Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכונית ב 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברעננה לפחות יש הרבה חניות בניצב (נשמע קצת סנובי ), בכל מקרה, זה מפריע.. גם לפעמים שעולים על המדרכה ואז שיורדים לפעמים שומעים בום

עדיין לא השתכנעתי. שתי המכוניות שיש לי בבית לא מסוגלות להתקרב גם למדרכה נמוכה ואני חי עם זה בשלום. עם הזמן לומדים עד כמה אפשר להתקרב וזה ממש לא מפריע. אין לי מושג מה יש לאוטו לחפש על המדרכה, אבל כאמור, קטונתי.

בידיעות מתפרסמות שתי קאפות 97' עם מנוע 2.4 וגיר ידני. שתיהן מיד ראשונה ואני מאמין שאפשר להוציא אחת טובה ב-60K ש"ח. האוטו זריז, מפנק ועלות האחזקה שלו סבירה ביחס לשאר האופציות שאתה שוקל (אבל לא ביחס למשפחתית 1.6!), אם כי אני לא משוכנע שהוא יכול לטפס על מדרכות (וגם לא הגולף וה-156)...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולוח העיר שנמצא במעריב והארץ, אני צודק?

גולף 1.8 לא מוגשת יש בדור הקודם. בדור החדש יור (זה מ99) הופיעה 1.8

לא מוגדש רק בבשנת 99 ואז היבוא שלו הופסק והבתחילו להביא את השני ליטר.

לגבי לוחות:

לוח מעריב, לוח בידיעות, ולוח העיר המצורף להארץ. (למעריב ולהארץ לוחות

נפרדים).

הייתי שוקל את ההצעה של שי לקאפה 2.4. אם כי נראה שהגולף הוא הרכב

המתאים לך. לגבי האלפא אם אבא שלך רוצה אחת - אופציה טובה גם כן. בעיקר תחליט

לגבי הגודל.. הקאפה והפאסאט שונות וגדולות בהרבה מהגולף.

אחלה.

גיא

פורסם
בידיעות מתפרסמות שתי קאפות 97' עם מנוע 2.4 וגיר ידני. שתיהן מיד ראשונה ואני מאמין שאפשר להוציא אחת טובה ב-60K ש"ח. האוטו זריז, מפנק ועלות האחזקה שלו סבירה שי

אבא אמר שהוא לא רוצה מנוע יותר גדול מ 2.0 או אוטו ישן מ 99. דעות קדומות, אבל מה לעשות. ובנוסף, אתה אומר שזה משהו כמו 60K, יש תקציב עד 90K..

בקשר למדרכות, אז אתה התרגלת ולך זה לא מפריע, זכותך :)

בעיקר תחליט

לגבי הגודל.. הקאפה והפאסאט שונות וגדולות בהרבה מהגולף.

אחלה.

גיא

או שנזרום ובסוף נצא או עם האצבק או עם סלון, אחלה :wink:

פורסם

לא.. הסתכלתי והתקשרתי כי היא הייתה 5 דלתות. אבל היא יד רביעית וגם נראית מאוד משופרת כולל חצאיות ואני לא בטוח שאבא שלי ירצה כזו תשומת לב.

ואני מניח שאתה צוחק שאתה אומר שאפשר למצוא GTI מרופא? :mad:

לגבי הגולף שנת 99 אז יתכן שמדובר באחרת.

לגבי GTI מרופא התכוונתי שניתן למצוא את הרכב הנ"ל אצל אנשים שלא חובבי נהיגה אלא אנשים שקנו קומפקטית זריזה כי היה להם את האפשרות הכלכלית.

בכל מקרה אני קניתי את הגולף שלי מאישה עם ילדים קטנים,מהחיפושים שלי אני יודע על עוד גולף שבבעלותו של איש מבוגר מכ"ס אבל הוא לא ממהר למכור ולא מוכן להתפשר.

בכל מקרה גם אני חשבתי שיקח הרבה זמן למצוא GTI בשנים 99-2000 כי הרוב עלו לכביש בשנת 01 אבל לקח לי בערך סופ"ש אחד כדי למצוא.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

הייתה לי עכשיו שיחה עם אבא שלי

*תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים* *תופים*

הוא לא רוצה גולף |: או כל האצבק אחרת.

נכון שדיברנו על זה שאנחנו לא צריכים עוד משפחתית בבית והוא הסכים איתי אבל עכשיו הוא שינה את דעתו ואמר שהוא לא רואה את עצמו נוסע בגולף/A3. הוא אמר או אוטו ספורט כל הדרך (2seater) או אוטו מנהלים.

:( , למרות שהייתה לי מחשבה שזה יקרה. אבל אני יכול להבין אותו. בכל אופן אוטו ספורט לא נקנה כרגע כי יש לי גם אחות קטנה שנוסעת איתו מאחורה בכסא שלה.

אוף :evil:

טוב..

