Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לא אמרת לנו באיזה סכום ...

אתה צודק...

תראה בעיקרון אני רק עכשיו אמור להיתגייס אז אני לא מדבר לזמן הקרוב...

אבל אני מתעניין...

בעיקרון לא יותר מ- 100,000 זאת אומרת שזה המקסימום שאני יכול...

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

עד כמה לא לזמן הקרוב אנחנו מדברים? אם מדובר על מעל חצי שנה מחירונים יכולים לזוז (בעיקר למטה) ולהכניס רכבים נוספים לרשימה.

אני הייתי שוקל 206GTI, הקליאו יכולה להיות יותר מדי :twisted: לנהג חדש יחסית, אם אתה חושב שתדע להסתדר איתה, קליאו ספורט דור 2 תתקרב אליך עם כל חודש שעובר... אפשר גם דור ראשון כמובן.

ואפשר כמובן את חביבת הפורום העולה ה T ספורט. חדשה, 3 שנים אחריות, קצת פחות חזקה (או הרבה פחות חזקה תלוי מול מי משווים) אבל מהנה מאוד!

גיא.

פורסם

אתה צודק...

אבל אני מתעניין...

יפה !

100000 זה סכום מעולה .

נתחיל מהקטן לגדול :

1 יאריס TS

בעד: חדשה, יפנית, מתנהגת

נגד: ביצועים סבירים, יש משומשות טובות יותר בסכום הזה

סיכום : חבילה מפתה , אבל לדעתי יש משומשות טובות יותר בסכום הזה

2. 306 GTI

בעד: מדהימה לנהיגה, שילוב של התנהגות ונוחות שאין שני לו, נהיגה חזקה עם 306 חמה זה חוויה מתקנת, איבזור

נגד: כנראה (לא בטוח) אמינות

סיכום : best hothatch EVER !

3. קליאו ספורט

בעד: ביצועים, מנוע , שילדה , מנוע

נגד: היגוי, תנוחת נהיגה

סיכום : פלפל בתחת, לטוב ולרע

4. 206 GTI

בעד : היגוי, אבזור, עיצוב, גמישות מנוע

נגד : רכה מדי

סיכום : חבילה מעולה

5. מיאטה !

בעד : הנאה, הנעה, סגנון, שמיים

נגד : ארץ ישראל

סיכום : אם אני ילד בן 18 שמבין בנהיגה ולא צריך לסחוב איתה משפחה או תא מטען, אני לא חושב פעמיים.

** תוספת **

BMW סידרה 3 E36 עם 6 צילינדר

בעד : מכונת הנהיגה המושלמת (מצטער על ההעתקה)

נגד : לך תמצא אחת ידנית שלא בוצעו בה אי אלו עיסקאות סמים

סיכום : I HAVE A DREAM ...

פורסם

אתה צודק...

אבל אני מתעניין...

יפה !

100000 זה סכום מעולה .

נתחיל מהקטן לגדול :

1 יאריס TS

בעד: חדשה, יפנית, מתנהגת

נגד: ביצועים סבירים, יש משומשות טובות יותר בסכום הזה

סיכום : חבילה מפתה , אבל לדעתי יש משומשות טובות יותר בסכום הזה

2. 306 GTI

בעד: מדהימה לנהיגה, שילוב של התנהגות ונוחות שאין שני לו, נהיגה חזקה עם 306 חמה זה חוויה מתקנת, איבזור

נגד: כנראה (לא בטוח) אמינות

סיכום : best hothatch EVER !

3. קליאו ספורט

בעד: ביצועים, מנוע , שילדה , מנוע

נגד: היגוי, תנוחת נהיגה

סיכום : פלפל בתחת, לטוב ולרע

4. 206 GTI

בעד : היגוי, אבזור, עיצוב, גמישות מנוע

נגד : רכה מדי

סיכום : חבילה מעולה

5. מיאטה !

בעד : הנאה, הנעה, סגנון, שמיים

נגד : ארץ ישראל

סיכום : אם אני ילד בן 18 שמבין בנהיגה ולא צריך לסחוב איתה משפחה או תא מטען, אני לא חושב פעמיים.

** תוספת **

BMW סידרה 3 E36 עם 6 צילינדר

בעד : מכונת הנהיגה המושלמת (מצטער על ההעתקה)

נגד : לך תמצא אחת ידנית שלא בוצעו בה אי אלו עיסקאות סמים

סיכום : I HAVE A DREAM ...

תראה חשבתי על הרכבים האלה חוץ מה יאריס ומה בימר....

אבל יש עוד משהו ביטוח שבבימר זה מאוד יקר....

ה306 לא ממש אמין...

ה206 פוזה כזה...

זאת אומרת שנישאר המיאטה והקליאו...

דרך אגב כמעט אבא שלי קנה את הקליאו אבל בסוף לא :cry:

תראה אני שמעתי שהקליאו אני חושב דור ראשון היא ממש מסוכנת כי האוטו פתאום זורק בלי

התראה....

האם זה נכון??

ואם כן אז איך הדור השני?

מה ההבדל בין הדורות??

אהה...

ועוד משהו שמעתי שגם הטיפולים של הקליאו בכול הדגמים הם יקרים מאוד!!

