Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי שתבינו משהו אחת ולתמיד : לכל רמקול סאונד שונה זה שכולם פה אוהבים את ה JBL לא אומר שהוא יהיה מרוצה

מהסאונד של הרמקול הזה, מה יקרה אם באמת לאור התגובות שלכם הוא יקנה את הרמקול ואז יתבאס ממנו ?!

הכי טוב שתלך למקומות ותשמע את הרמקולים ואת הזוג שישמע לך הכי טוב תקנה ..

פורסם

בוא נגיד ככה שברוב מקומות בארץ שאפשר להשיג רמקולים בזול מקסימום שאפשר לשמוע אז זה את המוכר שר לך בקול רך "זה פירמה 30000 WATT ".

אתמול נסעתי לקנות אם חבר שלי HU הוא התלבת בין PIONEER 7700MP לקנווד צבעוני לא זוכר איזה דגם , כאשר ביקשתי מהמוכר לשמוע אותם הוא הסתכל עלי כמו על חייזר.

פורסם

הבעיה היא שבכל המקומות שבהם ניתן לשמוע רמקולים, הרמקולים מקובעים על "דוגמניות".

הם נמצאים בתיבה פתוחה- במצב אנכי מולך עם סט-אפ שלא תואם לרכיבים שנמצאים אצלך באוטו כגון:

HU, מגבר וכו'.

לפי דעתי שמיעה כזאת מטעה בגדול.

אני שמעתי את הסט קומפוננט של אוריון (הדגם היקר יותר) באדי מערכות והופתעתי ממששש לטובה

המידים היו ממש כמו סאבים קטנים.

וכששמעתי אותם באוטו של חבר הם היו הרבה יותר אנמיים והצליל היה הרבה פחות חד ונעים לאוזן.

הם הגבירו אותו שם עם האוריון 8004 אם אני לא טועה.

ולחבר שלי היה באוטו מגבר של לייטנינג אוודיו שמוציא 75RMS לערוץ.

אז אוקיי לרמקול אולי יש פוטנציאל אבל איך שהוא נשמע בחנות עם מגבר חזק וHU מהיקרים של פנסוניק זה ממש לא איך שהקונה ישמע באוטו שלו.

• תוכן חדש...