ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,517 נושאים בפורום הזה
-
סיטרואן XM
מאת Herman- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב חברים האמת שראיתי את הרכב הזה היום, ונזכרתי שהתאהבתי בו לפני די הרבה זמן, עוד בסרט רונין. בכל מקרה רציתי לברר קצת פרטים עליו, מה גם שהנושא לא עלה עד עכשיו בפורום. לאיזה קטגוריה הוא נכנס? (מנהלים, משפחתית גדולה) שנות יצור ואיזה רכב החליף אותו? ככה אני רוצה להיתייחס לכמה דברים בנוסף: 1. נוחות (ניקח לשם השוואה את הקסנטיה) 2. הנאה מנהיגה 3. אמינות (כנגזרת של נוחות) 4. צריכת דלק, ואחזקת רכב כללית. אני בכל מקרה נשארתי מסוקרן מהרכב הזה כך שאין בארץ גם הרבה פרטים עליו. האם הוא נחשב נדיר? בכל מקרה בגוגל כבר הייתי כך שחלק מהמידע ששאלתי יש ברשותי פשוט לא רציתי שהשירשור יהיה עם חציי מהמידע כך שכל מיש יודע משהו שישרשר. …
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שוקל לקנות אותה אבל ממש אין לי כוח לנסע פעמיים בשבוע לתיקונים... אם יש למישהו פה נסיון עם אלפות שיענה לי...
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר את הרכב הנ"ל? מה מצבו המכני?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
האם כדאי לגעת ברכב הזה או שהוא ישן מידי ובנוסף לזה הוא GTI? רוצים למכור לי אותו קצת מתחת למחירון.
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך הרכב הזה מבחינת כח,אמינות צריכת דלק. בקיצור, מה דעתכם עליו? ועוד משהו, איך המנוע 1800 של ה306?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 7 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מה השוני בין שני הרכבים הללו.. מבחינת אמינות..כוח..נוחות..נהיגה?
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רב אני צריך עזרה דחופה .. האם יש סוכנות של אלפא רומאו בבאר שבע ? אם לא איפה יש הכי קרוב ? אשמח לקבל דעתכם על אלפא רומאו 147 מנוע 1.6 ידני 16 שסטומים 3 דלתות. שאלה נוספת .. איפה מיצרים את הרכב הנ"ל ? בהשוואה לרכב הנ"ל מה עדיף ? הגולף מנוע 2.0 או פיג'ו 307 3 דלתות מנוע 2.0 ? אשמח לקבל תשובות בעיניין .. בתודה מראש, אבי והאבא.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל הזמן אני שומע על השלדה המטורפת של הראיל.... למה הכוונה בדיוק....?!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
איך הרכב הזה??? למישהו יש אותו,וממליץ עליו...?? הוא נראה בכלל לא רע,ממש זול לשנתון שלו. ואת איזה דגם אתם ממליצים לי לקנות?? ובכלל בגלל ההבדל הפעוט איזו עדיפה ה New Felicia או ה Felicia??? תודה לכל העוזרים!!
הודעה אחרונה מאת shortboarder, -
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ראיתי שיש קליאו ספורט באלבר למכירה. שנת 2002, צורה ישנה, עם 27K ק"מ. שחורה. רוצים 99K + גמישות. הציעו לי טרייד אין תמורת שלי ( מגאן קופה 2002, מחירון 99K ). מה אתם אומרים? מה ההבדל בין הצורה החדשה לישנה? רק הצורה? ( שאלה מוזרה יצאה לי... ) מה לבדוק בכלל?
הודעה אחרונה מאת בזיק172, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן.. בטח התגעגעתם לראות את השם שלי מופיע בפורום הזה.. בכל אופן אני עדיין לא מחפש אוטו יש לי איזה חודש לחשוב.. אני בודק מס' אופציות, רציתי יותר מדיע על 306 קבריולט '94 (40 אלף במחירון) למישהו יש ? מכיר ? יודע ? הבנתי שהמנוע 2 ליטר בא עם 90 כ"ס וה 1.8 בא עם 103 כ"ס , שניהם חלשים , אך כמובן עדיף את ה 1.8 , מדובר ב 2 דלתות כמובן, אשמח לפרטים כגון מחלות שיש לאוטו , האם יש לגג נטיה להיקרע\נזילות , וכו אשמח לעוד בנושא קבריולט בעד 40 אלף.. (לא CTI בנתיים, תודה) תודה לכולם. אורן.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 5 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
יש מצב להשיג את הטויוטה סופרה בארץ??...אם כן מה המחיר שלה בערך?? תודה...
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למישהו יש מידע מוצק לגבי רמת האמינות של הפוקוס ? דגמי 2001 - 2002, אוטומטית. ההתלבטות כרגע היא בין הפוקום לבין אימפרזה / אלמרה. צרפתיות ואיטלקיות לא באות בחשבון, מטעמים שונים. הפוקוס נפוצה מאד, ומוצעת במחירים נוחים. הספק היחיד הוא לגבי רמת האמינות.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הוא מצא רובר 216 קבריולט ב-25K, יד ראשונה אבל יש תאונה שלא תוקנה (ללא שאסי). כדאי? אולי משהו אחר במחיר של עד 30000 שח
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה עדיף...?! פיג'ו 106 ראלי... דור ראשון... (1300 סמ"ק) או פיג'ו 106 xsi... רק ה 1400 סמ"ק... (בין השנים 93, 94 בלבד) מבחינת צריכת הדלק... האמינות... הנוחות... וכמובן... המהירות... אשמח מאוד אם תעזרו לי... אליאב..
