Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה ביררתי והבנתי שחברת SPAL היא ראשונה בתחום - אבל המחירים טיפה יקרים בשבילי 500-700 לזוג מנועים.

אני מעוניין במשהו יותר זול, ואני מדבר על כולל התקנה.

ואם ההתקנה לא מסובכת די אז כנראה שאני אפילו יוכל להסתדר לבד - לא בטוח לגבי זה.

עד כה התקנתי את המערכת ברכב, לא יותר מזה. מגבר רדיו דיסק רמוקלים וכו ..

אז אשמח לשמוע על מחירים, וגם אם אפשר לשמוע מחירים של מנגנוני חלונות חשמל לחוד, והתקנה לחוד.

ולגבי נעילה מרכזית אשח לשמוע מחירים גם - לא בתכנון אבל הבנתי שזה לא עובר את ה200 שקל כולל התקנה, מעוניין לשמוע עם הבנתי נכון.

נ.ב

שהתכוננתי לחלונות חשמל בהודעה אז אך ורק לשתי חלונות קדמיים.

נעילה מרכזית לכל ה4 דלתות כמובן.

הרכב הוא מאזדה 323 סדאן נשת 97 LX (לא לאנטיס ולא f, הדגמים המרובעים).

פורסם

על חלונות חשמל אני ממליץ לך לחשוב פעמיים.

מדובר במנגנונים מורכבים וכשהם מתקלקלים עולה לא מעט כסף לתקן.

אם אין לך כרגע בעיה בחלונות, לדעתי - עזוב אל תיגע.

לגבי נעילה לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ישנה בעיה עם התקנת רמקולים.

אני מעוניין להתקין רמקולים בדלתות והידיות לא מוכנות להסתובב כאשר הרמקול נמצא בדלת.

אז במידה ואני יתקין חלונות חשמל מקוריות של רכב כמו שלי דגם GLX (המפואר יותר).

מה אתם אומרים, יחזיק טוב יותר ?

פורסם

דעתי שלי? תקנה 2 דלתות של לנטיס, אבל של הדגם המפואר, כמובן שמרימי החלונות יהיו בהם תקינים והדלתות תהיינה במצב טוב. וככה תחסוך לעצמך 800 שקל להתקנה של מרימי חלונות + בעיות שעלולות להיגרם כתוצאה מזה. (גם בעיה לחתוך מקום למתגים וכו'.. עדיף לא להתעסק כבר)

סך הכל זאת דעתי האישית, כל אחת והדעות שלו. מבחינה כספית אני חושב שזה אמור לצאת יותר משתלם.

בברכה, יוסי.

פורסם

איזה הצעות מופלאות נתתם לו.....

תקנה דלתות של לאנטיסים? אל תעשה בכלל?

לך למתקין ותרכיב שני חלונות חשמל, מיליונים עשו את זה לפניך, ומיליונים יעשו את זה אחריך, זה לא מערכת שמתקלקלת כל כך מהר, וגם אין לך רכב שטח, אז אני לא מבין מה הבעיה.

פורסם

לא ממש הבנתי למה אתה צריך חלונות חשמל למושבים הקדמיים. גם ככה הם בגובה של התחת - לא רואים כלום.

אם אתה מעוניין לחשמל את החלונות בדלתות הקדמיות - זה עניין אחר.

ממה שמשווק בארץ - לא הייתי מתפשר על מנגנון אחר מ-SPAL (בהנחה שאתה לא מוצא מקוריים , או לא מעוניין לקנותם).

חסכון של 200 שקל יעלה בהמון עצבים וזיעה אם החלונות יתחילו להיתקע במצב מסויים. אם אתה לא יכול להרשות לעצמך - חכה עם ההתקנה עד שתאסוף את הכסף הדרוש.

• תוכן חדש...