Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן אתה שם 6*9 במגש האחורי נכון? אז מה זה משנה איזה רמקולים יהיו שם? מה זה רמקולים ששומיעם אותם, הרמקולים אם 3 ,4 או 5 WAY אפשר לישמוע? כל הרמקולים האלה (350-500 שקל) הם אותו דבר. אז תיקח מה שבאה לך.

הייתי לוקח JBL. רק בגלל האותיות J B L

פורסם

Romanx אתה לא צודק זה שהרומקולים עולים 400 ש"ח זה לא עומר שאין הבדל בסאונד שלהם ויש רמקולים בקבוצת מחיר הזאת שנשמעים יותר טוב או פחות טוב זה הכי קל להגיד שרמקולים יקרים נשמעים יותר טוב . אבל הבן אדם שאל מה הכי שווה בקבוצת מחיר הזאת.

וגם קראתי מבחנים של רמקולים מחו"ל שבהם רמקולים ב 200 $ נשמעו יותר טוב מרמקולים ב 700$ וניצחו במחבן.

פורסם

איך אתה משתמש ברמקול אחורי שנימצע על המגש האחורי? בתור מה?

מה הרמקול נותן לך בידיוק ואיזה בידיוק הדבלים יש?

הרמקולים הגדולים מאחורה רק בגלל שיש מקום שם. אתה יושב מקדימה ו שומע רמקול מאחורה. לא טוב.

למה כי אתה לא תישמע אתם כמו שצריך. בקיצור על זה דיברו כבר.

ו אם אתה לא שומע אותם אז מה הבדל?

המסקנה או שלא לשים רמקולים מאחורה או אם כבר אז לא משנה פיונייר, קנווד או משהו בסיגנון.

פורסם

אני גם חושב שלא כדאי לשים רמקול אחורי.

אבל אם כבר שמים , לא הייתי שם פיוניר או קנווד.

שמעתי את הJBL עובדים ברכב, וזה רמקול מעולה בתור 6*9 , מי שרוצה כבר

לשים 6*9 , אז לפחות את אלו ולא פיוניר, חצי נחמה.

ZZR

פורסם
אני מביא לו את ה JBL ב200 שקל והם כמו חדשים!:-D
ומזויפים... :wink:
  • תוכן חדש...