Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי בדיקות שעשיתי לקראת קניית מכונית חדשה אני מתלבט כרגע בין סקודה פבאביה 1.4 ידנית (100 כ"ס) לביין יונדאי גטס החדשה 1.4 אוט' (אין עותר ידנית במלאי).

הקריטריונים העיקריים מבחינתי הם חסכון יחסי בדלק, אמינות, ונוחות נסיעה.

בנוסף, אני מתכוון לשמור את הרכב שנתיים-שלוש ואז למכור אותו. ברור לי שלגטס יש שוק ער וטוב. מישהו יודע מה מצב השוק למכירת פאביה ובמיוחד בגרסתה הידנית? האם אמורה להיות בעיה למכור אותה?

פורסם

להיפך , לגטס יהיה שוק זוועתי בעוד שנתיים שלוש כי יהיה הצפה של רכבים כאלה שישתחררו מליסינג. (נמכרות היום גטס שנת 2004 ב 45K מליסינג וחברות השכרה למיניהן)

הפביה טובה יותר בכל פרמטר ורכב מצויין באופן כללי.

פורסם

מסכים עם ההמלצות של שלומי:

לפאביה שוק מצוין ולא תהיה לך שום בעיה למכור אותה בעוד 2-3 שנים, בייחוד את הגירסה הידנית.

הפאביה טובה מהגטס מבחינת חסכון בדלק (משמעותית), נוחות ובטיחות ואמינה לא פחות ממנה.

לגטס לידיעתך יש שוק ער (כי כל הזמן חברות הליסינג וההשכרה מזרימות אליו רכבים) אבל לא ממש טוב, בייחוד לאותם רוכשי גטס פרטיים, אשר מוצאים את עצמם מורידים חזק במחיר בשל המחירים הנמוכים בהן נמכרים הגטסים שמגיעים מליסינג ומהשכרה.

שורה תחתונה: ממליץ לך אך ורק פאביה.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

תעבור עם 2 הרכבים האלו על מהמורות ותחליט לבד. אתה תבין שהגטס מרסקת חוליות, הרבה פחות איכותית,

מכוניות אפרורית, משעממת, על הנאה מנהיגה אין על מה לדבר.

פאביה זו ליגה אחרת לעומת הגטס. גם במנוע, גם בנוחות, גם באיכות החומרים, בהכל.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אם אתה מחפש רכב קטן, חסכוני, אמין ושאולי יהיה לו שוק בעתיד.... למה שלא תלך על יאריס\דיהטסו קורה החדשות (אני מעדיף דיהטסו) או אפילו פיאט גראנד פונטו החדשה והיפיפיה או אפילו הפנדה הקטנה, הזולה והחביבה

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

באמת למה דווקא שתי אלה...הפאביה באמת עולה על הגטס...בתנאי שהיא ידנית כי הגיר האוט' הגרמני הוא נורא...מנסיון...באמת על שתייהן עדיפה היאריס...ואתה יכול בתוספת 2000 שקל לקנות את היאריס ספורט אוטו פשוט תענוג...

פורסם
באמת למה דווקא שתי אלה...הפאביה באמת עולה על הגטס...בתנאי שהיא ידנית כי הגיר האוט' הגרמני הוא נורא...מנסיון...באמת על שתייהן עדיפה היאריס...ואתה יכול בתוספת 2000 שקל לקנות את היאריס ספורט אוטו פשוט תענוג...
דווקא הייתי שמח לקנות יאריס חדשה אלא שהדגם הישן אזל לחלוטין מהמלאי ומבדיקה אצל היבואן הדגם החדש יגיע רק במאי ואני לא יכול לחכות עד אז.

בכל זאת אשמח לשמוע על המלצות נוספות לחדשות

פורסם

הפביה עדיפה על הגטס כמעט בכל פרמטר...

היא נוחה יותר, הרבה יותר איכותית, מנוע חזק ומצויין, תיבה ידנית, והשוק שלה טוב יותר מאשר זה של הגטס, שגרסאותיה מככבות בשוק הליסינג..

פורסם
להיפך , לגטס יהיה שוק זוועתי בעוד שנתיים שלוש כי יהיה הצפה של רכבים כאלה שישתחררו מליסינג. (נמכרות היום גטס שנת 2004 ב 45K מליסינג וחברות השכרה למיניהן)

הפביה טובה יותר בכל פרמטר ורכב מצויין באופן כללי.

מפחיד לחשוב שגטס 2004 נמכרה חדשה בסביבות 90000 ש"ח והיום חצי:roll:

בכל אופן סקודה התמקמה יפה מאוד לאט ובזהירות בטבלת המכירות.

הוכיחה ומוכיחה אמינות,רמה טובה מאוד.

נהגי מוניות מרוצים מאוד מהסקודות( פביה ואוקטביה).

כמו ששלומי אמר, יונדאי תתרסק במחיר בעוד מספר שנים.

קרוב משפחה נהג מונית נוסע על פביה בת חצי שנה( סקודה שלישית ב- 5 שנים!!)

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לפאביה שוק מצוין ולא תהיה לך שום בעיה למכור אותה בעוד 2-3 שנים, בייחוד את הגירסה הידנית.

במקרה נתקלתי במוסף "ממון" של ידיעות-אחרונות מיום שישי האחרון שעשה סקירה של "סחירות" מכוניות ע"פ ניתוח סטטיסטי של מהירות מכירת בלוח ידיעות. לפי הכתבה הסקודה פאביה נמאצת כמעט במקום האחרון (מקום 141) מבחינת היכולת למכור אותה. חייב להודות שזה די הלחיץ אותי. האם באמת כל כך קשה להפטר מפאביה או שלא להסתמך על מה שנאמר בכתבה?
פורסם

זה לא מדע מדוייק, אבל היית מוסיף 30 אש"ח מ45 ל75 בשביל עוד 200 סמ"ק וקצת יותר פינוקים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה לא מדע מדוייק, אבל היית מוסיף 30 אש"ח מ45 ל75 בשביל עוד 200 סמ"ק וקצת יותר פינוקים?
יש בזה משהו... :???:

בעיקר כשמדובר ב- GLS, כלומר בלי כל הפינוקים, רק המנוע הגדול...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תתנחם, בעת המכירה יהיה לך ניצחון מוראלי ענק על אמא שלך, ותוכל להגיד לה: "אמרתי לך!".

וזה ידידי, Priceless

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...