ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,517 נושאים בפורום הזה
-
פג'ו 106 ראלי
מאת EladMiz- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! אני מתעניין לגבי פג'ו 106 ראלי מה הביצועים שלה מחירים ודעה ממישהו שהיה בסרט הזה תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני חושב לקנות 205 גיטיאי, ורציתי לדעת מספר דברים... כמה צריך לעלות לי פחות או יותר אם אני מתכוון להחליף בולמים, ברקסים, לעשות אוורול למנוע(או אולי להחליף למנוע חדש), ואם יש עוד כמה דברים חשובים שצריך להחליף(ואם אתם חושבים שיש משהו אחר שמאוד חשוב אז תגידו) אבל העניין הוא שאני צריך לדעת כמה יעלה כל הסיפור הזה בערך. אני יודע שקשה לשאר כי אין מספיק נתונים, אך בכל זאת... תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
טוב אז ככה אני רוצה לקנות רכב והמליצו לי לקנות סובארו 1800 די אל באיזה 4 5 אלף ולוטפל בא + ביטוח וטסט יהיה לי בסביבות ה 8 , 9 .. אמרו לי לא לגעת בסיאט איביזה ולא לחשוב על ג'סטי או פורד ובטח שלא סיטרואן אז אני לא יודע מה מו מי תעזרו לי בבקשה על בחירת מכונית.. תודה רבה לעוזרים יש העדפה לידני וחובה הגה כוח :*)
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
-
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום זאת פהעם ראשונה שלי בפורום וראיתי שיש פה אנשים שבאמת מבינים (פחות או יותר) אז ככה, לאבא שלי הייתה עד עכשיו ב.מ.ו 520 מודל 92, וכעת הוא רוצה להחליף למשהו אחר. אני הצעתי לו לקנות במוו 840 2 דלתות, שלדעתי היא אחת הכי ספורטיביות שיש ואם משפרים אותה יש לכם מיני פרארי בחנייה, והוא הסכים לאחר הפצרות רבות והרצאות מצידי על טיבה של המכונית. עכשיו, הבעיה היא כזאת, עד כמה שאני יודע הפסיקו את היצור של סדרה 8 בב.מ.וו בשנת 94, אז רציתי לדעת מה היה אם יילך גיר באוטו או חלק אחר? יהיה מאיפה לארגן אותו? או שהלכה המכונית , או לחילופין צריך למכור את הבית כדי להביא חדש (אם החברה תספק בכלל)? יהיה גירים בפירוק כמו שיש גירים כמו לחמניות בשאר הדגמים? חוצמזה, עוד דבר, רציתי…
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לכל מי שמכיר , נהג , מבין בתחזוקת ואחזקת ה GMC סאפארי , מוזמן כאן לשפוך את הבנתו . בבסיס העניין הרכב הוא לשימוש עצמי , לא למשפחה , משהו מסביבות 90-91 . תודה..
