Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 החדשה-------> כמה שאלות לגביה, תקראו, תגיבו 8)

iceman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה המצב חברים?, יש לי שאלה לגבי האודי A3 החדשה שהושקה לא מכבר בארץ.

השאלה הראשונה שלי היא למה לא מביאים לארץ את גרסאות ה-FSI בעלות הזרקת הדלק

הישירה? כתבו ב-ynet משהו על סוג הדלק המקומי או משהו כזה, ואחרי זה גם כתבו בכתובת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2549153,00.html

ואני מצטט:

"זה המקום לציין שמהנדסי פולקסווגן ואודי אשרו כבר את שיווק מנועי הזרקת דלק ישירה לארץ (אודי תציג בקרוב גרסאות לשווקים עם רמת דלק ירודה, אבל אנחנו כבר לא ביניהם). כזכור בעבר עוכב ייבוא דגמים מסוימים של קבוצת פולקסווגן בגלל אי התאמה לדלק המקומי. הפעם, למרות המנועים המתוחכמים, זה לא יקרה. וכך לארץ יגיע מנוע ה-1.6 ליטר 16 שסתומים שלו 115 כ"ס ולא מנוע ה-101 כ"ס"

אז התקשרתי היום לסוכנות AUDI ואמרו לי שלא מביאים לארץ את גרסת ה-FSI... למה זה ככה? מה הבעיה עם הדלק?

שאלה אחרת היא שאלה בשבילכם מה אתם חושבים שעדיף לרכוש מבחינת נוחות, יופי, ובכלל הנאה בנהיגה--

AUDI A3 1.6 או GOLF 2.0 , מה אתם מעדיפים ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהרכבים? (חוץ מהמחיר).

ל-A3 החדשה יש גם גיר טיפטרוניק 6 הילוכים- למה במכונית הזו יש 6 הילוכים טיפטרוניק לעומת הBMW 320ci שלה יש 5 הילוכים טיפטרוניק. מה ההבדל , ולמה למכונית כל כך קטנה יש 6 הילוכים? האם זה יעזור או יוסיף לחווית הנהיגה??

אם הגעתם בקריאה עד פה אז תודה רבה... מקווה שאני אקבל תגובות.

אדם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הגעתי עד הסוף :)

בכל מקרה ... איכות הדלק בישראל נחותה יחסית אבל אני לא יודע אם זו הבעיה.

לגבי מה טוב יותר מבין ה A3 והגולף ...

שתיהן לא ממש מומלצות מבחינת מחיר, אבל כפי שאנרת שזו לא הבעיה,

אני לא ממש יודע מי מנצח אם עושים השוואה אבל אני הייתי הולך על ה A3 , מה שגם העיצוב של הגולף החדשה מכוער לטעמי .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסלח לי אבל כל מי שקונה את ה A3 החדשה הוא פראייר!!!

למה לעזאזל לקנות מכונית כזאת במחיר כזה מטורף???

יש הרבה מכוניות יותר טובות במחיר הזה.

לפי דעתי תמצא מכונית אחרת

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק... גם אם יש כסף, אני לא רואה סיבה לשלם יותר ולקבל פחות... יש דברים טובים יותר שעולים פחות ופי אלף טובים יותר באותו מחיר...

ינון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק... גם אם יש כסף, אני לא רואה סיבה לשלם יותר ולקבל פחות... יש דברים טובים יותר שעולים פחות ופי אלף טובים יותר באותו מחיר...

ינון.

חברה, לא להתנפל...

בחירת רכב זה עניין מאד סובייקטיבי, ולפעמים מתאהבים גם בלי סיבה עובדתית.

כלל הברזל שלי ברכישות גדולות (רכב, דירה, וכו') זה שממש צריכים לאהוב את מה שקונים. זה מוצר יקר שכל יום חיים איתו, וחבל להתבאס אחרי הקנייה ולהרגיש שזה לא ממש מה שרצית, בפרט אחרי כזאת השקעה גדולה.

לעצם העניין, קודם כל תנהג בשני הרכבים! לדעתי, תרגיש בעצמך את ההבדל ומה מדבר אליך יותר. אני בטוח ששני הרכבים מצויינים - השאלה היא מה עושה לך את זה, מה נותן לך ביום יום את התענוג שעליו שילמת. הדגש הוא על המילה "לך", כי "אתה" זה שמשלם... יכול להיות שזה העיצוב, הריח, הגיר, המנוע, אפילו צבע הרכב.

אגב, זה לא אומר שלא כדי לבדוק אפשרויות אחרות... :)

בהצלחה.

לא רוצה לחיות על אוטומט!

מורשת הרכבים שלי (רק אלה שאני מתגעגע אליהן):

BMW Compact 1996 - נוכחי

Audi Coupe GT 1985 2.2l 5cyl

Mazda RX-7 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ינון.

וולוו S40, הא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ינון.

