ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,517 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ראיתי דיהטסו סיריון שנת 2000 מנוע 1000, עם 20 K ק"מ. 1. איך הרכב ? (מיועד לנסיעות עירוניות בלבד לנוסע אחד) 2. וכפי שציינתי בכותרת, הרכב עבר תאונה (הצהרת מוכר עוד לא לקחתי לבדיקה) מקדימה שלאחריה הוחלפו מכסה מנוע, פגוש קדמי וחשוב מכל, גשר תחתון. שאלות: 1. איך הרכב, מומלץ ליעדים שהוגדרו? 2. האם החלפת גשר תחתון משמעותה גם פגיעת שלדה? תודה מראש גל
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איך האוטו מבחינת שילדה? איך הוא בסיבובים? הוא אמין בכלל? כדאי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לקבל חוות דעת לגבי מיצובישי לנסר GLXI שנת 95 יד ראשונה 87000 ק"מ אוטומט הבנתי, שלמיצובישי יש בעיה עם הגיר האוטומט, שבסביבות ה-100אלף ק"מ הגיר הולך וצריך להחליף אותו. בנוסף מה הצריכת דלק שלו הבנתי שהמיצובישי זוללת דלק, במיוחד האוטומט. הנה עזרו לי בהקדם
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זהו הגעתי להחלטה שאני מחליף את האוטו שלי ואני מתלבט בין המאזדה 6 לבין הולוו t-5אז ההבדל הוא במשהו כמו 20k אז על מה כדאי לי ללכת ואם יש לכם קצת פרטים זה אהייה מצויין תודה
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני צריך אתרים שמאפשרים פרסום מודעות מכירה וקנייה בישראל, כמובן שעדיף אתרים עם הרבה גולשים, אבל אודה לכם אם תרשמו לי כמה שיותר אתרים שמתעסקים בתחום זה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן, הזמנתי היום בשעה טובה פג'ו 307 ועכשיו אני מתלבט אם לשדרג את רמת האבזור או לא, אני אפרט מה אני מקבל בכל רמה וכמה זה עולה ואם תוכלו, תעזרו לי להחליט אם התוספת הכספית משתלמת. הרכב הוא פג'ו 307 1.6 אוט', מחיר בסיס 113,990 צבע מטאלי: 990 משענת יד אמצעית: 599 מע' עזר לחניה: 889 אזעקה: 1690 ציפוי טפלון להגנה על הרכב: 417 מגנזיום 15": 2950 כרגע הרכב שהזמנתי כולל את כל התוספות האלו כאשר אני עדיין מתלבט על המגנזיום. המגנזיום האלה הם לא מקוריים והם פשוט מגנזיום שנקנים בארץ ויש עליהם מין מדבקה/פקק שחור עם הסמל של פג'ו. מחיר בלי מגנזיום: 120,297. עם מגנזיום: 123,247. מחיר הדגם המאובזר הוא 12,000 יותר לפי מה שאמרו לי בטלפון, כלומר 125,990 ב…
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איך האוטו? יתרונות,חסרונות ביצועים.....? שוקל לקנות לפחות המחיר שלו נמוך יחסית לשאר המכוניות הקטנות בסביבות 9000 ש"ח פחות
הודעה אחרונה מאת עדי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה אתם מכירים את הרנו קליאו b מנוע 1900 דיזל שנה 99? אני צריך ייעוץ דחוף לאוטו הזה!
הודעה אחרונה מאת yair22, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה כוחות סוס יש להונדה סיוויק שנת 95 esi מנוע 1600 אוטומט קופה ובכמה שניות היא מאיצה מ-0 ל-100 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה, אני צריך רכב שישרת אותי לנסיעות יום יומיות של 10ק"מ לעבודה וחזרה בכביש בינעירוני, ונסיעות בינעירוניות ליליות של עד 40 ק"מ לכל צד מספר פעמים בשבוע. הרכב צריך להיות קומפקטי ככל האפשר, אמין!!! זול לאחזקה (יש לי 30% הנחה בפיז'ו אם זה משנה), נוח, נפח מנוע מעל 1600 סמ"ק, מאחר ואני צריך לגרור עגלת אופנועים פעם בשבוע בערך. ואם אפשר שיתן קצת מעבר זה יהיה אחלה, אבל לא ממש חובה. דרך אגב, בהחלט יש עדיפות גדולה מאוד לגרסאות האצ'בק, על פני גרסאות סדאן. יאללה, תתחילו לשפוך. נ.ב. הקריטריונים ממויינים מהחשוב ביותר ומטה. תודה, יוגב
הודעה אחרונה מאת שמר, -
דייהטסו שרייד או פיז'ו 205 מה כדי?