הודעה אחרונה מאת תומר, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה... אני ועוד 3 חבר'ה לומדים בירושלים במכללה וגרים שם בדירה.. אסור לנו לעבוד כי אנחנו במסלול מסויים של הצבא.. לכן אין לנו ממש כסף ואנחנו חיים על ההורים... בכל זאת לכל אחד מאיתנו יש פה ושם חסכונות חשבנו לקנות רכב אנחנו צריכים אותו בעיקרון רק ל-5 שנים שאנחנו הולכים ללמוד ומתוכם שנה וחצי האוטו כמעט לא יהיה בשימוש כי אנחנו מתגייסים לשנה וחצי הזאת... בכלופן אנחנו רוצים משהו פשוט (ממש !!!) שיעלה בערך 4000 ככה שיצא 1000 לכל אחד.. שלא נצטרך להחליף חלקים כל חודשיים כי אין לנו כסך לזה... אבל מצידנו שעוד 5 שנים יתפרק לחלוטין או לפחות שהחלקים שלו יעלו ממש בזול... מהחברה פה הבנתי שרק ידני בא בחשבון כי במחירים האלה רק אוטו ישן אנחנו יכולים להשיג ובמכוניות ישנ…
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע באיזה גיליון של אוטו יש סיקורים על סדרה 3 של ב.מ.וו אבל מגדמי e36 או אפילו אם יוכל לסרוק את הכתבה/ות ולהציגן כאן? אני מחפש במיוחד את הכתבה על ה 328i ואיך היא מחזיקה מעמד כמשומשת (אם אני לא טועה זה היה באחד מגיליוני ה190-200) יש מקומות אחרים באינטרנט עם סיקורים/כתבות על סדרה זו של ב.מ.וו? בתודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה רציתי לדעת אם משתלם לי לקנות פיאט פונטו שנת 96 מנוע 1100 ב 10.000 אבל צריך לעשות כמה תיקונים ויש כמה מכות לרכב בקיצור בשביל לעשות תרכב חדש ממש חדש דנדש גם מצב מכני וגם פחחות וצבא עולה 5 אלף יענו יוצע ששלמתי 15000 אלף ויש לי רכב ללא בעיות ותקלות אגב הרכ יד חמישית והיה פעם בהשכרה תודה
הודעה אחרונה מאת Yakuza_Dragon, -
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
רציתי לקבל מידע, מה אתם חושבים? מה הנתונים? מבחינת מחיר, כמה צריך לעלות היום פחות או יותר לדעתכם, האם תיקונים עולים הרבה והאם האוטו הרבה במוסך?נוחות, הספק מנוע וכו... כל מה שאתם חושבים על האוטו הזה והכל כמובן יחסית למחיר... תודה
הודעה אחרונה מאת ASHERAA, -
- 28 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אוקיי, אנחנו עובדים על לשכנע את אמא ואבא למכור את ה-Volvo S60 T5. יש כבר סימני התעניינות, והשאלה הנשאלת היא איזה רכב אפשר לקנות במחיר שציינתי, נקודות חשובות: נוחות (משהו בסגנון של הוולבו, שאני מאמין שכל רכב היום נותן +/-) אמינות, הוולבו אצלנו משהו כמו 3 שנים, לא עשתה שום פיפס (טפו טפו טפו). שיהיה לרכב שוק משומש טוב, ולא נבלה שנתקעים איתה חצי שנה עד שמוכרים. ושתראה טוב. אני חשבתי על אאודי A4 אבל הבנתי שהיא הרבה מעבר לתקציב (תקנו אותי אם אני טועה), או 307, או מזדה 6 או 3, אז אם יש לכם הצעות, אני אשמח לשמוע. ואם אתם יודעים מחירים זה גם סבבה.
הודעה אחרונה מאת Z-8, -
שלום לכווווווולללםםםם מצאתי למכירה את אהבת חיי סיויק VTI :Fade-color אני אקצר. שנת 94 יד 6 155.000 ק"מ מקורית המוכר אומר 169 כ"ס המוכר אומר שאשתו נסעה ברכב ופגעה במדרכה והנזק שנעשה הוא שהלכה ציריה ימנית חלק קטן הצד הימני של הפגוש והג'נט התעקם. הוא רוצה עליה 47K כשהמחירון הוא 45K. ואמר שהמחיר גמיש בהתחשב בתאונה. האם כדאי להכנס לזה?? יש לי כבר סיביק שנת 97 1.4 אני אוהב את הרכב אבל אני חייב יותר כוח והרבה
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
בעד ונגד, שנת 93, לא טורבו. כדאי או לא..
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל היודע פרטים על הרכב וכוו וכוו.. תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש כבר די הרבה זמן פיג'ו 106 .. מצאתי היום אחת אדומה.. יפהפיה.. שנת 95 - 1400 ידנית! יד שנייה, 155 אלף קילומטר שמורה רצח.. בלי שום מכה.. היא נמצאת במגרש.. המוכר אומר שהיא ללא תאונות, ללא שסי כלום.. שאני חופשי יכול לקחת אותה לבדיקה יש לה גם חלונות חשמליים, ואזעקה מה אתם אומרים? שווה?
