Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

זאת פהעם ראשונה שלי בפורום וראיתי שיש פה אנשים שבאמת מבינים (פחות או יותר)

אז ככה, לאבא שלי הייתה עד עכשיו ב.מ.ו 520 מודל 92, וכעת הוא רוצה להחליף למשהו

אחר. אני הצעתי לו לקנות במוו 840 2 דלתות, שלדעתי היא אחת הכי ספורטיביות שיש

ואם משפרים אותה יש לכם מיני פרארי בחנייה, והוא הסכים לאחר הפצרות רבות והרצאות

מצידי על טיבה של המכונית.

עכשיו, הבעיה היא כזאת, עד כמה שאני יודע הפסיקו את היצור של סדרה 8 בב.מ.וו בשנת 94, אז רציתי לדעת מה היה אם יילך גיר באוטו או חלק אחר? יהיה מאיפה לארגן אותו? או שהלכה המכונית , או לחילופין צריך למכור את הבית כדי להביא חדש (אם החברה תספק בכלל)?

יהיה גירים בפירוק כמו שיש גירים כמו לחמניות בשאר הדגמים?

חוצמזה, עוד דבר, רציתי לדעת למה בכלל הפסיקו לייצר את המכונית הזאת ולמה המחירון שלה כ"כ זול, כמעט אפסי?

דרך אגב, מצאנו כבר מוכר, אפילו 2. אחת בצבע תכלת 2 דלתות ואחת שחורה.

תודה מראש.

שי. :roll:

פורסם
חוצמזה, עוד דבר, רציתי לדעת למה בכלל הפסיקו לייצר את המכונית הזאת ולמה המחירון שלה כ"כ זול, כמעט אפסי?

תודה מראש.

אפשר לשאול מה המחיר??

קו---------------------------------------

פורסם

המכונית מדהימה...

הייצור לא הפסיק בשנת 94 אלא בשנת 98 ... אבל פשוט אין הרבה כאלה בארץ ..

המנוע שלה חזק מאוד וגם הפוזה ...

אבל אם אתה קונה מכונית זו ... אז הביטוח שלה יהיה בשמיים וגם צריכת הדלק....

בעיר שלי יש 5 מכוניות כאלה.. 3 מהן מושבתות כבר כמה חודשים בגלל מחסור בחלקים לרכב.....

שתדע לך אם משהו נדפק ברכב .. אז אתה לא תמצא את כל החלקים אצל היבואן ... וכך תצטרך להשבית את רכבך עד שיזמינו חלק מגרמניה .....

בכל מקרה אני מאוד אוהב את המכונית הזו... פשוט העצה שלי היא לברר את כל החלקים שלה נמצאים אצל היבואן .. כדי לא להיתקע עם מכונית במוסך !!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
שלום

זאת פהעם ראשונה שלי בפורום וראיתי שיש פה אנשים שבאמת מבינים (פחות או יותר)

אז ככה, לאבא שלי הייתה עד עכשיו ב.מ.ו 520 מודל 92, וכעת הוא רוצה להחליף למשהו

אחר. אני הצעתי לו לקנות במוו 840 2 דלתות, שלדעתי היא אחת הכי ספורטיביות שיש

ואם משפרים אותה יש לכם מיני פרארי בחנייה, והוא הסכים לאחר הפצרות רבות והרצאות

מצידי על טיבה של המכונית.

עכשיו, הבעיה היא כזאת, עד כמה שאני יודע הפסיקו את היצור של סדרה 8 בב.מ.וו בשנת 94, אז רציתי לדעת מה היה אם יילך גיר באוטו או חלק אחר? יהיה מאיפה לארגן אותו? או שהלכה המכונית , או לחילופין צריך למכור את הבית כדי להביא חדש (אם החברה תספק בכלל)?

יהיה גירים בפירוק כמו שיש גירים כמו לחמניות בשאר הדגמים?

תודה מראש.

שלום גרגמל, נתחיל בכך שזו בחירה מעניינת מאוד. אמנם לא צריך להגזים וזו ממש לא פרארי (גם לא אם משפרים אותה) אבל היא בהחלט אחת המכוניות המיוחדות על כבישי ישראל.

ספורטיבית ממש היא לא - זו קרוזר גדולה. מכונית GT. מתאימה הכי טוב לכבישי גרמניה החלקים והארוכים. התנהגות ספורטיבית ממש כנראה שאין לה, אבל מנוע חזק בהחלט יש.

