Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה מה אני יכול להגיד לכם? :?

תומר , העלית חיוך - אל תקח ללב.

שום דבר אישי נגדך!

8)

תודה לכם אבל עדיין לא עזרתם לי כל כך :\ אם אתם יכולים ורוצים כמובן אז תיעצו לי תודה רבה

פורסם

שום דבר אישי נגדך!

8)

תודה לכם אבל עדיין לא עזרתם לי כל כך :\ אם אתם יכולים ורוצים כמובן אז תיעצו לי תודה רבה

אם התקציב הוא סביבות 10 אלפים ...

המלצתי אליך אם אין לך שוטף לא לקנות מכונית כרגע....

בפחות מעשרת אלפים שקל ..יהיו לך הרבה בעיות ברכב...

אני הייתי ממליץ לך לחקות עד שיהיה לך יותר כסף (לחסוך ) ולקנות אחר כך ...

אם עניין המכונית מאוד בוער לך אז הסוברו היא דווקא קניה טובה...

חסר שלי קנה אחת ב 8000 שקל... היתה לו DL ... אבל הקניה החדשה בסכום המדובר היא GL...

יתורנות ה GL הם באבזור .. חלונות גנטים צמיגים יותר רחבים וכאלה....

ובגגל הצמיגים הרחבים יותר התנהגות יותר טובה על הכביש...

עם אלפות אל תתעסק אלא אם אתה אוהב ויודע לטפל ברכב לבד כי האוטו מבקר הרבה במוסכים ... .. ואם בכל זאת אז ה 1500 תספיק לך .. אתה לא צריך את תוספת ה 200CC כדי שהיא תצרוך יותר דלק...

לפיג'ו לא כדאי להתעסק כי במחיר זה היא תהיה ממש שחוקה ומאוד ישנה כך שיהיו בה הרבה בעיות .... וגם הפלסטיקים שיש בה יהיו שבורים למדיי ....

מקווה שזו תשובה עניינית הפעם.. :wink:

אגב אם תלחסו עוד איזה חמשת אלפים או שאתה יכול למתוח את התקציב.. אני לפחות הייתי הולך על טווינגו למרות שקשה למצוא אבל קניה כדאית לדעתי ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שום דבר אישי נגדך!

8)

אם התקציב הוא סביבות 10 אלפים ...

המלצתי אליך אם אין לך שוטף לא לקנות מכונית כרגע....

בפחות מעשרת אלפים שקל ..יהיו לך הרבה בעיות ברכב...

אני הייתי ממליץ לך לחקות עד שיהיה לך יותר כסף (לחסוך ) ולקנות אחר כך ...

אם עניין המכונית מאוד בוער לך אז הסוברו היא דווקא קניה טובה...

חסר שלי קנה אחת ב 8000 שקל... היתה לו DL ... אבל הקניה החדשה בסכום המדובר היא GL...

יתורנות ה GL הם באבזור .. חלונות גנטים צמיגים יותר רחבים וכאלה....

ובגגל הצמיגים הרחבים יותר התנהגות יותר טובה על הכביש...

עם אלפות אל תתעסק אלא אם אתה אוהב ויודע לטפל ברכב לבד כי האוטו מבקר הרבה במוסכים ... .. ואם בכל זאת אז ה 1500 תספיק לך .. אתה לא צריך את תוספת ה 200CC כדי שהיא תצרוך יותר דלק...

לפיג'ו לא כדאי להתעסק כי במחיר זה היא תהיה ממש שחוקה ומאוד ישנה כך שיהיו בה הרבה בעיות .... וגם הפלסטיקים שיש בה יהיו שבורים למדיי ....

מקווה שזו תשובה עניינית הפעם.. :wink:

אגב אם תלחסו עוד איזה חמשת אלפים או שאתה יכול למתוח את התקציב.. אני לפחות הייתי הולך על טווינגו למרות שקשה למצוא אבל קניה כדאית לדעתי ..

ואלה באמת תודה אחי.... כנראה שאני לא יגע באלפה כי אני חייל ואין לי ממש זמן,

לבקר במוסכים ואין לי מושג איך לטפל ברכב..

דבר נוסף הוא שסובארו נשמע חמוד .. רק דבר אחד מפחיד שהערבים לא יגנבו לי אותו

כי הם מחפשים כאלה מכוניות... מנסיון אני אומר..

ו.... אם אתה יכול לפרט מה זה טווינגו? אולי אבא שלי יעזור לי קצת אם באמת יהיה כדאי

כי אל תשכח שיש ביטוח וטסט וזה בלי שיפוצים..

פורסם

מה עם פיאט אונו?

אוטו מודרני יחסית וגם זול יחסית.....