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאבא שלי GMC שנת 96, האמת שלא עושה בעיות בכלל ונוסעת תותח אבל צריכת דלק קצת גבוהה וגם הוא רוצה גיוון. בכל אופן הוא לא מוכן להתפשר על הנוחות של אוטו גדול, לכן הוא מחפש GMC יותר חדשה (שנת 98 שהיא השנה האחרונה שייבאו מכונית נפלאה זו לארץ), מאחר שהוא לא מצליח למצוא הוא כבר וויתר על הרעיון של הGMC והוא מחפש עכשיו מכונית מסחרית או ג'יפ. הדרישות שלו מהאוטו: 1. לפחות 7 מושבים. 2.אוטומט. 3. לפחות 150 כ"ס עדיף יותר (לGMC יש 190 סוסים). 4. עדיפות לטורבו דיזל (כמה שיותר כח וצריכת דלק פחות רצחנית - הGMC עושה משהו כמו 4 ל-1 בעיר - 1500 שקל בחודש על דלק טירוף!). 5. שנה חדשה יחסית - מינימום שנת 98. 6. קילומטרז' לא רצחני ( הGMC עשתה כבר משהו כמו 250K). אודה לכל …
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! אני חדש פה. אני מעוניין לקנות רכב אבל לא יודע מה. יש לי תקציב של 35 אלף ש"ח והרכב מיועד לנסיעה מירושלים לרמת הגולן ובחזרה פעם בשבוע. חשוב לי אמינות ובטיחות. תודה!
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
זהו! נמאס לי להתחנן להורים שלי.. אני רוצה לקנות אוטו משלי.. מחפש משהו זול..העיקר שיגיע לביצפר..
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
רכב עד 25K
מאת RACEPAK- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אבא שלי מחפש רכב לעצמו הוא רוצה לאנסר שנת 92 אמרתי לא שלדעתי יותר כדאי לו לקנות הונדה סיוויק 91 (שפיץ) מה לדעתכם יותר כדאי מבחינת: ביצועים, צריכת דלק , כ"ס , אמינות , חלקים? תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך כמה תשובות קטנות לשאולת על פיאט פונטו HGT , מקווה שכל האחרים פה באתר שיש להם את האוטו יכלו לעזור לי. א) השאלה הראשונה שלי והיא חשובה היא צריכת דלק של האוטו. כמה בערך האוטו צורך בנסיעה רגוע לא מאומצת עם מזגן החלפת הילוך כל 3000 סל"ד גג. וכמה הוא צורך בערך בנסיעה מאומצת.. משיכת הילוכים וכו'. ב) ובערך מה האמינות לטווח הארוך של 5 שנים לפחות של האוטו. הכוונה לאוטו חדש מהחברה וכנראה שמודל 2004 הדגם החדש. ג) אם יש למישהו חוות דעת על הדגם החדש חוץ מזה שחיצונית הוא לא נראה משהו. סעיפים כמו התנהגות , איבזור , ביצועים. דברים כלאה. ד) ואיך הנוחות הפנימית של האוטו ... כלומר האם משפחה של ארבע אנשים בערך יכולים להסתדר טוב באוטו ... ועד כמה שת…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום... אני ועוד 3 חבר'ה רוצים לקנות אוטו ביחד... מכיון שאנחנו לא מסביון, אנחנו יכולים להרשות לעצמנו אוטו של בערך 5 אלף... ומכיון שאנחנו גרים בי-ם אנחנו צריכים אוטומט, כי עם הפקקים שם והעליות נצטרך להחליף קלאץ' כל חודשיים.. כמה בירורים והגענו למסקנה שהכי נורמלי שאפשר להשיג זה פג'ו 309... מצאתי שניים נורמליים, הראשון - מוכן למכור לי 309 SX שנת 88 ב-3000 שקל (ורמז לי שאני אוכל להוריד אותו ל2000) (לא ראיתי ת'אוטו) הבעיה היא שהוא ידני, ומהילוך רביעי לשלישי הוא חורק... האמת שכחתי