וולוו S40, הא?

מה שבתמונה שלו נראה יותר כמו C70 ... למרות שקשה לראות בוודאות. אבל יכול להיות שאני רואה מה שאני רוצה לראות :) בעיני ה C70 היא מכונית יפהפיה.

לא רוצה לחיות על אוטומט!

BMW Compact 1996 - נוכחי

Mazda RX-7 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ינון.

וולוו S40, הא?

מה שבתמונה שלו נראה יותר כמו C70 ... למרות שקשה לראות בוודאות. אבל יכול להיות שאני רואה מה שאני רוצה לראות :) בעיני ה C70 היא מכונית יפהפיה.

זו S40. (וגם ציניות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ינון.

וולוו S40, הא?

לא... ממש לא... חשבתי בכיוון של יונדאי קופה 2.7 למשל באותו מחיר בדיוק...גם יותר פוזה ויותר הכל באותו מחיר, או כמובן WRX קצת יותר יקרה, בכלל גם כל אחד ואחד מרכבי המנהלים שנמכרים כאן.

ואל תהפוך אותי למעריץ עיוור ולא אובייקטיבי כי אני לא... מה שכן, A3 עם מנוע 1600 ו-100 כ"ס ובלי שום איבזור מיוחד ואפילו פחות מהסטנדרט, לא שווה 170K ולא משנה מה... זה כל מה שאני טוען...

הסיבה היחידה לקנות את הרכב הזה היא אהבה בלתי מוסברת לצורה או אני לא יודע למה... מסיבות אובייקטיביות זה הרכב הכי פחות כדאי שאפשר לקנות (פה בארץ).

ינון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ינון.

וולוו S40, הא?

לא... ממש לא... חשבתי בכיוון של יונדאי קופה 2.7 למשל באותו מחיר בדיוק...גם יותר פוזה ויותר הכל באותו מחיר, או כמובן WRX קצת יותר יקרה, בכלל גם כל אחד ואחד מרכבי המנהלים שנמכרים כאן.

ואל תהפוך אותי למעריץ עיוור ולא אובייקטיבי כי אני לא... מה שכן, A3 עם מנוע 1600 ו-100 כ"ס ובלי שום איבזור מיוחד ואפילו פחות מהסטנדרט, לא שווה 170K ולא משנה מה... זה כל מה שאני טוען...

הסיבה היחידה לקנות את הרכב הזה היא אהבה בלתי מוסברת לצורה או אני לא יודע למה... מסיבות אובייקטיביות זה הרכב הכי פחות כדאי שאפשר לקנות (פה בארץ).

ינון.

בעייתי. איך אתה יכול להשוות בין A3, ליונדאי קופה לאימפרזה WRX?

שתי האחרונות לא יעניקו את תחושת היוקרה והאיכות, סמל המעמד וה"פוזה" המסוימת של ה-A3.

לקופה יש הרבה פוזה, אבל מסוג שלא דומה לזה שנוהג ב"אודי" (אני מדבר כאן כרגע על אמוציות אישיות של אנשים, לא על דעתי). לא כל אחד אוהב את תדמית יונדאי ולא כל אחד רוצה מנוע בנזין בנפח 2.7 ליטר - על כל המשתמע מכך.

האימפרזה לעומת זאת, אמנם מרשימה "מביני עניין", אבל היא לא תרשים את הגב שלך, את חוש הראיה (עיצוב חיצוני ופנימי) ולא משדרת שליש מהיוקרה של ה-A3. מלבד זאת, היא מושכת תשומת לב מסוג שלא כל אחד אוהב (ואני לא אגיד ערסים. שיט, אמרתי ערסים. שיט, אמרתי את זה שוב :shock::wink: ).

יש בהחלט סיבות לקנות A3, אף אחד לא אמר שהן טובות - אבל כמו שרמזתי לך בהודעה הקודמת, גם וולוו S40 נופלת להגדרה של "הרבה כסף - לאו דווקא תוכן באותו היחס".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעייתי. איך אתה יכול להשוות בין A3, ליונדאי קופה לאימפרזה WRX?

שתי האחרונות לא יעניקו את תחושת היוקרה והאיכות, סמל המעמד וה"פוזה" המסוימת של ה-A3.

לקופה יש הרבה פוזה, אבל מסוג שלא דומה לזה שנוהג ב"אודי" (אני מדבר כאן כרגע על אמוציות אישיות של אנשים, לא על דעתי). לא כל אחד אוהב את תדמית יונדאי ולא כל אחד רוצה מנוע בנזין בנפח 2.7 ליטר - על כל המשתמע מכך.

האימפרזה לעומת זאת, אמנם מרשימה "מביני עניין", אבל היא לא תרשים את הגב שלך, את חוש הראיה (עיצוב חיצוני ופנימי) ולא משדרת שליש מהיוקרה של ה-A3. מלבד זאת, היא מושכת תשומת לב מסוג שלא כל אחד אוהב (ואני לא אגיד ערסים. שיט, אמרתי ערסים. שיט, אמרתי את זה שוב :shock::wink: ).

