Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין דגמי 206 שונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף החלפת הרכב לאחר שהקליאו החמודה שלי הלכה לעולמה בטרם עת.

החלטתי לקנות פיז'ו 206 ואני מתלבט בין שתי הצעות שקיבלתי:

1. 1.4 ידנית מודל 03'

2. 1.6 אוט' דגם XT שלוש דלתות מודל 02'

שתי המכוניות במצב מצויין ועם קילומטרז' יחסית נמוך (סביב ה40,000) וגם מחירן קרוב מאוד (כ-70,000). אשמח אם תעזרו לי בשאלות הבאות:

1.על איזה מהאפשרויות הייתם ממליצים?

2. אני נוטה לאפשרות השנייה אבל חושש מגרסת ה-3 דלתות. עד כמה היא לא נוחה במידה וצריך מקום לנוסעים במושב האחורי? (לא קורה אצלי הרבה)

3. מה ההבדלים בין ה-1.4 ידני ל-1.6 אוט' מבחינת צריכת הדלק (אני נוסע כל יום ירושלים-ת"א כך שזה מרכיב די משמעותי עבורי)

אשמח לכל עזרה

פורסם
אני על סף החלפת הרכב לאחר שהקליאו החמודה שלי הלכה לעולמה בטרם עת.

החלטתי לקנות פיז'ו 206 ואני מתלבט בין שתי הצעות שקיבלתי:

1. 1.4 ידנית מודל 03'

2. 1.6 אוט' דגם XT שלוש דלתות מודל 02'

שתי המכוניות במצב מצויין ועם קילומטרז' יחסית נמוך (סביב ה40,000) וגם מחירן קרוב מאוד (כ-70,000). אשמח אם תעזרו לי בשאלות הבאות:

1.על איזה מהאפשרויות הייתם ממליצים?

2. אני נוטה לאפשרות השנייה אבל חושש מגרסת ה-3 דלתות. עד כמה היא לא נוחה במידה וצריך מקום לנוסעים במושב האחורי? (לא קורה אצלי הרבה)

3. מה ההבדלים בין ה-1.4 ידני ל-1.6 אוט' מבחינת צריכת הדלק (אני נוסע כל יום ירושלים-ת"א כך שזה מרכיב די משמעותי עבורי)

אשמח לכל עזרה

למיטב ידיעתי בפיגו מותקן גיר אוטומטי חכם, רצוי שתעשה סיבוב ברכב ותראה שזה מתאים לך.

מניסיון של בחורה שעובדת איתי הוא עשה לה הרבה בעיות תפקוד והיא בילתה הרבה במוסך בעידכוני תוכנה.

1. אני הייתי הולך על הידנית משיקולי אמינות וחיסכון.

2.אין בעיה להסתדר עם 3 דלתות, הדלתות גדולות יותר והגישה נוחה.

3.צריכת דלק היא פועל יוצא של סגנון נהיגה -אבסולוטית ה1.4 ידני חסכוני יותר.

STI 2004

פורסם

למיטב זכרוני (ויתקנו אותי אם אני טועה) בשנת המודל שציינת הייתה קיימת בעיה באטם ראש מנוע, בדגמים המצויידים במנוע 1.6 עם 16 שסתומים.

הבעיה הצריכה הורדת ראש והחלפת האטם, ובוצעה לבעלים רבים במסגרת האחריות.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

כאמור ההבדלים משמעותיים בצריכת הדלק, ובאופן משעשע ההבדל בביצועים לא מפריע מאוד בין ה-1.4 הידני (שמרגיש נמרץ יחסית) ל-1.6 האוטומטי (שסובל מגיר מסרס ולא אחיד בתגובתו).

נראה לי שה-1.4 תהיה עדיפה בשבילך, למרות שהיא כנראה הדגם הפחות מאובזר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כבעל 206 1600 ידנית שנת 2000

אני יכול

1) לא להמליץ בחום מכיוון שהפלסטיקה ברכב (בעיקר בתא המנוע) ממש לא מדהימה. עלויות הטיפול והחלקים גבוהות יחסית. תקלות מוזרות וקשות לפתרון.

2) הרכב 3 דלתות קטן ולא כל כך נוח אבל שוב פה השאלה היא שלך.

3) הרכב ממש לא חסכוני בדלק כפי שהייתי מצפה מרכב קטן מזדה 1.6 אוטומט יותר חסכונית ממנו

בהצלחה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...