לשאול אותו על הקילומטרז' למרות שזה בכלל לא משנה, כי הוא סיפר לי שיש סדק במנוע ונוזלים מים כלשהם (אני לא יותר מדי מבין) ושצריך למלות מים כל יום במנוע …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי אני מעוניין לרכוש את אחד הרכבים הללו , משהו כמו שנת 98 . רציתי לשמוע ממכם האם יש לסקסו נחיתות מסויימת מול ה 106 , מה ההבדלים בניהם , ובעיקר מה שאני שומע לא מעט ואני לא יודע כמה זה מדויק - האם יש לסיטרואן בעיות אמינות - ובעיקר לסקסו ? איך היא מבחינת אמינות מול ה 106 ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
בדיקת שילדה
מאת איגי- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, יש לי חבר שמעוניין לבדוק רכב לפני קנייה, פיג'ו 306 קבריולט, מנוע 1.8, גיר אוט', שנת 95. הרכב הנ"ל עבר תאונה כלשהיא אך לא ידוע מה חומרת הפגיעה. בעל הרכב לא הציג עד כה קבלות ורישומים על תיקון התאונה, הוא רק ציין שחלה לרכב ירידת ערך בשווי של 3%. חבר שלי לא מעוניין לקחת את הרכב לבדיקה במכון מאחר ומהבדיקה האחרונה שהוא ביצע לרכב דומה במכון, הוא לא היה מרוצה, מהבחינה הזו שלא היה ברור לו מתוך הטופס איזה מהריג'קטים היה כיסוי תחת ואיזה לא, ומה חומרתו של כל ריג'קט, וזה עוד אחרי שיחה שלו עם הבוחן. לפי מה שהבנתי לגבי הרכב הנ"ל הוא מעוניין לבדוק היטב את נושא השילדה בעיקר, מאחר והרכב הוצע לו במחיר מפתה. אני לא ידעתי להציע לו מקום לבדיקה כזו, חוץ מאולי איזה פחח מזדמן…
הודעה אחרונה מאת איגי, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דוד שלי רוצה לקנות עכשיו יגואר עכשיו השאלה העיקרית היא האם יש ליגואר בארץ מוסכים טובים שיודעים איך לטפל בה ולא כל כניסה למוסך היא "אוברול" בגלל שהם לא יודעים איך לטפל בה? והאם בכללי יגואר הוא אוטו אמין? תודה
הודעה אחרונה מאת $jaguar$, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בחיפושיי אחרי רנו קליאו הגעתי גם לחברות השכרה. אחת מהחברות הגדולות הציעה לי רנו קליאו שנת 2002 1.4 ידני עם 73,000 ק"מ. הם הציגו לי בדיקת רכב של מכון קומפיוטסט רמלה שממצאיה העיקריים: 1. נזילת שמן במנוע 2. נזילת שמן בגיר 3.תקוני מרכב- נזק בתא מנוע (כנראה תוקן כבר כי לא ראיתי), הוחלפה כנף, קצת שריטות החברה התחייבה לתקן את כל הליקויים, ונותנת שנה אחריות על המנוע והגיר. שאלותי הן: 1. האם התקלות המפורטות כאן הן משמעותיות ביותר כך שגם לאחר תיקון לא כדאי להתעסק איתן? 2. כמה לדעתכם ראוי להוריד על נזקים כאלו? החברה הורידה לי 5000 ש"ח מהמחירון המשוקלל 3. האם מישהו מכיר את מכון הבדיקה הזה (קומפיוטסט רמלה)? האם אפשר לסמוך עליו או שלהתעלם ולא להתייחס לשום דבר חוץ מ…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכם, שמי צביקה ואני חייל משוחרר טרי המחפש אוטו. הדרישות שלי מהאוטו: מחיר: עד 20,000 ש"ח שנה: מינימום 95' מנוע: מינימום 1300 סמ"ק הילוכים: ידני אני מבקש שתתנו לי אפשרויות ריאליות למכוניות בעל מפרט זה. בתודה מראש, צביקה
