Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

השאלה היא כדלקמן:

האם כל רכב באשר הוא יכול לשמש פלטפורמה לשיפורים ושיפצורים, הוספת מערכות או ניתוק מערכות לכדי הבאתו לרכב בעל נתונים ספורטיביים?

האם יש רכבים שמיועדים לכך?

האם יש רכבים שבפרוש לא מיועדים לכך?

ועוד.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

וההוכחה האולטימטיבית:

http://video.google.com/videoplay?docid=2085095381362301509&q=top+gear+lada

ממכר בטירוף, גוגל וידאו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקיי,

בואו נניח (רק נניח - כי אני לא הולך לבצע את זה במציאות ברכב האמור)

שאני רוצה לקחת את הלנטרה הסטנדרטית שלי, ולהפוך אותה למשהו חייתי יותר.

שוב - אני לא הולך לבצע את זה, בטח שלא כעת ובטח שלא ביונדאי לנטרה משפחתית חביבה וזקנה.

מה היה עליי לעשות?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

זה מאוד תלוי ברכב , וברמת הפופולריות שלו

קח למשל את הגולף רכב די אפרורי , אך מרוב פופולריות שהוא תפס במהלך השנים , קמו מאות סדנאות שהעיסוק שלהם הוא לקחת גולף ולעשות אותה קיצונית (ע"ע סדנת דחלבק )

כך שאפשר לייעד כל רכב מכל סוג שיהיה ספורטיבי עם מנוע חזק וכיול מתלים נכון

אך זה לא חלק הארי

מה שבאמת יתנהג ספורטיבי זה כבר פרמטרים נוספים וחשובים כגון מימדי השלדה , חלוקת המשקל מקדם גרר ,ועוד...

קח את לוטוס כדוגמא מצויינת , היא קטנה , מאוזנת , ומתנהגת נפלא , רכב ספורט טהור

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

התשובה היא, שעם מספיק השקעה, כמעט כל רכב "משפחתי" סטנדרטי יכול לההפך ספורטיבי יותר. אתה אפילו יכול לתת למיניואן או טנדר מאפיינים ספורטיביים, אבל העלות תהיה אדירה.

אם נתרכז בדוגמה - יונדאי לנטרה תוכל להיות מהירה אם תחזק לה את המנוע (והמכלולים המעבירים את הכוח לכביש, בהתאם). היא תוכל להיות אוחזת אם תחליף לה את מערכת המתלים, תחזק במקומות הנכונים ותקנח בצמיגים (ובלמים!) מתאימים. ההגה כנראה עדיין יהיה גרוע, ובזה אפשר לטפל רק חלקית אם לא מחליפים את כל מערכת ההיגוי. המשקל הוא עדיין בעיה אבל במקרה הזה המכונית לא מאוד כבדה. בסופו של דבר העלות תהיה גבוהה מאוד ביחס לאיכות התוצאה מול מה שהיית מקבל אם היית עושה זאת לרכב בעל מאפיינים ספורטיביים יותר.

לכן אנחנו אומרים לכל מי שמבקש "לשפר" מכונית כמו לנטרה, לעשות את הדבר הנכון ולהחליף רכב למשהו בעל פוטנציאל גבוה יותר. עדיף להשקיע עשרות אלפי שקלים (וגם אלפים בודדים, לצורך העניין) במכונית מתאימה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מהו רכב מתאים יותר?

אם אני רוצה לשמור על רכב תמים מבחוץ (לנטרה, אלמרה, אפילו פאביה)

אבל מושחת מבפנים? :-)

אני אתקן וארחיב.

זה צריך להיות רכב נוח ומרווח יחסית ולא שמשדר פוזה או צעירות. (עד כאן ה"תמים")

רצוי שיהיה נוח לטפל בחלק מהטיפולים לבד.

מעבר לכך, שיהיה מושחת!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

סיטרואן ZX וולקן.

306 XSI 5 דלתות.

נראות תמימות לגמרי ... ויתנהגו ויסעו יותר טוב משאר המכוניות שאמרת + תוספות של 20 אלף שח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...