יש בהחלט סיבות לקנות A3, אף אחד לא אמר שהן טובות - אבל כמו שרמזתי לך בהודעה הקודמת, גם וולוו S40 נופלת להגדרה של "הרבה כסף - לאו דווקא תוכן באותו היחס".

אתה צודק לגבי ה-WRX, אבל למשל היונדאי קופה לדעתי כן מיועדת לאותו קהל יעד של ה-A3 שהוא כמובן צעיר יותר, הרכב מרשים הרבה יותר לדעתי וימשוך מבטים מהסוג הטוב למי שמחפש... ואמור להיות בעל איכות הרכבה גבוהה ומחומרים איכותיים למרות שהוא יונדאי, לרעתו יש רק את התדמית, בל נשכח שמקבלים הרבה יותר תמורת אותו סכום וזה חשוב לא פחות, מה יעזרו 100 כ"ס חלושים לאגו של רוכב ה-A3 1600 ??? הרי לא קונים A3 רק בשביל להגיע מנקודה א' ל-ב'.

ולגבי ה-S40, רק צריך לעשות הבדלה קטנה בין הרגילה לבין ה-T4 שלא רק יותר חזקה אלא גם יותר יפה יותר יוקרתית יותר מאובזרת ויותר מפוארת מבפנים, מעולם לא המלצתי על ה-S40 הרגילה, היא גירסת כניסה ומחירה אכן יקר ולא מוצדק, כשאני קניתי את הרכב הוא עלה הרבה פחות (160K על הכביש כולל אגרות והכל) ואני ממש לא בטוח שכדאי היום לקנות T4 חדשה שעולה 207K... מצד שני כל דגמי המכוניות התייקרו ולאנשים היותר סולידיים (כמוני) היא עדיין הרכב האוטומטי הכי חזק והכי מאובזר במחיר שלה ולמרות שהוא גבוה, לשם השוואה ה-A3 החדשה בגירסת ה-2.0 ליטר עולה 201K... ממש כמעט כמו T4 חדשה, אז חוץ מעניין הנחיתות של המנוע (50 כ"ס פחות) ושל האיבזור הרב שאין ל-A3(רק 2 חלונות חשמל, אין מחשב דרך, אין בקרת שיוט, אין בקרת משיכה) ויש ל-T4, ה-T4 בפנים מרגישה מאוד איכותית ויוקרתית לפחות כמו ה-A3 ואם תשאל אותי אז אפילו קצת יותר, בעיקר בגימור בהיר ועם דיפונים מעץ (דמוי עץ... אבל זה יפה) וגם עם מושבים משולבים קטיפה ועור כסטנדרט, שם יוקרתי לא חסר לה פשוט וולוו זה לא ממש רכב לצעירים... ולמרות שה-T4 ניראית בסדר אני חושב גם שהיא ממש לא לצעירים ושה-A3 ניראית טוב יותר בהרבה, אז חוץ מהמראה החיצוני אני באמת חושב באובייקטיביות שה-T4 היא רכישה עדיפה מכל שאר הבחינות על A3 חדשה עם המנוע 2.0 FSI, מבחינת ספורטיביות שתיהן לא מהמובילות ואולי יש יתרון קטן ל-A3 בגלל מבנה עדיף שתורם לפחות סרחי עודף.

אני רק אסיים ואוסיף שיחס העלות תועלת של כל ה-S40 ירד משמעותית מאז שאני קניתי את הרכב והוא ממש לא מהמצטיינים, אבל כמה שהוא לא טוב לדעתי הוא עדיין טוב יותר מהשערוריה של ה-A3 החדשה... 170K בשביל 1600... זה מטורף מעל לכל רמה ואין לזה שום הצדקה, גם לא הייתי ממליץ לקנות S40 בסכום הזה...ממש ממש לא, כי גם היא כאמור לא משתלמת ויקרה וממש לא בשבילו, על מה אני כן ממליץ (ובעיקר לצעירים) כבר כתבתי.

לי פשוט יש טעם שונה ואני איש סולידי, נוח לי ש-99% מהנהגים על הכביש לא מזהים מה יש לי ואני ממש לא מחפש מבטים, לכן זו הייתה קניה מושלמת בשבילי, לרוב האנשים הרכב הזה לא יתאים.

ינון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב להסכים כאן עם רועי, היונדאי לא תדבר אל מי שמחפש A3.

לדעתי, כיוונים שווים נוספים זה אלפא 147 או BMW TI (קומפקט)- אלה יכולים לתת את אותה תחושת יוקרה של האודי וביצועים לא רעים במחיר דומה.

ירון

לא רוצה לחיות על אוטומט!

BMW Compact 1996 - נוכחי

Mazda RX-7 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...