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום....הייתי מעוניין לדעת על האמינות של האוטו ,עלות מוסכים,חלקים,ביטוח(גבוהה,בינוני,נמוך) הכל יחסית כן... ומה בכלל דעתכן על האוטו הזה שנת 95 נגיד 1.4 אוטומתי...זה שזאת קורסה מחופשת שמעתי...האם יש למישהו משהו להוסיף?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם ככה קודם כל אני משה ואני מבקר כאן בפורום מידי פעם שאני יוצא לחמשוש מהצבא אז ככה היות ואני חייל יש לי תקציב לרכב עד 8,000 ש"ח רציתי לדעת אולי יש מישהו שיכול להמליץ לי על רכב נחמד במחיר הזה שלא יעשה הרבה בעיות אני יודע שזה נשמע קצת לא הגיוני אבל בכל זאת ועכשיו לשאלה שכן שלי רוצה למכור לי סובארו שנת 87 קופה שעשתה 290.000 ק"מ ב 6.000 יד 3 פרטית מצב קוסמטי מעולה לגבי מצב מכני לא יודע השאלה היא האם כדאי ??? ואנשים תנו תשבות מקצועיות בבקשה אם לא כדאי אז למה? תודה לכל העוזרים נ.ב אם מישהו מעונין למכור רכב בסכום שאני נותן נא רשמו מפרט של הרכב ואם מישהו מכיר אתרים טובים שיש שם רכבים למכירה בסכום שאני מבקש תכתבו לי בבקשה תודה שוב משה * הודעתך נערכה, ל…
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
דודה שלי רוצה לקנות רכב חדש("מנהלים"), כרגע יש לה קורסיקה 94 והיא די מרוצה ממנה, מהנוחות ומהכוח (:mm_tongu: ). הייתה תקופה שהיא התאהבה בוקטרה אבל המחיר עצר אותה מלקנות אותה בינתיים. עכשיו היא שוב עם חשק להחליף רכב. הדרישות: נוחות(טוענת שהקורסיקה מ-א-ו-ד נוחה לה), ביצועים(סבירים, לא ספורטיביים),אמינות, אבזור, סחירות. בערך לפי הסדר הזה מבחינת עדיפות. מבחינת מחיר: 140K-150K ורק אם חייבים או אם תהיה סיבה מספיק משכנעת אפשר לכיוון 170K. היום,פתאום, היא שואלת אותי מה דעתי על האלארו. - ניסיתי להוריד אותה מזה, כי זה נראה לי מיותר ולא כ"כ משתלם, הסחירות גרועה, ויש עסקאות יותר משתלמות. חרשתי ועשיתי השוואות(מעודכנות, כי עשיתי את זה בשבילה גם לפני חצי שנה) וכרגע א…
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
קליאו או 206?
מאת noamsh- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש כבר די הרבה זמן אחר קליאו 1400 ידנית משנת 2000 ולא מוצא. לאחרונה הציעו לי לבדוק גם בקשר לפיג'ו 206 1400 ידנית למרות שמחירה גבוה ב 8000 ש"ח. האם יש ל206 בדגם זה יתרונות מהותיים על פני הקליאו שמצדיקים את ההשקעה? מה לגבי סחירות? האם הייתם ממליצים על עוד רכבים בנישה הזו של 1400 (יותר נכון לא 1200 ולא 1600) עם אמינות, נוחות גבוהה, ולא בזבזניים?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אפשר לקבל חוות דעת על הדגם של האוטומט ידוע לי שהאוטומט הוא רק מנוע 1800 האם ההבדל בין 1800 למנועים קטנים יותר הוא גדול ? אם מישהו יודע כמה ק"מ הדגם הנ"ל עושה לליטר ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אביעד,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 963 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מור 1
- Tal7
- Camaro 92
- farkash7
- Stangg
- במבליק
- 3n
- SlowRide
- ברווז
- GTאי
- רכב פשוט ואמין
- mcaspi