Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מה אתם אומרים על הרכב מבחינת אמינות מנוע ואחזקה(זולה\יקרה)ולגבי הגג העם היא עושה בעיות כי שמעתי שיקר לתקן גג של קבריולט?

פורסם
חברה מה אתם אומרים על הרכב מבחינת אמינות מנוע ואחזקה(זולה\יקרה)ולגבי הגג העם היא עושה בעיות כי שמעתי שיקר לתקן גג של קבריולט?

הגג שלה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך בדגם הזה.

1) מדובר ברכב לא כ"כ סחיר.

2) לא כ"כ נפוץ

3) מה שמבטיח בעיות זמינות של חלפים בכלל, ומחיר יקר בפרט.

ל-ה-ת-ר-ח-ק

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב אז ככה:

1) היא נמכרת כי היא לא רובר רגילה כי אני יודע שיש ברובר 216 214 בעיות שוק אבל בקבריולט זה מורגש הרבה פחות.

2)אם היא נדירה אז זה + ולא -.

3)ולגבי בעיות חילופים וזמינות אני לא יודע אבל יש הרבה רובר בארץ ויש מוסכים של רובר אז מה יכול להיות הבעיה?

פורסם

רובר זה אוטו חסר שוק בארץ!

חבל להתקרב אליו בכלל...

הבעיה הראשונה היא איך תמצא אחד כזה?! ואם תמצא, אז למכור אחר כך זה בכלל בעיה

פורסם

באמת זה כבר נשמע כזה שטויות על לא סחיר וכו' יש כאלה שכל כך נהנים מהרכב הזה שלא רוצים למכור אותו ויש שמוכרים עוד לפני שמפרסמים אז באמת מספיק עם הדעות האלו זה שטויות ואגב מצאתי 216 קבריו 94 120 ק'מ יד 3 בלי תאונות והוא רוצה 34 השאלה היא האם כדי האם היא אמינה ואיך האחזקה יקרה או לא?

ולגבי הגג בחורף היא לא תעשה בעיות? ואיך בכלל להיות עם קבריו בחוף?

פורסם
דיי עם הדעות הקדומות. דווקא לאחרונה נראים יותר ויותר רובר על הכביש.

זה נכון שנראים יותר רוברים לאחרונה בארץ אבל זה מהדור החדש.

פה מדובר על רובר i 216 קבריולט, זה רכב שגם אני בזמנו שקלתי לקנות כי הוא חמוד ולא יקר במיוחד, אבל לרכבים האלה אין שוק בכלל בארץ! לא מדובר על הרובר החדשות (שגם להן אין שוק שניתן להגדירו כגדול).

בקשר לקבריולט, כבר קרו מקרים מעולם שהיו דליפות, נתקע המנגנון כו... בגלל זה המליצו לי לא להתעסק עם קבריולט ישנות (לא מדובר על החדשות - מרצדס slk, 206 CC).

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

לדגם הקבריולט יש שוק ותמיד יהיה שוק.

לא ניתן להשוות את ביצועי הרובר 200 הרגילה בשוק הישראלי למה שקורה לקבריולט.

הגג הנפתח נדיר ומבוקש בקרב קהל לקוחות מסויים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם היה מישהו שהיה מכיר את הרכב טוב יותר אני בטוח שהוא היה עונה.

אתה יכול לנסות להריץ חיפוש לגבי רכבים פתוחים באופן כללי במידה ויש לך שאלות לגבי גגות וכו'.

במידה ותיקח את הרכב לבדיקה נוכל לעזור בדעה לגבי הבדיקה.

גיא.

• תוכן חדש...