מאת Guest Anonymous- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוצאתי רישיון ואני צריך אוטו להתחלה לכמה שנים עד שיהיה לי כסף לאוטו חדש אני צריך משהו זול ולא גדול עדיין לא צריך משפחתי אז אני לא יודע האם כדי דייהטסו שרייד 1300 שנת 93 ככה.. או פיז'ו 205 אני צריך אותה ליסוע לבית ספר וחזרה וליסוע בערב לכל מיני מקומות מה יותר טוב ?
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש אוטו ואני רוצה בבקשה את דעתכם לגבי האוטו הזה! וגם דעתכם על מאזדה לנטיס (f (96
הודעה אחרונה מאת yair22, -
פוקוס נגד קורולה 1 2 3
מאת eladsivan- 35 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בשאלה קודמת שאלתי לדעתכם בשאלת פוקוס נגד סיביק. בגדול התשובות נטו לטובת הפוקוס (נוחות נהיגה,מתלים,יופי ועדיפות כוח לסיביק). בינתיים נכנס לי עוד נעלם למשוואה: פוקוס נגד טיוטה קורולה. יש רעיונות ? תודה אלעד
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אבא שלי בעל רנו מגאן 1600 מהעבודה. הוא התבקש להחזיר את האוטו אז הוא מעוניין לקנות אוטו חדש או משומש בן שנתיים לכל היותר. הוא התעניין בפורוד פוקוס, איביזה או קורדובה ואנחנו פתוחים לעוד הצעות..אולי גולף האוטו צריך להיות 5 דלתות, מנוע 1600-1800 סמ"ק, אוטומוטי!, אמין ונוח (לא יונדאי, דייהו וכל מיני כאלה). בנתיים הוא רוצה סיאט קורדובה 4 דלתות 1.4 (109,000) תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
-
דייהטסו שרייד 1300 מה דעתכם עליו?
מאת Guest Anonymous- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איך האוטו? יתרונות,חסרונות,ביצועים? חושב לקנות..
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
- 36 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מחפש רכב סטייל ה-SLK וכו', שיהיה פוזה בעיקר (לכן אימפרזה טורבו בחוץ לטעמי). אגב, האוטו לא חייב להיות חדש. ועדיף משהו לא חרוש....בעצם חובה (מן הסתם) את התקציב אתם יודעים... אז........על מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זה רכב מדגם של שנה שעברה שלא נמכר ולכן הוא נמכר במחיר כזה... מישהו מכיר איך הרכב הזה? מה עדיף? לנסות את הגטס או להשקיע בטויוטה יאריס משנת 2000?
הודעה אחרונה מאת x0xorena, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הונדה סיויק קופה שנת 94 איך האוטו מהירות תאוצה אחזקת כביש האם יש פוטנציאל לשיפורים אם כן ,אז אתם יכולים לפרט דברים חוץ ממערכת פליטה וציפ רק מכני לא קוסמטיקה תודה *הודעתך נערכה. להבא נא לדייק בכותרת*
הודעה אחרונה מאת Honda, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
למישהו יש נסיון עם קאיה ספיה? אמינות, פרקטיות, ביצועים סבירים......בכללי איך היא כמשפחתית. אבי מורי שיחיה רוצה לקנות אוטו והיא עלתה על הפרק, אז מי שמכיר את הרכב מוזמן להגיב! תודה!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אבא שלי אמור לקבל מהעבודה רכב חדש מליסינג. האופציות הן: ניסן אלמרה 1.8, טויוטה קורולה, הונדה סיוויק, מאזדה לנטיס (שהיתה לנו כבר אז היא לא כל כך רלונטית), סובארו אימפרזה או פורד פוקוס. הייתי רוצה שתמליצו לי באיזה רכב כדי לו לבחור. ההתלבטות שלו היא בין הטויוטה קורולה או הניסן אלמרה (בגלל המנוע הגדול יותר). אם למישהו יש ניסיון מנהיגה באלמרה לעומת הטויוטה אני מחכה לתגובה. תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת Herman, -
בחירה לרכב קטן