לפי מבחנים, הנוחות סבירה ולא יותר. המרווח טוב לשניים אבל מאחור ממש צפוף. צריכת הדלק נוראית, עלויות אחזקה גבוהות מאוד (במיוחד בארץ).

המחירון בכלל לא נמוך, 86000 לשנת 94 זה אפילו הרבה. דרך אגב, היצור הופסק רק בשנת 99.

בכל מקרה, זו מכונית מאוד מיוחדת ומרשימה. אם תלכו על זה, ותהיו מודעים לעלויות האחזקה הסופר גבוהות, אז אני בטוח שגם תהנו מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחיר שהם מבקשים הוא 90, ו95 הבנאדם השני, למרות שהמחירון הוא 86, הם טוענים שבגלל שהמכוניות שמורות ונדירות ועוד במצב מעולה "מותר" להם לבקש יותר.

עדין לא אמרתם לי מה בקשר לחלקי חילוף.. אחד אמר פה שיש 5 בעיר שלו ו3 מהם מושבתות... הייתי רוצה לדעת קצת יותר אם אפשר

חוצמזה צריכת הדלק זה לא בעיה כי גם הרכב הקודם אכל הרבה דלק בערך 1-8 אז אם זה יאכל 1-6 זה לא יהיה נורא כ"כ וגם אנחנו לא נוסעים הרבה ככה שזה לא מפריע

פורסם
המחיר שהם מבקשים הוא 90, ו95 הבנאדם השני, למרות שהמחירון הוא 86, הם טוענים שבגלל שהמכוניות שמורות ונדירות ועוד במצב מעולה "מותר" להם לבקש יותר.

עדין לא אמרתם לי מה בקשר לחלקי חילוף.. אחד אמר פה שיש 5 בעיר שלו ו3 מהם מושבתות... הייתי רוצה לדעת קצת יותר אם אפשר

חוצמזה צריכת הדלק זה לא בעיה כי גם הרכב הקודם אכל הרבה דלק בערך 1-8 אז אם זה יאכל 1-6 זה לא יהיה נורא כ"כ וגם אנחנו לא נוסעים הרבה ככה שזה לא מפריע

אני יודע שיש בעיה בחלקי החילוף למכוניות ללו ....

לאחרונה עוד אחת מהמושבתות עלתה בחזרה לכביש....

הייתי שואל אותם בשמחה אבל רובן מפיונרים כך שאני לא ממש רוצה ליצור קשר איתם ...

בכל מקרה ... אתה יכול לברר את זה במוסך של במוו ... תשאל על זמינות חלקי חילוף וכאלה......

ואני חושב ש 1-6 יהיה דווקא טוב !! אל תצפה ליותר ....

ועוד משהו כשתבדוק את המכונית , לבדוק טוב טוב את הגיר... במיוחד אם היא אוטומטית .. בשנים ללו היו בעיות רבות לבמוו בגיר האוטומטי .. במיוחד אם המכונית עברה איזה 150 אלף ... (למרות שגרמניות בדרך כלל אומרים שהן חזקות וכאלה .. אבל זה המצב.... )

אם השנתון הוא 96+ ועם גיר טריפטרוניק אז שם הבעיה בגיר נפתרה......

גם בעיות התחממות נפוצות מאוד בבמוו בשנים ללו ..(לידיעתך )

ואם יצא לראות אחד עם מכונית כזו אני אשאל אותו ....

אגב משהו הכרחי במכונית זו ... להחליף את הג'נטים מהר :) ( לפחות אלה שנמצאות בעיר אצלי ) ....

...

מקווה שעזרתי לך קצת :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תודה על העזרה 8)

בכל מקרה, אם מישהו יודע משהו שאני לא יודע וכדאי לי לדעת בקשר למכונית הזאת, הוא מוזמן לומר את זה עכשיו.

ד"א גם אני חושב שהג'נטים המקוריים שלה מכוערים.. בניתי כבר על אמריקן רייסינג 140rwd , אבל זה הבעיה האחרונה, בנתיים תן לקנות משהו טוב. דרך אגב, שני המוכרים שמצאנו הם עם גיר אוטומטי, ולא נראה לי שנמצא בידני כי עד שמצאנו את אלה יצאה הנשמה.

