ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,517 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בבחירת רכב ליסינג: הונדה סיביק או פורד פוקוס (1600 , 2004) בדקתי לפי מבחני ריסוק והביצועים דומים מאוד. נשאלת השאלה לגבי נוחות נהיגה, בטיחות אקטיבית, איכות המתלים והתאמה למשפחה עם ילדים (לדוגמא בפוקוס הנוכחית שלי אין אפשרות למנוע פתיחת דלתות אחוריות מבפנים!!) אשמח לשמוע את דעתכם בתודה,אלעד
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
להגיב, לדחוף, לעצור, לטפוח על השכם, לשים לי כפה, לעודד, לחדש, לרמוז, לצחוק, לבכות וכ"ו אני חושב דיי ברצינות להחליף את ה206 שלי לאלפא ספיידר 98' 97' ... חברה תגיבו בבקשה זה חשוב לי לשמוע מה יש לכם להגיד.
הודעה אחרונה מאת Spike, -
אמינות ואחזקה
מאת tsachi- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יעוץ בבחירת רכב שני 30K 50 קמ ליום המוטיב המרכזי מינימום הוצאות + ידני האופציות עד עתה : ניסאן סאני 93 - (האם באמת כה אמין) יונדאי אקסנט 97 - קוראני אמינות מאזדה 121 94
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סבא שלי כרגע נוהג על אוודי A4 הוא מאוד מרוצה מהרכב ומהנסיעה שלו.... הוא חשב להחליף בזמן הקרוב את הרכב לA6 וחשבתי שעם כבר להוציא סכום כזה על האוודי אז למה לא להוסיף עוד קצת ולקנות כבר קאדילק?!?!?!?..... השאלה האם עד כדי כך משתלם להשקיע ת'כסף הזה בשביל לקנות את הקאדילק, האם היא יותר כדאית?!?!?!?.....
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
דייהו נקסיה
מאת mr_aviv- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לקבל חוות דעת על רכב מסוג דייהו נקסיה GTX אוטומט שנת 1996 שאני מתענין לקנות, ומהו המחיר הריאלי עבורה. בתודה, איציק
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החבר המניאק שלי עשה רשיון... ואבא שלו קונה לו אוטו "עד 100,000 ש"ח (מניאק!!) הוא רוצה אוטו יד ראשונה, שנה כמה שיותר חדשה..... ידני, והוא מעדיף דיזל אמרתי לו לדרג... אז הוא דירג (הראשון הכי חשוב והאחרון הכי פחות): 1. נוחות 2. מהירות (מנוע חזק) 3. עלות אחזקה 4. אמינות והוא גם מעדיף מכונית 5 דלתות תודה רבה למי שיכול לייעץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת toonami, -
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
שלום, אני מעוניין לקבל אינפורמציה ודעה טכנית לגבי מיצובישי גלאמט בנפח 1800סמ"ק בין השנים 96-97 כגון: אמינות מנוע ומרכב חיסכון בדלק ביקוש וסתם דעה כללית כדאי / לא כדאי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגע אני מתלבט בין: סיטרואן סאקסו 97-98 ידני 1400 ורנו קליאו 1400 ידני 96 מבחינת מחיר ואיבזור הם דומות האם יש לרכבים אלו איזה שהן "מחלות" ידועות? או איזה רכב יותר מומלץ? ועל איזה רכב אתם ממליצים? אני מעוניין ברכב אמין לנסיעות יום יומיות לעבודה וגם רכב שיהיה אפשר להנות ממנו בנסיעה עד עכשיו היה לי יונדאי אקסנט 96 והוא היה רכב נחמד מבחינתי אז אני לא מבקש הרבה.... תודה
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן. יודע אני שיש מחירונים לכל סוג של מכונית אבל חשבתי בכל זאת להתייעץ עם חברה שיודעים מה קורה היום בשוק. חוץ משוויה של המכונית- האם תוכלו להגיד שקיים ביקוש לסוג הזה של המכונית- האם ירצו לקנות קליאו 95? אוטו על מנוע בנזין צבע לבן האוטו עשה 200,000 ק"מ יד ראשונה אוטומט, מזגן 2 חלונות חשמליים, הגה כח שמור ברמה בינונית * אין עבר של תאונות בעיות: דפיקה -קימוט קטן בדלת אחורית מצד ימין , ופס שחור ( פלסטיק) שירד - לא כל כך יפה אסטית. כרגע יש בעיה עם התושבות של הקפיצים מאחורה אך אני מתכוון לתקן בעיה זו. זהו, אז כמה אקבל בערך? בהנחה שבעיית התושבות הקריטית תטופל?