מאת gmb- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברי עומד לפני קניה של רכב קטן כמה קטן? הוא חושב על המיצובישי קולט או על רובר 214/216. שנתונים 96-98... מישהו יכול להמליץ על אחד מהם או לתת חוות דעת על רכב אחר באותה רמת מחירים? בתודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לפני רכישת רכב כזה....... והייתי מעוניין בחוות דעת על מיצובישי גאלנט GLSi 1800 שנת 96 או 97 אוטומטית לגבי: אמינות (כללי ומנוע) נוחות תצרוכת דלק ביצועים. וסתם חוות דעת כללית. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת x0xorena, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במידע והרכב לא "קרוע" ובמצב טוב איך הוא בתור רכב? האם הוא נסחר ? האם הוא אמין? בגרסה הידנית שלו. תודה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
התקציב הוא : 115,000 שקל. מכונית משפחתית, אמינה עם 4 דלתות. נפח מנוע 1800, אוטמטי. רכב חדש שנת 2004. תמליצו על כל רכב שבסכום הזה ובסוף נחליט על לאן ללכת הכיוון הוא מכוניות יפניות אבל לא בהכרח, כל רכב עד 115,00 שקל. תודה מקווה שתעזרו לי
הודעה אחרונה מאת עמית1984, -
קורדובה SX
מאת יגאל- 1 תגובות
- 987 צפיות
ב98 יצאה גרסת קופה (פחות או יותר) לקורדובה, שמו לה מנוע של פולו קלאסיק, לוח של איביזה GTI ואפילו סאן רופ. ברור שלא מדובר ברכב ספורטיבי עם כולה 100 סוסים אבל בכל זאת.. די נדהמתי כשראיתי שהמחירון שלה עומד היום על 34, אני מניח שהאמינות שלה והשיפור שחל בסיאט לא הגיע עדין לשנת 98, מצאתי כתבה עליה באוטו ודי אהבו אותה שם למרות הכל. השאלה קודם כל היא אם יש כאלו בכבישים בכלל? אני ראיתי אחת או 2 בכל השנים מאז שהיא יצאה אז אני מניח שיהיה קצת קשה למצוא אחת, ובכלל האיביזות\קורדובות מ98 עד כמה הם אמינות\בעיתיות תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yaronof, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ממש לפני קניה איביזה או פוקוס? איביזה שנת 2000 SIGNO ?3 דלת' ?100 כ"ס איזה שיפורים --במנוע החלק הפנימי של האוטו----אפשר לעשות או פוקוס שנת 2000 GLX ?5 דלת' ?1600 איזה שיפורים --במנוע החלק הפנימי של האוטו----אפשר לעשות סורי עלה טעות ,אחד המנהלים יכול להעביר את ההודע ליעוץ תודה
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום באפשרותי לרכוש את הרכב הנ"ל ( סביבות ה 63 k רכב שמור מאוד ) מה אתם המומחים חושבים? יש תמורה בעד הסכום מטרות : אמינות !! ו שינאה עזה למוסכים תודה!
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חבר'ה, מצאתי רכב יונדה אקסנט שנת 96, 1500, 100000 קמ"ש, עם כל התוספות במחיר מחירון. במקביל מצאתי סקודה ניו-פיליסיה, שנת 99, 1600, 80000 קמ"ש, עם כל התוספות במחיר מחירון. ההתבלטות שלי נובעת מכך שהמחירים כמעט זהים (2000 יותר לסקודה). אז לכאורה אני צריך לבחור בה (שנת 99 לעומת 96). מצד שני בדקתי במחירון של יצחק לוי והמחיר של סקודה ירד ב-7000 שקל ברכבים שיוצרו בשנת 2000 לעומת שנת 1999 (ירידה גדולה שמעידה על שוק חלש של הרכב). השאלה היא מה לדעתכם עלי לעשות, איזה רכב לקנות, מאיזה סיבה, מה חשוב יותר, שנת הייצור וכוח סוס לעומת ערך שוק ? תודה תודה תודה ערן.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי יש ? מרוצים ? חוץ מהתא מטען הקטן, שלא מפריע לי ,יש חסרונות אחרות? ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
סאאב 9000?
מאת bender- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי חבר שמתעניין בסאאב 9000 שנתונים 93-96 האם הרכב אמין מחלות מיוחדות? איזה דגם(מנוע ) הכי מוצלח\עדיף? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת White-Night,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קוסקוס
- guccii800
- לירון .ה.
- KOOKE
- שחר 1
- yuvk
- סולל הדרך
- T_A
- rev-Match
- parnuk
- hans