Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 1995. נסעתי בו היום עם מזגן עובד ושמעתי "פאק" מכיוון המנוע שלאחריו נדלקה נורת המצבר. המצבר שלי חדש. על סמך הודעות שראיתי בו בפורום, אני משער שרצועת האלטרנטור נקרעה - אבל זה באמת ניחוש כי אני לא מבין במכונאות/חשמלאות רכב.

השאלה היא כזאת: האם בטוח לסוע ברכב במצב כזה? האם יש בדיקה פשוטה שאני (כאמור, לא מבין גדול) יכול לעשות ע"מ לוודא באיזו תקלה מדובר? אם זו רצועת אלטרנטור, זה משהו שמוסך נייד של "שגריר" יכול לתקן? האם יש מוסך ישר שפתוח בשבת באזור המרכז ויוכל לתקן לי אותו?

(כמו שאפשר להבין, אני זקוק לרכב בדחיפות וממש לא מתאים לי לחכות ליום ראשון)

תודה מראש על כל עזרה!

פורסם

הגיוני מאוד שנקרעה רצועת אלטרנטור אם לאחר מכן נדלקה נורה של טעינה. לא מומלץ לסוע ככה כי אין טעינה למצבר!

כמו כן יש מצב טוב שהרצועה בנוסף לאלטרנטור מניעה גם את משאבת מים מה שיגרום לחימום המנוע וזה כבר סיפור אחר לגמרי.

איפה אתה גר?

• תוכן חדש...