הודעה אחרונה מאת asphoor, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בדקתי ב-YNET אצל לוי יצחק, והמחירון מתחיל משנתון 96. מישהו יודע מה המחיר המוערך של שנתון 95? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב חדש מחברה בקטגוריית הרכבים הקטנים ויש לי תקציב של כ -105,000 ש"ח ואני מתלבט בין הרכבים הללו: 1. רנו קליאו - EX1.4אוט 2.טויוטה יאריס - SOL1.3 אוט 3.סיאט איביזה - STELLA 1.4 אוט 4.פולקסוואגן פולו - 1.4 אוט 5. פורד פיאסטה - GHIA 1.4 טיפ' 6.פיאט פונט - DYNAMIC 1.25 רציפה 7. פיג'ו 206 - XT 1.4 אוט אם אפשר לקבל מעט הסברים על הדגם המומלץ ולמה הוא מומלץ יותר מהאחרים... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
רכב מנהלים
מאת ron123- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם מישהו יכול לפרט מהם כל הרכבים הקיימים בקטיגוריה של רכבי מנהלים כמו מאזדה 6 וסיטראן C-5 וכו'. ומהם הרכבים המומלצים בקטיגוריה הזאת למשפחה עם 3 ילדים : הדברים החשובים לי הם :בטיחות, ונוחות הנהיגה והנסיעה פחות חשוב ביצועים וכ"ס.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי עד 50K להוציא על אוטו ורציתי להתייעץ איתכם איזו מכונית ספורט כדאי לי לקנות בנפח מנוע 1600 ומעלה. הקריטריונים החשובים: צריכת דלק נוחות אחזקה והחשוב מכולן מהירות!!!!!
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אתם יכולים להפנות אותי בבקשה לרשימות לינקים או לתת לי לינקים של אתרים למכירת מכוניות ? (יד שניה כמובן) . תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי כיום פונטו ספייס (מחירון 47 אלף ש"ח כי היא מהשכרה) אני רוצה למכור אותה ולקנות משהו ספורטיבי. מה אתם מציעים נגיד עד 40 אלף ש"ח? אתמול עשיתי נסיעה קצרה ב 106 XSI שנת 96 ומאוד נהנתי, מצד שני שמעתי שהוא עושה הרבה בעיות, האם כדאי ללכת לכיוון של הרכב הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
לאחר שגיליתי שהמנטה שלי חלודה מהיסוד אני שוקל למכור אותה ולקנות רכב אחר ... אז ישר חזרתי לאחד מהמכוניות שאני הכי אוהב- 205 GTI ... אני יודע שקשה למצוא כאלה במצב טוב אבל האמת שאני לא מחפש כאלה במצב טוב. אני מחפש כאלה רק עם שלדה נקיה, לא אכפת לי שיהיו קצת נזילות שמן מהמנוע או שהגיר עייף, העיקר שהשלדה שלה תהיה נקיה ... מכיוון שמנוע וגיר אפשר לסדר, שלדה אף פעם לא תחזור להיות כמו פעם ... מצאתי אחת שחורה, שנת 92, מנוע 1900 סמ"ק, ב-13K ש"ח. המחיר נשמע לי מאוד נמוך ומפתיע. כמובן שאני אקח אותה לבדיקה אבל השאלה האם שווה בכלל לנסוע לבדוק אותה ??? נ.ב. אם מישהו ראה/שמע /הריח/טעם 205 GTI, לא משנה מאיזה שנה, לא משנה איזה מנוע (למרות שאני מעדיף את ה-1900), שישלח לי בבקשה…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו בבקשה יכול לתת קצת מידע על אופנועי חמישים סמ"ק לבן אדם חסר ידע לחלוטין בענין? באיזה מחירים אפשר לקנות אופנוע ידני טוב, יציב חזק... איך הקטנועים האוטומטיים? נראים לא סוחבים... כמה הוצאות יש על ק"מ לליטר, ביטוח, לימוד ועוד. האם אפשר ללמוד רכיבה בזמן שלילה? האם אפשר להוציא רשיון בזמן שלילה? האם אפשר לרכב באופן חוקי עם רישיון על אופנוע, בזמן שלילה על רכב???