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, קנינו את האלפא 156, תודה לכל העוזרים והמייעצים לאורך הדרך עכשיו הגיע הזמן למכור את ההונדה סיוויק (אני אוהב אותה, מאוד , למרות שאני מניח שאחרי שאני אתרגל לאלפא אני לא אוכל אפילו להשוות ) ההונדה סיוויק שלנו, DX 1995 היא ידנית. אין הרבה סיוויקים משפחתיים ידניים ובאמת כל אחד שרואה את האוטו ושם לב שהוא ידני אומר "יש כוח אה.." ויש כוח, מניסיון O: לא רק שהיא ידנית, יש לה גם מנוע 1600 כאשר המקורי הוא 1500. המקורי נשרף לפני שנתיים שלוש אחרי שהמוסך שסידר משהו בשמן השאיר את המכסה רופף.. מלמטה לא יודע לא הבנתי בדיוק קיצר בדרך הביתה לאבא שלי נדלקה מנורת שמן הוא היה כמה קילומטר לפני צומת רעננה והחליט להיכנס לתחנת דלק בצומת (עניין של קילומטרים ספורים) א…
הודעה אחרונה מאת DJO, -
205 RALLYE 1 2
מאת Peugeot 106-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כמה כוח סוס יש ל205 ראלי? כדאי לקנות אוטו כל כך ישן (שנת 89)?
הודעה אחרונה מאת Peugeot 106, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה עדיף באופן כללי או לאיזה רכב יש יותר יתרונות?? איביזה 1600 שנת 98 3 דלתות או פיאט בראבו 1600 גיר רגיל שנת 97?? אשמח לקבל גם פירוט לדיעות תודה רבה רבה * להבא נא לדייק בכותרת. הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4 אלף צפיות
מי מביניהן עדיפה ? נתונים ראשוניים : קורולה יקרה יותר ב 3000 ש"ח, ובביטוח זולה ב כ 500-100 ש"ח לשנה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני הקונה אז רצוי שזה יהיה מכון שמחמיר ביותר!! עדיף באזור ראשל"צ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לקנות רכב חדש ועדיין מתלבט בין 3 דגמים טויוטה קורולה ראן פורד פוקוס סאדן או האצ'בק פיג'ו 307 אם אפשר חוות דעת על המכוניות הנ"ל ומי מומלצת מבחינת אמינות נוחות וביצועים בכביש תודה
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המכוניות מבחינה מכנית וחיצונית?
הודעה אחרונה מאת Peugeot 106, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
תקציב- 50,000 ש"ח. דרישות: ידני אוטו מהיר וחזק ככל הניתן. אוהב לנהוג, פתיחות, מהירות. מחפש נוחות. אמינות- אין לו בעיה עם צרפתיות, אבל מעדיף מכונית כמה שיותר אמינה (היה עד עכשיו בעליה של גולף) המכונית חייבת להיות חדישה יחסית- משנת 99 והלאה. מראה- קומפקטית קטנה. מה אתם ממליצים לו?
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
-
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש קבריולט עד 40000 ש"ח כרגע אני מחפש אסקורט קבריולט או 306 קבריולט אם למישהו יש נסיון עם הרכבים הנל או יכול להציע אופציה אחרת אני אשמח אם יגיב. תודה
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 10 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום אבא שלי מעוניין לקנות פאסאט 1800 טורבו 150 כ"ס עם טיפטרוניק חדש. האם הרכב מומלץ? יש בו בעיות? תודה לעוזרים. מוטי
הודעה אחרונה מאת vw1.8 turbo, -
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שנת 99\00 מנוע 2200 VTEC מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב בקיצור החלטתי לקנות את האוטו. אני סוגר כנראה מחר בבוקר. נקווה לטוב ושלא יהיו יותר מדי הפתעות. אריאל
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב הנוכחי אודי 80 שנת 87 . מחפש להחליף , הכיוון הוא פיג'ו 106-205. השאלה היא : האם ה-106 יכולה להתאים לנהג בגובה 1.90?? כי היא נראית קטנה ...... מה עדיף 106XR שנת 95 5 דלתות או 205 1.4 95 5 דלתות ??? האם יש עוד דגמים ששוה לקחת בחשבון באותו סדר גודל מחיר 15K-20K????? חשובה מאוד האמינות ....
הודעה אחרונה מאת Guy, -
להחליף את ההאצ'בק?? 1 2
מאת RACEPAK- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם שמי משה אני חדש בפורום נעים מאוד יש לי הונדה האצבק 1400 SI שנת 97 אני מאוד אוהב מהירות אני יודע שהיא לא מהירה אבל בהתחלה התלהבתי ממנה. חשבתי שפה בישראל המנועים של ההונדות חזקים כמו שביפן ובארה"ב מסתבר שטעיתי יש לי אותה כבר חצי שנה אבל כבר נמאס לי ממנה אני מחפש עכשיו אוטו אחר יש לי בסביבות ה 55.000 חשבתי אולי לקנות אאודי A4 1.8 T שנת 96 95 כדאי?? או שלמישהוא יש להציע לי משהוא אחר ואם מישהוא אולי יודע יותר פרטים על האוטו הזה שנתונים מחירים כ"ס 100-0 תקלות??? תודה
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה אוטו עדיף לקנות... וכמובן גם להחזיק אח"כ.... מכל הבחינות האפשריות... אני בעיקרון מעדיף ראלי אבל לא מוצא כל כך... אשמח לקבל יעוץ... ואפילו פרטים על מודעות מכירה... בתודה... אליאב...
הודעה אחרונה מאת RaLLyE_Mk1,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- sperial
- arice
- - XM -
- אליה
- farkash7
- Eyal Amzleg
- yor2
- omerkot
- גולדן191
- yoav911gt2
- מור 1