה לשמוע דעותיכם.

תודה רבה.

פורסם

היי חברה.

מצטער על כך שאני מקפיץ אך אני חייב את התייחסותכם וחוות דעתכם

על השילוב הזה : 306, 1.6 (מנוע 8 שס'?) ותיבת הילוכים AL4.

את כל שאר הפרטים יש לי משרשור קודם על ה 306 שבו אגב ישנה התייחסות יחידה לשאלה שהעלתי

כעת ואשמח לעוד דעות.

איפה שמר שצריך אותו (ולא בשביל המנעול)...

תודה רבה

פורסם

ההיגיון שלי אומר שאם פיג'ו 307 עם מנוע 1600 16 שסתומים ו105 כ"ס תיהיה קצת עצלנית עם AL4 אז 306 עם 1600 8 שסתומים וAL4 תיהיה קצת יותר עצלנית ... רק מההיגיון .

עכשיו בתכלס למנוע בעל 8 שסתומים אמור ליהיות מומנט טוב יותר בתחום הנמוך של הסל"ד, ככה שיתכן והעצלנות לא תורגש אלא רק בטורים קצת יותר גבוהים שם רוב הזמן אנחנו לא נמצאים .

תכלס , לא נהגתי על כזה אוטו בדיוק אבל נהגתי על 1600 8 שסתומים ידנית והיא נראתה דווקא בסדר גמור בהאצות וסחיבה , למה שלא יבדוק איך היא בשבילו בנסיעת התרשמות ויגיד בדיוק איך היא מרגישה לו ...

יש לזכור גם צריכת דלק נמוכה יותר שזה יתרון .

עמוק ... עמוק ... :mm_tongue:-x

ים long time no

פורסם

תודה ידידי.

יחד עם זאת - ה 306 קלה מה 307 בכ 300 ק"ג.

זהו גם פאקטור לשיקול.

אכן - לקחת את הרכב לסיבוב הוא דבר ברור שיעשה, אך כמה כבר ניתן

להתרשם מרכב ב 5-10 דקות? לא הרבה למיטב הבנתי כך שחוות דעת

מאנשים בפורום יועילו כתמיד.

תודה רבה.

פורסם

ל 306 1.6 8 שסתומים היו רק 90 כ"ס - היתה לי כזאת בשנת 2000 ויחד עם גיר אוטומטי היא היתה "עגלה" מבחינה מוטורית - אבל נוחה מאד

פורסם

היי יובל.

ציינת כי החזקת כזו בשנת 2000. האם הרכב עצמו גם היה מדגמי שנת 2000?

האם הרכב היה מצוייד בתיבת AL4?

תודה רבה.

• תוכן חדש...