חוצמזה רציתי לדעת, שמעתי שאפשר לעשות בדיקה למנוע שעולה איזה 300 שקל לבדוק אם המנוע סוחב כמו שצריך והוא לא גמור. מי שיודע במה מדובר שיגיד לי בבקשה

פורסם
תודה על העזרה 8)

בכל מקרה, אם מישהו יודע משהו שאני לא יודע וכדאי לי לדעת בקשר למכונית הזאת, הוא מוזמן לומר את זה עכשיו.

ד"א גם אני חושב שהג'נטים המקוריים שלה מכוערים.. בניתי כבר על אמריקן רייסינג 140rwd , אבל זה הבעיה האחרונה, בנתיים תן לקנות משהו טוב. דרך אגב, שני המוכרים שמצאנו הם עם גיר אוטומטי, ולא נראה לי שנמצא בידני כי עד שמצאנו את אלה יצאה הנשמה.

חוצמזה רציתי לדעת, שמעתי שאפשר לעשות בדיקה למנוע שעולה איזה 300 שקל לבדוק אם המנוע סוחב כמו שצריך והוא לא גמור. מי שיודע במה מדובר שיגיד לי בבקשה

לא תמצא אחת עם גיר ידני בארץ.

לגבי הבדיקה מכוני בדיקה עושים בדיקה מסויימת למנוע, אין בדיקה שנותנת לך 100% שקט אלא יותר דיווח מסיים על המצב. קח את הרכב לבדיקה במקום שאתה מכיר וזהו.

עם כבר 840, יש אחת לבנה שמסתובבת באזור אזורי חן של אישה מבוגרת הרכב במצב חדש. אבל בפעמיים שלוש שראיתי אותו הוא לא היה למכירה.

פורסם

אני גר ברמת גן ליד ה 840 הכחולה שהיא בעצם 850 .

אני ודע (ראיתי) שלרכב היתה תאונה קטלנית הנהג היה שיכור משהו..... ונפל לתעלה בצד הכביש........ אני שכן שלו לכן ראיתי את הרכב מחוץ לבית שלו. התרסקו הג'אנטים :D:D .

הלכו צירות פחחות עינינים בקיצור המכונית פצועה קשות.

נ.ב.

תשאלו את דניאל

פורסם
דיברתי על 840 צבע תכלת בהיר לא 850 כחולה, אבל באמת הוא גר ברמת גן. הכחולה שאתה מכיר היא קופה?

סדרה 8 מגיעה רק בתצורה אחת. אין 4\5 דלתות ככה שאם היא 8XX - היא קופה.

פורסם

אני ודע (ראיתי) שלרכב היתה תאונה קטלנית הנהג היה שיכור משהו..... ונפל לתעלה בצד הכביש........ אני שכן שלו לכן ראיתי את הרכב מחוץ לבית שלו. התרסקו הג'אנטים :D:D .

נ.ב.

תשאלו את דניאל

כן ....

המכונית נפגעה קשות מאחור ...

אבל תוקנה יפה מאוד...

היו לי פעם תמונות של הרכב אחרי התאונה... ואחרי התיקון ...

אבל אני לא בטוח אם היא 850 ...

Henry Miller

פורסם

נ.ב.

תשאלו את דניאל

רצית להגיד התרסקו גם הג'נטים:lol:

האוטו היום (אני לא בטוח) גר באור יהודה...

בכל אופן אני חושב שזה היה 840 ולא 850 אבל יכול להיות שאני טועה.

חוצמיזה למי שמכיר את רמת גן - ברמת חן יש אחת שחורה (840) עם נהגת נראית שמורה מאוד - לא ראיתי עליה סימני תאונה.

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נ.ב.

תשאלו את דניאל

חוצמיזה למי שמכיר את רמת גן - ברמת חן יש אחת שחורה (840) עם נהגת נראית שמורה מאוד - לא ראיתי עליה סימני תאונה.

דניאל

מרמת חן??

פורסם

יש ברמת גן 840 שיש לה נהגת שמורה מאוד? איזה כיף!! אפשר פרטים שלה? :D

הרכב מדהים, אכן ייוצר עד 99 אם אני אל טועה, חוץ מזה אני לא יודע עליו שום דבר...

הייתה אחת במפגש לפני שבועיים או שלוש, צהובה.... 850 ממש יפה...

וכאן בבת ים היית אחת בפחחות "אוטו סנטר", כחולה... עברה תאונה די כואבת...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...