Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא ככה..

המגבר 4 ערוצים שמחוברים אליו קומפוננט קדמי וסאב הנשלט מהרדיו דיסק (יש גם שליטה על הסאב דרך הרדיו דיסק).

הרמקולים האחוריים מחוברים לרדיו דיסק.

הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים מוצאים רק באס, הרמקולים לא שרופים כי בדקתי גם רמקולים אחרים וגם הם הוציאו רק באס.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לכל העונים,

שי

JET POWER

פורסם

הרדיו דיסק חותך את האחוריים על LP .

כנס לפונקציית crossover ותגדיר אותם על FULL

ד"א

על איזה מכשיר מדובר

נ.ב

הבעיה צצה פתאום ?

או שמישהו\אתה שיחקת בהגדרות כלשהם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מדובר על פיוניר 640 .

אני חושב שהבעיה צצה כאשר שיניתי את ההגדרות של הרדיו דיסק לשליטה על רמקולים קדמיים וסאב במקום קדמיים ואחורים .

JET POWER

פורסם

בחלק מהפיונירים יש פיצ'ר שנקרא FIE שזה משהו כמו Frontal Image Enhancer.

מה שהצעצוע הזה עושה זה מפעיל את האחוריים בבנד פאס של תדרים נמוכים יחסית כדי לא "למשוך" את הבמה אחורה.

בדוק ש-FIE מכובה, אם אכן קיים, ועדכן.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

טוב , אז פתרתי את הבעיה (אולי חצי בעיה יותר נכון).

ניתקתי את המינוס של המצבר ובכך איפסתי את הרדיו דיסק והרמקולים האחוריים חזרו לפעול .

יש לי שני מצבים בהגדרות ...

1.רמקולים קדמיים + אחוריים

2.רמקולים קדמיים + סאב (מחובר לRCA וניתן לשליטה ישירות מהמכשיר)

כמו שאמרתי הבעיה נפתרה אבל....

ברגע שאני מחזיר את ההגדרות למצב 2 הרמקולים האחורים שוב משמיעים רק באס וברגע שאני מחזיר את ההגדרה למצב 1 הבעיה עדיין ישנה .

רק שאני מנתק את המינוס מהמצבר שוב ,המכשיר מתאפס ובהגדרה 1 הרמקולים האחוריים שוב מנגנים את כל התחומים.

מוזר נכון?

מצד אחד יש לי אפשרות לשלוט על הסאב אבל ברגע שאני משתמש בהגדרה זו אני "מאבד" את הרמקולים האחוריים.

JET POWER

פורסם

ניתקתי את המינוס של המצבר ובכך איפסתי את הרדיו דיסק והרמקולים האחוריים חזרו לפעול .

ברגע שאני מחזיר את ההגדרות למצב 2 הרמקולים האחורים שוב משמיעים רק באס וברגע שאני מחזיר את ההגדרה למצב 1 הבעיה עדיין ישנה .

רק שאני מנתק את המינוס מהמצבר שוב ,המכשיר מתאפס ובהגדרה 1 הרמקולים האחוריים שוב מנגנים את כל התחומים.

מוזר נכון?

מצד אחד יש לי אפשרות לשלוט על הסאב אבל ברגע שאני משתמש בהגדרה זו אני "מאבד" את הרמקולים האחוריים.

שי,

"הבעיה" שתארת כאן אינה מוזרה ביכלל. מכיוון שיש ל - HU רק 2 יציאות RCA ולא 3 יציאות RCA אז ברגע שאתה מכוון בהגדרות את היציאה האחורית למצב של סאב גם המגבר הפנימי מושפע מהמצב הזה. כאמור, אם היו לך במכשיר 3 יציאות של RCA לא היתה קיימת המיגבלה הזאת. האפשרות ליפתור את הבעיה היא לכוון את ההגדרות ב - HU למצב הראשון של רמקולים קידמיים ואחוריים ואת החיתוך לסאב לבצע במגבר, במידה ואכן קיים במגבר קרוסאובר. במצב זה אתה מפסיד את האפשרות של השליטה בסאב דרך ה - HU אבל זה מה יש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם אתה עדיין רוצה לחתוך את הסאב דרך הרדיו דיסק וגם שהרמקולים האחוריים יעבדו רגיל

אז תעשה דבר פשוט , את החיבורים של הרמקולים ברדיו דיסק תנתק ותחבר אותם ליציאות הקידמיות ( צבע חוטים אפור - קידמי ימני , לבן - קידמי שמאלי ) .

כך תוכל לשמוע כמו שאתה רוצה רק יהיה לך חיסרון קטן בזה שלא תוכל לשחק עם ה FADER .

פורסם
שי,

"הבעיה" שתארת כאן אינה מוזרה ביכלל. מכיוון שיש ל - HU רק 2 יציאות RCA ולא 3 יציאות RCA אז ברגע שאתה מכוון בהגדרות את היציאה האחורית למצב של סאב גם המגבר הפנימי מושפע מהמצב הזה. כאמור, אם היו לך במכשיר 3 יציאות של RCA לא היתה קיימת המיגבלה הזאת. האפשרות ליפתור את הבעיה היא לכוון את ההגדרות ב - HU למצב הראשון של רמקולים קידמיים ואחוריים ואת החיתוך לסאב לבצע במגבר, במידה ואכן קיים במגבר קרוסאובר. במצב זה אתה מפסיד את האפשרות של השליטה בסאב דרך ה - HU אבל זה מה יש.

שלו.

נכון אבל עדין זה לא מסביר למה שהוא מנסה להחזיר את ההגדרות למצב קודם הם לא חוזרות

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתם צודקים ב100%.

כרגע ההגדרות הם על קומפוננט קידמי ורמקולים אחוריים והכל טוב ויפה אבל מעניין למה שאני משנה את ההגדרות לסאב הדרך היחידה לחזור להגדרה הראשונה היא לנתק את המינוס ולאתחל את הרדיו דיסק?

JET POWER

פורסם

ברגע שאני מחזיר את ההגדרות למצב 2 הרמקולים האחורים שוב משמיעים רק באס וברגע שאני מחזיר את

אפשר לדעת באיזה HU מדובר ?

אם יש לו 2 יציאות , אחת שולטת על סאב ואחת על אחורה\קדימה , לא אמורה להיות בעיה לשים את הHU על המצב של שליטה על סאב + קומפוננט.

תנסה במגבר לכוון את החלק הקדמי עם FULL

את החלק האחורי על LP.

פורסם

מדובר בפיוניר 640 פרמייר .

במגבר ניסיתי את כל האופציות כולל מה שהצעת ,כנראה שזה באג ברדיו דיסק .

JET POWER

• תוכן חדש...