Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר ל 205 גיטיאי.\zx volcane

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ד"א , לא קיים רכב בארץ שהוא גם אמין , גם מהיר , גם מהנה וגם זול לאחזקה.

מיאטה?

(לא הזכרת זולה לרכישה...)

המיאטה לא זולה לאחזקה במיוחד...

טוב נו, בחיים עוד לא הייתה לי אחת. הנחתי שבגלל שהיא מאזדה היא תהיה גם אמינה וגם זולה לטיפול.

עכשיו ירדתי מהרעיון של לקנות אחת! באמת תודה, רועי!

פורסם

נמרוד, רד מהאיביזה כבר עכשיו... אני משוכנע שהביצועים של ה-205 הרגילה שלי עדיפים על פני האיביזה של אמא שלי, שנת 94... אומנם לא ניסיתי לעשות איתן פתיחות במקביל או משהו כזה, וגם אף פעם לא נהגתי על האיביזה מאז שיש לי את ה-205, אבל בסה"כ מדובר בערך באותה כמות סוסים, בפחות משקל ל-205, בשילוב גיר-מנוע עדיפים גם כן ל-205, ומעבר לזה גם מרווח גחון גבוה יותר שמאפשר לרדת עם ה-205 לשבילי עפר בכיף.... היה צריך לראות אותי ואת אמאל'ה בשיירה ביער, עם ים של בוץ מתעופף, מפחידים את הג'יפונים מסביב... ואח"כ מפחידים גם את החבר'ה בשטיפת הקיטור :) בכלל, יש ל-205 ים של יתרונות, פרט ל... אמינות... האיביזה טפו טפו טפו, 10 שנים כמו חדשה...

בכל מקרה, אם כל הרצון, לא נראה לי שתוכל להחזיק רכב ספורטיבי בתקציב שלך... אתה חושב שלא רציתי? אל תשכח גם את הקטע של הדלק... אחרי כל מה שתעבור עם הרכב הזה!

כנראה שהוולכן בהחלט הכי מתאימה לך, או אולי איזה DL טורבו נייטרו 4X4 שנת 83 :lol:

ואת האמת, לא בא לי להמליץ לך על ה-205... כי אולי פשוט לא כדאי... אבל רק להדגיש - היא בהחלט רכב FUN, אפילו הרגילות, ואולי כדאי שתנסה כזאת לסיבוב ותראה למה היא מסוגלת... אם כבר 205 וקצת פוזות, אז חפש שנת 94 ככה, XRI TOP, מוזרקת עם כל האיבזור, ואפילו נראית כמו GTI... :) הדגמים היותר חדשים, ה-FROEVER, גם שם יש 3 דלתות והם נחמדים מאוד... שלי 3 דלתות XR STYLE, גם כן עם כל האיבזור ואפילו סגסוגת מקורית של פג'ו, אבל קרבורטור, בלי קשתות צד ובלי ספוילר קידמי.... אבל אני אשיג כאלה כדי להמחיש שאני WANNABE GTI... חוץ מזה קשה למצוא, אבל יש גם 205 GT וראלי 8)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ובכן... ה-GR.. רכב שלפי דעתי קשה להסתכל בכיוון שלו כשאתה חושב בחלל על ספורטיבית כגון XSI/וולקן/GTI...

ברור שבכלל לא מאותה קטגוריה... מדובר בסה"כ בהאטצ'בק STOCK רגיל לחלוטין, סה"כ 75 כ"ס ביום היוולדו... יחד עם זאת, לעומת המתחרים מאותה התקופה - הוא די FUN לנהיגה (עד שבשלב מסוים אתה לומד להכיר אותו ואתה אומר לעצמך - חסר לי כוח), יש בו שילוב קטלני של גיר ומנוע, שילדה חביבה, ובסה"כ אחת הקטנות הישנות עם הביצועים הטובים ביותר... אבל אסור לשכוח שהיא עדיין רכב רגיל, והוא לא מציע הרבה בהשוואה לספורטיבית.

מעבר לזה, רכב חסכוני פחות או יותר, בוא נגיד 1:12 כשהכל מסודר, בממוצע...

לדעתי רועש, ובעיקר צפוף... יש לי ניסיון רק עם 3 דלתות... בד"כ עם מינימום נוסעים...

מעבר לזה, הרכב סוחב בצורה לא רעה, 1.4 כמובן, אבל כשתעמיס אותו ההבלד יורגש בוודאות.

מבחינת האמינות, אם הוא במצב טוב לא צריכות להיות בעיות, אבל אני אישית לא לוקח על עצמי אחריות לומר לך שהיא אמינה, כי כבר קרו מקרים מעולם ויש אנשים שסובלים...

אז מה יש לנו? רכב לא נוח במיוחד, סביר, די חביב כשהוא לא עמוס, עושה את העבודה כמו שצריך למקרה שאתה לא מסיע הרבה אנשים, ייקח אותך ממקום למקום ואפילו קצת מעבר לזה... אפשר להשתולל קצת... אה, שכחתי, חלפים בשפע ואפילו בזול...

ה-XRI TOP, דגם שהומצא על ידי לובינסקי, אינו קיים בחו"ל... זו היא למעשה XR מוזרקת.. (GR זה 1.4 5 דלתות, XR זה 1.4 3 דלתות... באותה מידה - GL זה 1.1 5 דלתות, XL זה 1.1 3 דלתות)....

