Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מוכן לחרוג מהדרישות הנוקשות שלך, אתה יכול לחפש אלפא 33 או 145 עם מנוע 1700.

יש הבדלים שין 1700 עם 8 שסתומים (אני לא זוכר בדיוק מה ההספק) לבין 16 שסתומים (129 כ"ס).

טעות בדבריך ידידי..

16 שסתומים מפיק 137 כ"ס ואילו ה 8 שסתומים מפיק 118.

אדם. :D

ב145\146 זה אכן 129 כ"ס (בעקבות תוספת של ממיר קטליטי+תקנות זיהום מחמירות יותר).

אם כבר ללכת על אלפא, אז רק על 145\146 1.7 16V או עדיף (ויותר קשה למצוא :? ) על 145\146 2 ליטר (תילתן\TI).

פורסם

אני רוצה להמליץ לך על פורד אר אס 2000

אוטו סוף

קצת תוספות בעודף אצל בון בון (צנרת )

והאוטו ישפיל כול צרפתית שהזכירו פה

יש לחבר שלי אחת שהוא החליף לה את הצנרת ויש לה רעש של סי בי אר עכשיו משהו מדהים בורחת 4 מכוניות ל 106 גיי טיי איי

נוסעת כמו וי אר ++

פורסם
אני רוצה להמליץ לך על פורד אר אס 2000

אוטו סוף

קצת תוספות בעודף אצל בון בון (צנרת )

והאוטו ישפיל כול צרפתית שהזכירו פה

יש לחבר שלי אחת שהוא החליף לה את הצנרת ויש לה רעש של סי בי אר עכשיו משהו מדהים בורחת 4 מכוניות ל 106 גיי טיי איי

נוסעת כמו וי אר ++

וואלה אחשלו, נוסעת כמו ויאר ++XXX++++??

ת'אמת, רעיון מעניין. לא שאני באמת חושב שהיא חזקה יותר מויאר (אלא רק אם היא שופרה ברצינות, לא סתם צנרת...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...