Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו S75 - יש די הרבה למכירה (לא מכיר בכלל את הרכב)

פיאט בראבו SX 1600 גם יש הרבה....

פיג'ו 106 דור שני - כמעט ואין למכירה כאלה במצב טוב ואלה שיש רוצים מחיר מופקע

סיטרואן סאקסו 96 + - רוב ה 1400 אוטמטיות

רנו קליאו 96 +

הפיג'ו רנו וסיטרואן אני מחפש כבר חודש וחצי ואין כלום פשוט מעצבן :evil:

אז החלטי לחפש גם בכיוון של פיאט.....

תודה

המיואש

פורסם

האמת היא שאני מחפש פולו בימים אלה , ואני מסתובב הרבה באיזור המרכז ות'אמת שראיתי המון קליאו למכירה בזמן זה , פשוט אם אתה במרכז תסתובב קצת בחניונים של קניונים ומקומת כאלה .

אם אני אראה משהו נחמד אני אשאיר כאן הודעה .

אגב , מוסכניק מאחד המוסכים המרכזיים של רנו אמר לי שניתן להוריד עד כמעט 8000 ש"ח ממחיר המחירון ... נישמע לי ת'אמת קצת הרבה.

פורסם
האמת היא שאני מחפש פולו בימים אלה , ואני מסתובב הרבה באיזור המרכז ות'אמת שראיתי המון קליאו למכירה בזמן זה , פשוט אם אתה במרכז תסתובב קצת בחניונים של קניונים ומקומת כאלה .

אם אני אראה משהו נחמד אני אשאיר כאן הודעה .

אגב , מוסכניק מאחד המוסכים המרכזיים של רנו אמר לי שניתן להוריד עד כמעט 8000 ש"ח ממחיר המחירון ... נישמע לי ת'אמת קצת הרבה.

אם הרכב תקין כלומר אין לו שאסי / בעיות רציניות והוא לא דייהו / קאיה

אז אין שום סיבה להוריד 8000 מתחת למחירון אלא אם כן מדובר ברכב חדש 2003-2004

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...