שמעתם משהו על זה??

פורסם

מממ..הקליאו זורקת בלי התראה? את זה אני רוצה להבין...מכונית זורקת אם זורקים אותה, אבל-אולי התחת קליל במהירות גבוהה+בלימה..מישהו עם קליאו MK1 יכול לספר?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מכונית מהירה בקו ישר ומצויינת בסיבובים ??? לפי דעתי אימפרזה טורבו, לא נושכת כמו הקליאו, פוטנציאל שיפורים נרחב, אמינות טובה, יבואן נורמלי, הנעה כפולה ...

החסרונות הם ביטוח גבוה (בגלל כמה חלקים שמאוד קורצים לגנבים), טוחנת דלק ...

לפי דעתי היא תהיה התמורה הכי טובה לכסף, היא גם יכולה לשמש כתור מכונית יומיומית לכל דבר (4 דלתות, מתלים לא כ"כ נוקשים בגרסאת ה-WRX) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מכונית מהירה בקו ישר ומצויינת בסיבובים ??? לפי דעתי אימפרזה טורבו, לא נושכת כמו הקליאו, פוטנציאל שיפורים נרחב, אמינות טובה, יבואן נורמלי, הנעה כפולה ...

לפי דעתי היא תהיה התמורה הכי טובה לכסף, היא גם יכולה לשמש כתור מכונית יומיומית לכל דבר (4 דלתות, מתלים לא כ"כ נוקשים בגרסאת ה-WRX) ...

אימפרזה טורבו חזקה מאוד, מדי לנהג הלא מנוסה. המון אחיזה א-ב-ל, כאשר היא תנשוך זה יהיה במהירות כל כך גבוהה ש.... בקיצור הקליאו מסוכנת, האימפרזה גם, לדעתי אפילו יותר... הקליאו נותנת לך מראש את התחושה , האימפרזה מחביאה אותה. היא תתן לך ביטחון עד ש... באימפרזה עדיף ללכת על מעל שנת 99, וחובה כריות וABS, מה שאומר גם שהיא טיפה מחוץ לתקציב שלו.

פורסם

אימפרזה טורבו חזקה מאוד, מדי לנהג הלא מנוסה. המון אחיזה א-ב-ל, כאשר היא תנשוך זה יהיה במהירות כל כך גבוהה ש.... בקיצור הקליאו מסוכנת, האימפרזה גם, לדעתי אפילו יותר... הקליאו נותנת לך מראש את התחושה , האימפרזה מחביאה אותה. היא תתן לך ביטחון עד ש... באימפרזה עדיף ללכת על מעל שנת 99, וחובה כריות וABS, מה שאומר גם שהיא טיפה מחוץ לתקציב שלו.

תראה אני לא הולך לקנות אוטו וסתם לחרוש איתו...

אני קונה אותו וישר עושה עליו קורסים והרבה....

ואני בן אדם עם ראש ואני לא עושה שטויות כמו כל מיני אנשים.....

ואיפרזה טורבו שנת 99 עולה בסביבות ה100,000....

מה שגם אני קונה את האוטו בעוד חצי שנה ויותר אני רק מתגייס עכשיו....

ככה שהמחירון יורד..

אני פשוט לא יודע על איזה אוטו ללכת בגדול...

מבינים אותי??

פורסם

ככה שהמחירון יורד..

מבינים אותי??

לפי דעתי תתחיל לעשות מבחנים על כל המכוניות שהוזכרו פה ותלך על מה שהכי מצא חן בעינייך ...

התקציב שלך מכובד מאוד, יש לך הרבה אופציות מצויינות, עכשיו השאלה מה הכי מתאים לך ??? לדוגמא רכב הנעה כפולה/קדמית/אחורית, או קופה/רודסטר/קבריולט ...

הסיבה שהוזכרו בשרשור הזה כל כך הרבה סוגים של מכוניות זה בגלל שיש הרבה מכוניות ש"יעשו את העבודה" אבל כל אחד אוהב משהו אחר, יש כאלה שאוהבים רודסטרים, יש כאלה שאוהבים טונות של כח ושיפורים, יש כאלה שאוהבים הנעה אחורית ויש כאלה שמספיק להם רק גג פתוח ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ככה שהמחירון יורד..

מבינים אותי??

לפי דעתי תתחיל לעשות מבחנים על כל המכוניות שהוזכרו פה ותלך על מה שהכי מצא חן בעינייך ...

התקציב שלך מכובד מאוד, יש לך הרבה אופציות מצויינות, עכשיו השאלה מה הכי מתאים לך ??? לדוגמא רכב הנעה כפולה/קדמית/אחורית, או קופה/רודסטר/קבריולט ...

הסיבה שהוזכרו בשרשור הזה כל כך הרבה סוגים של מכוניות זה בגלל שיש הרבה מכוניות ש"יעשו את העבודה" אבל כל אחד אוהב משהו אחר, יש כאלה שאוהבים רודסטרים, יש כאלה שאוהבים טונות של כח ושיפורים, יש כאלה שאוהבים הנעה אחורית ויש כאלה שמספיק להם רק גג פתוח ...

תודה רבה רבה לכל מי שעזר..... :wink:

• תוכן חדש...