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו רכש? בעד\נגד? תודה
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, האם למישהו יש ניסיון בקנית רכב דרך החברה הזאת? פרי - http://www.pery.net המלצות? תשבוחות? או אולי ביקורות רעות? האם מישהו יודע היכן מטופלים רכבי החברה שלהם בליסינג? כתשובה לשאלה הזאת נענתי ב"זה בשיקול הלקוח לפעמים אנחנו מטפלים לפעמים מוסכים מורשים.." ולשאלה האם יש ספר טיפולים לרכבים נענתי ב"אפשר להראות את זה על פי דרישת הלקוח".. אשמח לקבל תגובות..
הודעה אחרונה מאת ajunior, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברה מה אתם אומרים על אופל טיגרה 95-96? שווה או לא?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה דעתכם על האוטו? ככל הידוע לי הוא רק עם מנוע 1.8... אתם חושבים שיש סיכוי למצוא אחד כזה ידני ובמחיר של איזה 30 אלף וקצת?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אם מישהו יודע מה צריכת הדלק של שברולט קווליר קופה שנת 96 אוט' אני יודה לו מאד...ובכלל האם האוטו יחסית אמין?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
סיטרואן C5
מאת yarong-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סיטרואן C5 שנת 2002 אני מוצא את ה C5 הכי נוחה ומרווחת בהתחשב בעובדה שאני גבוה 192 האוטו בהחלט מצא חן בעיני, השאלות הן: האם הסיטרואן C5 אמינה? האם יש לה בעיות ידועות? (בעיות גיר,חשמל,וכו') טיפולים יקרים? אודה להתיחסותכם, כמובן שאשמח לשמוע גם מאנשים שיש ברשותם C5. תודה מראש ירון.
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חזרתי מאגליה עכשיו והגעתי למסכנה שאני רוצה אוטו עם גג נפתח הקרטריונים הם: 4 מקומות ישיבה מינימום אוטומטי או טיפטרוניק והעדפה לגג כשיח כמו פיגוcc תודה מראש על העזרה גיל נ.ב. הכסף לא ממש משפיע
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעונין לקנות אותו חדש והשאלה שלי היא האם לקנות איביזה 1400 או איביזה 1600 או בכלל לא איביזה אלא קורדובה ? מה לדעתכם האוטו הכי יפה וטוב לנוער בתקציב של עד 20000 ?
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש לקנות רכב משומש ומתלבט בין מספר רכבים: *רנו קליאו *פיז'ו 205 *סיאט איביזה *דייהטסו שרייד *פורד פיאסטה הרכב שאני מחפש בין השנים 96-98,בנפח 1300-1400,ידני. מה שחשוב לי ברכב אמינות,שמירת ערך,נוחות נסיעה (הרכב אמור לעבור נסיעות ארוכות בין היתר), ובקיצור רכב שיושב טוב על הכביש,וכמובן בטיחותי. מה אתם ממליצים מבין מה שכתבתי ? כמו כן,האם יש לכם המלצות נוספות ? אודה לכם על המלצותיכם.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
קניית רכב...
מאת r.o.i- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברה, אני עושה רשיון על רכב ואבא שלי רוצה לקנות לי רכב ספורט קמארו, או פירברד עם מנוע 5.7 v8 על מה אתם ממליצים?? מה יותר מהיר תקלות וכל זה ....
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה... אני יודע שגבינה בחינם יש רק במלכודת עכברים.. תגידו אם זה נשמע לכם חשוד... אוטו שהמחירון שלו הוא 35 אלף עולה 29 וחצי אלף..כתוב שיד ראשונה והכל.. האוטו שנת 99.. עכשיו כשאני אתקשר אני אשאל אם האוטו עבר תאונה כלשהיא כי זה מתבקש.. מה עוד לשאול? מה יכול להשפיע בצורה כזאת על המחיר?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום. הוצע לי רכב שנת 2001, שנקנה ע"י עולה חדש/תושב חוזר. האם תהיה לי בעיה לקנות/לו בעיה למכור? אם אני זוכר נכון, תנאי לרכישת רכב בהנחת עולה/תושב חוזר הינה בעלות עליו למשך 5 שנים. אני טועה?
הודעה אחרונה מאת בזיק172, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך הרכב מבחינת אמינות ואחזקה (מיועד לטודנטית תפרנית). בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ZisoButts,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 212 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פינדר
- Derish
- RS
- שביט
- elis58
- לב טוב
- sorvall
- IsraCar
- SlowRide
- לירון .ה.
- Tal7
- sperial