Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייבת בדחיפות עזרה אם כדאי או לא כדאי לקנות פיאסטה דינמיק אוטומטית.

אני צריכה תשובה עד הצהריים בגלל שבעל הרכב מחכה לי...

הרכב באופן כללי במצב מעולה אבל שמעתי שלא כדאי להתקרב לאוטומט בגלל בעיות בגיר האוטומטי

תודה רבה, רינת

פורסם
אני חייבת בדחיפות עזרה אם כדאי או לא כדאי לקנות פיאסטה דינמיק אוטומטית.

אני צריכה תשובה עד הצהריים בגלל שבעל הרכב מחכה לי...

הרכב באופן כללי במצב מעולה אבל שמעתי שלא כדאי להתקרב לאוטומט בגלל בעיות בגיר האוטומטי

תודה רבה, רינת

בעיקרון זאת מכונית מצוינת ואמינות טובה הלפחות עד כמה שידוע לי

נקודת החולשה שלה היא הגיר האוטומטי שהינו רציף ואמינותו תלויה בספק.

אם גיר אוטומטי הוא MUST והשיקול העיקרי הוא מקסימום אמינות אני ממליץ על תוצרת יפאנית.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אמינתו של הגיר אכן תלויה בספק...

קצת מידע פנימי מתקופת עבודתי בפורד ב96-97, פורד באותה תקופה לפני שיווק הדגם האוטו', ביצעה בדיקות לפיאסטה ולאסקורט אוטומטיות. במהלך הבדיקות שתי המכוניות נסעו על בסיס יומי מאות קילומטרים ביום במשך תקופה מומשכת.

לבסוף הוחלט על שיווקם. אני לא אומר שזה בהכרח אומר שהגיר יפגין אמינות אך יכול להיות שיש משהו בהחלטם במיוחד אחרי בעיות הגיר הרציף שהיו לפיאסטות אוטו' של 89 -91.

מלבד הספק בנוגע לאמינות הגיר, רכב מומלץ!

• תוכן חדש...