Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלעדי! אפשר להביא לוטוס לישראל!

פרטים כאן...

טל

:turn-l: :turn-l: :turn-l:

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הלוטוס הזה שעון לילדים.

ראיתי פעם כתבה ברשת על שעון פרארי במהדורה מוגבלת שעולה רק 100K $! שטויות...

פורסם
הלוטוס הזה שעון לילדים.

ראיתי פעם כתבה ברשת על שעון פרארי במהדורה מוגבלת שעולה רק 100K $! שטויות...

זה כלום, עכשיו הזכרת לי שבטופ גיר הראו שעון שיצא לבוגאטי ווירון, בערך שנה וחצי - שנתיים לפני שהמכונית יצאה בכלל. תג מחיר הזוי לכל הדעות, של (אם אני לא טועה) 100 אלף פאונד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
זה כלום, עכשיו הזכרת לי שבטופ גיר הראו שעון שיצא לבוגאטי ווירון, בערך שנה וחצי - שנתיים לפני שהמכונית יצאה בכלל. תג מחיר הזוי לכל הדעות, של (אם אני לא טועה) 100 אלף פאונד.
100 אלף פאונד זה לא בדיוק מחיר הזוי לשעון, יש שעונים של ברגוט ופטק פיליפ שיכולים להגיע גם למיליון, ושלא נדבר על שעונים בהזמנה אישית עם יהלומים מפה ועד הודעה חדשה..

וכמו שאמרו, זה סתם שעון בשביל להרוויח עוד טיפה כסף מהצד, הוא ממש לא שעון עם ערך אספני

פורסם

פחחחחח....... גילו את אמריקה.

http://search.ebay.com//search/search.dll?from=R40&satitle=lotus+watch

בכל מקרה, אני אכין את ההורים שלי, ביולי יש לי יום הולדת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שעונים נחמדים.. רק חבל שכמו שמביאים את השעונים האלה לארץ אי אפשר גם להביא את המכוניות שלהם

אני לא נוסע מהר אני פשוט טס לאט :shock2::2gunfire:

פורסם

בדיוק כמו כל שעוני המעצבים (ארמני, דולצ'ה גבאנה, דיזל...) אתה משלם פה על עיצוב נטו.

ההשווה לפורש דיזיין מיותרת, פורש דיזיין עושים את המנגנונים בעצמם, והתג מחיר שלהם הוא בתחום ה2000 יורו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...