Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התחיל מזה שזאת הייתה אחת העבודות הנוראיות שיצא לי לעשות עד עכשיו, לא מספיק שאין מקום להשחיל יד, הצרפתים האלה עוד החליטו לתקוע את המייבש של המזגן על הרדיאטור ואיך שלא ניסיתי לא הצלחתי להוציא אותו עד שכבר לא היה ברירה ופירקתי את המייבש לגמרי מהצנרת ורק אז הרדיאטור יצא .

אחרי הכל יש לי כמה שאלות : האם מהנסיון של המומחים יש דרך יותר נוחה לעשות זאת ברנו קליאו?

ישנו חלק בפינה העליונה בצד של הנוסע שתקוע בתוך הקונס אוויר של המאוורר ותפוס על שני ברגים , מין תוף כסוף כזה .אני מעריך שזה סוג של חיישן טמפ' כלשהו רק שאני לא מבין מה היעוד שלו במערכת?

פורסם

שלום,

אין דרך קלה לעשות זאת, מניסיון ושל עוד כמה בעלי קליאו דור I כאן. אם ברצונך לחסוך עבודות מפרכות כאלה, יש מספיק בעלי מקצוע שיעשו זאת ובזול.

אם תוכל לצרף תמונה של החפץ הכסוף או לפחות תיאור מפורט יותר אודה לך.

עופר.

פורסם

אני עושה טובה לחבר כדי לחסוך לו עלויות . רציתי לקחת את הרדיאטור לניקוי אבל כשבדקו אותו הוא לו בר ניקוי אז החלפתי אותו במשופץ.

המייבש יושב מורכב על המיכל הימני של הרדיאטור על מיתקן תלייה מיוחד.

פורסם

ע"פ הוראות טכניות של רנו-יש לבצע מילוי וריקון גז בעת החלפת מצנן מים.יש לפרק מכסה מנוע(כבר חצי עבודה מאחוריך)לרוקן גז לפרק מייבש מזגן(זה החלק ששאלת מה זה)לפרק מאוורר מנוע וכל השאר -גם סבתא שלי תוכל לבצע.בעת מילוי המים לאחר העבודה -יש לפרק פקק ריקון אוויר שנמצא בחלקו העליון שמ' של מצנן המים ולהמתין שהמים יתנקזו דרך פקק זה,ואח"כ הנעת הרכב עם פקק מיכל עיבוי -פתוח עד שמאוורר מנוע מתחיל לעבוד .סגירת הפקק ובזה הסתיים התהליך. הערה לא לשכוח להרכיב חזרה 2 תקעים .אחד למאורר ומשני לרגש טמפ' מים. בהצלחה

:snipersmi :snipersmi כריש
פורסם

תודה רבה על ההסבר , ואני שואל מה לאזעזל הצרפתים האלה חשבו לעצמם בלתקוע שם את המייבש ולחייב חוץ מהמצנן גם על מילוי מחדש של הגז.

• תוכן חדש...