אז.... לעומת ה-XR הקרבורטור שלי, ה-XRI היא XR מוזרקת, עם חישוקי סגסוגת מקוריים, קשתות צד כמו של GTI ואיבזור מלא - אימובילייזר, אזעקה, חלונות חשמל, מזגן, נעילה מרכזית. היא 3 דלתות, נראית חביב מאוד, דומה מאוד ל-GTI, ועד כמה שזכור לי היא עדיין ברמה של GR/XR/FOREVER כאשר מדובר בסה"כ אותו רכב בתחפושת...

אלא אם כן הביאו לה מנוע של XS ואז יש לה 80 כ"ס אם אני לא טועה... אבל עד כמה שזכור לי מדובר במנוע ה-1.4 סטנדרטי...

XRI תמיד צריך לבדוק בשבע עיניים, כי יש אנשים שחשבו שזה GTI לפחות, וניסו לקרוא לה את הצורה... אז לבדוק טוב...

חוץ מזה ייתכן שתקל בסדרות כגון ה-FOREVER, הכי חדשות, ברמות גימור שונות, COLOR LINE שהן ה-1.1 (נדמה לי כולן 1.1) ויש בהן איבזור כלשהו, ויש את ה-STYLE, שרובן הגיע עם חישוקי מגנזיום וכל האיבזור שציינתי ב-XRI.

כך שתמיד אפשר להפוך XR ל-XRI בעזרת קשתות צד וספוילר קידמי... בלעעעעע...

ובשורה התחתונה - רכב מצויין לדלי התקציב שצריכים להגיע לתיכון/מכללה/אוניברסיטה או לרווקים משועמים שנמאס להם מאופניים ולא בא להם על אופנוע...

באשר לך - תשקול אם אתה יכול להחזיק ספורטיבית, אם כן - אין מה להסתכל בכיוון של 205 רגילות בכלל... וכנראה גם לא רגילות :)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אם כבר ב205 עסקינן רציתי לשאול האם קיים כזה דגם 205GT? ראיתי בשישי בטיילת בתל אביב איזה אחת אדומה עם סמל GT וחשבתי לעצמי בטח זה עוד איזה ערס עם GTI WANNABE :lol:

פורסם

מספר דברים...

החישוקים של 205 STYLE הם לא מקוריים משום שגם את דגם ה-STYLE לובינסקי המציאו ואין דגם כזה בחו"ל.

אני יכול להמליץ בחום על ה-205 כרכב אמין, תמיד אפשר ליפול על אקזמפלר במצב רע אבל בגדול ה-205 אמינה מאוד. אם היא עושה בעיות זה אולי בגלל שיש אנשים שעושים איתה סטייג'ים בבוץ ובשבילי עפר :twisted: .

הסבת XR ל- XRI TOP מבחינה חיצונית דורשת ספויילר קדמי נמוך יותר, צביעת החצאיות מעבר למה שהוזכר כבר. אני על 205 רגילה הייתי שם ג'נט של 106 ראלי, זה יכול להיות מגניב וקרבי.

יש 205 GT, זה הדגם ה"חצי ספורטיבי" שהוחלף ע"י ה-XS, לשתיהן אגב 85 כ"ס מבית היוצר של קרבורטור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אוקי...

המון תודה בינתיים על כל העזרה רק יש לי עוד שאלה קטנה.

כמה צריך להיות ההבדל במחיר בין xr ל xri-top?

ואם נגיד אני קונה xr, כמה יעלה להשים לה חישוקי סגסוגת מקוריים, קשתות צד כמו של GTI ואיבזור מלא כמו ב xri-top

עכשיו הבנתי גם שלעומת ה xr היא מוזרקת? אז זה ממש עדיף לדעתי...

מה אתם אומרים?

וגם אפשר למצוא למכירה xri-top בלי בעיה לדעתכם או שקשה?

פורסם
אם כבר ב205 עסקינן רציתי לשאול האם קיים כזה דגם 205GT? ראיתי בשישי בטיילת בתל אביב איזה אחת אדומה עם סמל GT וחשבתי לעצמי בטח זה עוד איזה ערס עם GTI WANNABE :lol:

האדומה שאתה ראית היא 1.6 GTI משנת 89 , פשוט הוא עשה החלקת סמלים ושם מדבקה של GT (צהובה משהו)

פורסם
אוקי...

המון תודה בינתיים על כל העזרה רק יש לי עוד שאלה קטנה.

כמה צריך להיות ההבדל במחיר בין xr ל xri-top?

ואם נגיד אני קונה xr, כמה יעלה להשים לה חישוקי סגסוגת מקוריים, קשתות צד כמו של GTI ואיבזור מלא כמו ב xri-top

עכשיו הבנתי גם שלעומת ה xr היא מוזרקת? אז זה ממש עדיף לדעתי...

מה אתם אומרים?

וגם אפשר למצוא למכירה xri-top בלי בעיה לדעתכם או שקשה?

ה-XRI-TOP שווקה רק בשנת 94'.

קח המלצה חמה....יהיה לך הרבה יותר זול לקנות XRI מאשר לקנות XR ולהפוך אותה חיצונית ל-GTI, ההבדלים במחיר לא גדולים ושווים חיפוש של XRI טובה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שלומו כתב

ידידיינו המלומד RAZMEL עבר את זה על בשרו, בקרוב הוא ינדב פרטים נוספים.

נאמר כבר הכל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האדומה שאתה ראית היא 1.6 GTI משנת 89 , פשוט הוא עשה החלקת סמלים ושם מדבקה של GT (צהובה משהו)

זה היית אתה?

פורסם

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחת xri-top למכירה?

מישהו מכיר מישהו שמוכר, במצב טוב?

מה מחיר השוק של אחת כזאת קיום?

תודה רבההההההההה

• תוכן חדש...