רחוק אלפי שנות אור מפיג'ו 504 לדוגמא :wink:

(תומר, שומדבר אישי נגדך... פשוט יש לי מוכר אבטיחים עם 504 מתחת לחלון כל יום ב7 בבוקר...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פיז'ו 504 1800.

גדול :D

:lol::lol::lol::lol:

להזכירכם, פיג'ו 504:

504.jpg

ובגרסת טנדר למוכרי אבטיחים:

rem25_08gr_5.gif

504-72.jpg

ולאחר שיפורים במדינות העולם השלישי:

504_3roues_s.GIF

תומר, אתה שרוט לגמרי...

הרגת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!! :2gunfire:

פורסם
איציק חסוך את הויכוח המיותר.. ותודה רבה לכולכם.. איציק בוא תגיד לי על מה אתה

ממליץ לי

אם אתה מחפש מכונית שתביא אותך מנקודה א' ל ב' במינימום הוצאות אזי ה-DL1600 ופורד פיאסטה (בתקציב של 6-8K שח) יעשו את עבודתן נאמנה.

אלו הן מכוניות קלות מאוד לתחזוקה, נוחות מאוד לטיפול, היצע חלקי-חילוף רחב ביותר, יש אותן עדיין בשוק, "יישור קו" עולה בהן יחסית מעט מאוד כסף וכולם מכירים אותן.

אגב, הפיאט אונו היא אופציה מעולה למכונית מודרנית קטנה עם היצע חלפים גדול מאוד (ובזול) שאפשר לרכוש ממודל מתקדם - אבל כאן מדובר במכונית שרגישה להזנחה (כמו ה 205 שצויינה בהודעות קודם לכן) .

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פורד פיאסטה חמודה, לא רעה! אבל נראה לי בעיה למצוא כאלה במצב טוב...

הסובארו זה רעיון די טוב, וגם נראה לי גאסטי יכול להיות נחמד (איזה בעיות יש איתן?)

בכל מקרה הכי טוב בשבילך זה נראה לי הפיאט אונו שהציעו קודם!

בכל מקרה קח בחשבון שכל אוטו שתקנה במחיר הזה הוא יהיה גרוטאה ומאד ישן ולכן יש הרבה סיכויים שהוא יתפורר לך וכאן יש גם עיניין של מזל (כמו בכל דבר בחיים), אבל אתה גם בכיף יכול למצוא אוטו חמוד שישרת אותך נאמנות :!:

בהצלחה!

רועי.

פורסם

אני מצטרף לאייל וממליץ לך על אונו.

אוטו מצויין, שנת 93 תכנס לך לתקציב, יש הרבה מאוד שמורות. מנסיון האוטו אמין, חלפים זולים, ותצרוכת דלק נמוכה.

פורסם

ו.... אם אתה יכול לפרט מה זה טווינגו? אולי אבא שלי יעזור לי קצת אם באמת יהיה כדאי

כי אל תשכח שיש ביטוח וטסט וזה בלי שיפוצים..

טווינגו .. רכב רנו..

קטן מאוד מאוד חסכוני ...

שום בעיות מיוחדות יש ברכב זה .. ואמין..

מנוע 1300 .. גיר ידני .. מודל 94 עולה 13000 ש"ח...

עיצוב פנימי יפה מאוד ולא מבייש אפילו מכוניות חדשות ...!

אין בעיות חניה :) ולמרות שהוא קטן .. אבל לפי דעתי המרחב הפנימי שלו גדול יחסית..

תמונות של הטווינגו אתה יכול לראות בלינק הזה :

http://www.twingo-portal.de/english/

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

(אני אסייג את דברי בכך שאני מדבר מניסיון של אחרים, ולא שלי...)

אני מניח שאתה מחפש אותו שיעביר אותך מנקודה א' לב'. לא מעבר. ועדיף שבין א' לב' לא יהיה מוסך...

1. ג'אסטי - רק לא אוטומטית. יצא לדגם שם רע בגלל התיבה האוטומטית, מה שהוריד את המחיר שלו... לדעתי אם אתה לא צריך את הגודל של DL, חבל להסחב עם אוטו גדול יותר ויקר יותר.

2. שרייד / סוויפט - רכבים אמינים ופשוטים....

3. פיאסטה - גם כן אמינה , בנוסף יש לה חלקי חילוף ממש כמו זבל...

בכל מקרה, כדאי לנסות למתוח את התקציב לכיוון ה10K אם זה אפשרי - ואז אפשר לקבל משהו שמאפשר שקט נפשי. לא הייתי ממליץ על 205, מניסיון של חברים (ראיתי את ההוצאות שלהם). בנוגע לאלפות - לא מכיר מישהו עם אלפא, אבל אני חושב שהשם שיצא להם מצדיק את הפסילה...

בהצלחה!

אבי

• תוכן חדש...