בקשר לרובר אני עכשיו שמתי לב לזה:

Very poor results in Euro NCAP crash tests. See crash test results.

http://www.parkers.co.uk/choosing/euroncap/rover_600.asp

לא מוצא חן בעיני, יחד עם הביקורת הלא מחמיאה בפארקרס, אני חושב שאני ארד מהאוטו.

משאיר כרגע את ה 156 והפאסאט טורבו כאפשרויות.

אני חושב שאני אחזיר את הקאפה לתמונה. דגם ה 2.4, כי להחליף טורבו וטימינג לא ממש בא לי.

מישהו יכול לתת לי אתר עם פרטים לגביו? (שאלתי בעבר ולא נעניתי, האם מישהו מכיר אתר אמריקאי בסגנון פארקרס?)

אולי תיהיה מחר בעיתון אלפא156 99 ואז כל הבעיות יהיו מאחורינו :shock:

פורסם
:shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הוא לא רוצה גולף |: או כל האצבק אחרת.

נכון שדיברנו על זה שאנחנו לא צריכים עוד משפחתית בבית והוא הסכים איתי אבל עכשיו הוא שינה את דעתו ואמר שהוא לא רואה את עצמו נוסע בגולף/A3. הוא אמר או אוטו ספורט כל הדרך (2seater) או אוטו מנהלים.

:( , למרות שהייתה לי מחשבה שזה יקרה. אבל אני יכול להבין אותו. בכל אופן אוטו ספורט לא נקנה כרגע כי יש לי גם אחות קטנה שנוסעת איתו מאחורה בכסא שלה.

אוף :evil:

משאיר כרגע את ה 156 והפאסאט טורבו כאפשרויות.

אני חושב שאני אחזיר את הקאפה לתמונה. דגם ה 2.4, כי להחליף טורבו וטימינג לא ממש בא לי.

מישהו יכול לתת לי אתר עם פרטים לגביו? (שאלתי בעבר ולא נעניתי, האם מישהו מכיר אתר אמריקאי בסגנון פארקרס?)

אולי תיהיה מחר בעיתון אלפא156 99 ואז כל הבעיות יהיו מאחורינו :shock:

לא הבנתי. ממתי הגולף הוא מכוניות ספורט מטורפת? מבחינת מראה וכו' הוא זהה

לכל ג'נריישן 1.6 או 2.0. אין שום בעיה להכניס כסא של תינוק במושב האחורי של הגולף

(מדובר על ה 5 דלתות הרי)

אם הוא לא רוצה רכב מנהלים גם - תגיד שלום לקאפה.

האלפא יותר קטנה בגודל.

הפאסאט היא לא ספורטיבית לחלוטין. היא כבדה גדולה עם מנוע יחסית חזק (לא מאוד).

וידנית שזה נחמד. זהו. בקיצור הייתי מנסה להבין מה הבעיה עם הגולף...

גיא.

פורסם

תאמין לי שגם אותי הוא קצת משגע.

חברים שלו גם מסתובבים בכל מיני מכוניות גדולות אז כנראה שיש לחץ חברתי גם בגיל 50.

היינו היום בסוכנות אלפא ברעננה ביררנו בקשר לקנות רכב שהם קיבלו מטריידאין והם אמרו שבקושי יש 156 במיוחד בשנתון הזה שמגיעות אליהן כי זה רכב מאוד נדרש. |: השארנו מספר טלפון. זה הרכב שאנחנו רוצים, אבל אנחנו גם רוצים להחליף כבר ולכן רוצים עוד אפשרויות. אולי אני אשכנע אותו להעלות קצת את התקציב ואז נקנה אימפרזה טורבו GT 98..

קאפה אבא שלי אמר שהוא לא רוצה.

בקשר לפאסט, אני לא ממש מתלהב גם אחרי שקראתי את הביקורת של רוני לפני כמה דקות.

הוא אמר שהוא מוכן לעשות סיבוב על גולף 0_o.

בדקתי היום ידיעות והארץ, אין 156 2.0 99 ידנית.

יש למישהו מעריב?

ועוד דבר מה זה טלספיד? אני מניח ששם אחר לטטרוניק?

פורסם
בדקתי היום ידיעות והארץ, אין 156 2.0 99 ידנית.

Surprise Surprise... :roll:

ועוד דבר מה זה טלספיד? אני מניח ששם אחר לטטרוניק?

סלספיד לא טלספיד וטיפטרוניק לא טטרוניק.

אותה גברת בשינוי אדרת (פלאשבקים משיעורי חשבון ביסודי :shock: ), מערכת הילוכים חצי אוטומטית.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני אוהב קלאץ :(

ודרך אגב ישי היום נהגתי באוטו, עם אבא באתי להסתובב במקום כלשהו וזה אילץ אותי לעלות טיפה על המדרכה הייתי בטוח שלא תיהיה בעיה (כנראה אני רגיל מהפוקוס), בום! :cry:

• תוכן חדש...