Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה6 2.3 חדשה מהסוכנות או s-60 t-5 שנת 2001??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הגעתי להחלטה שאני מחליף את האוטו שלי ואני מתלבט בין המאזדה 6 לבין הולוו t-5אז ההבדל הוא במשהו כמו 20k אז על מה כדאי לי ללכת ואם יש לכם קצת פרטים זה אהייה מצויין

תודה :)

פורסם

אם אתה מחפש מהירות שלא תמצא לא באימפרזה טורבו ולא באיביזה טורבו ולא בכמעט 99% באוטו אחר, לך עליה.

אם דלק מפריע לך, לך על המאזדה.

הוולוו מאוד מהירה, וצורכת המון דלק.

אמרתי שהיא מהירה מאוד? :twisted:

פורסם
אם אתה מחפש מהירות שלא תמצא לא באימפרזה טורבו ולא באיביזה טורבו ולא בכמעט 99% באוטו אחר, לך עליה.

אם דלק מפריע לך, לך על המאזדה.

הוולוו מאוד מהירה, וצורכת המון דלק.

אמרתי שהיא מהירה מאוד? :twisted:

עריכה קלה- ולבחור שחיפש רכב:

מה הדרישות שלך?

מה התקציב?

תן אותם ונוכל לעזור יותר.

פורסם
Guy

נראה לי שהתבלבלת, ציטטת אותי.

אני לא מחפש אוטו... :?:roll:

הציטוט שלך היה לגבי הכותרת שלי - שהצעת לו רכב ידני בעוד 2 הרכבים שהוא חשב עליהם היו אוטומטיים.

גיא.

פורסם

אני הייתי הולך על הוולבו

יפיפיה

חזקה מאוד

מאובזרת יותר מהמזדה

איכותית יותר מהמזדה

הרבה יותר יוקרתית מהמזדה

אומנם קצת יותר יקרה לאחזקה

אך אני לא רואה יתרונות למאזדה

וולבו!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אני הייתי הולך על הוולבו

יפיפיה

חזקה מאוד

מאובזרת יותר מהמזדה

איכותית יותר מהמזדה

הרבה יותר יוקרתית מהמזדה

אומנם קצת יותר יקרה לאחזקה

אך אני לא רואה יתרונות למאזדה

וולבו!!

אני הייתי בוחר בוולבו ... מהירה ויפה יוקרהתית ... ההגה שלה לא הכי מתקשר עם הנהג אבל אני לא בטוח שהמתחרות עולות עליו !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

התקציב שלי בלי בעייה רצינית הוא 150 k אבל בוא נגיד שאני יוכל לארגן עוד 40 k בשביל הולוו עכשיו חשבתי על עוד אופציה מעניינת שהיא וקטרה 2.2 אז אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע :)

פורסם
התקציב שלי בלי בעייה רצינית הוא 150 k אבל בוא נגיד שאני יוכל לארגן עוד 40 k בשביל הולוו עכשיו חשבתי על עוד אופציה מעניינת שהיא וקטרה 2.2 אז אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע :)

שלושת האופציות שאתה מדבר עליהן שונות מאד אחת מן השניה.

המלצתי לך היא קודם כל לעשות נסיעת מבחן בכל אחת מהמכוניות ועל בסיס התוצאות להחליט.

בכל מקרה, דע לך שהוולוו T5 היא ממש לא מכונית לכל אחד ואם אתה שוקל גם מאזדה 6 או וקטרה אז לא בטוח שהוולוו מתאימה לך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כולכם מבלבלים ת'שכל "אני הייתי בוחר ..."

זה לא מעניין אף אחד מה אתה היית בוחר , הבנאדם ביקש חוות דעת ,לא מה כל אחד היה בוחר מהשתיים... בבקשה לתת לו תשובות לעניין

הבן אדם לא ממש פירט למה הוא צריך את האוטו לאיזה צרכים...

מה הכי חשוב מבחינתו ....

ויש הבדל גדול בין המכוניות .... הוולוו מוגדרת יותר כמכונית פאר....... יותר חזקה ... יותר בטיחותית ....... אך מצב שני היא יותר יקרה לאחזקה מכל המבחינות .. החל מתיקונים . חלקים בנזין ונראה לי גם ביטוח ...

קראתי ביקורת שהיתה במגזין אוטו ב 2002 שכתבו זהאוטו מצויין מכל הבחינות חוץ מהגה לה כל כך מתקשר .... כך שהאוטו מצויין ומאיץ מהר מאוד ומשייט .. אך הוא לא רכב ספורטיבי ......

אני מקווה שזה יותר טוב ..!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא נראה לי שהמזדה מוהוקטרה ספורטיביות!

הוא גם לא ציין שהוא מחפש ספורטיבי אבל אם כבר התיחסת למלה הזו הוולבו הכי קרובה למלה ספורטיבית מבין כל שאר המכוניות שהוזכרו

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
לא נראה לי שהמזדה מוהוקטרה ספורטיביות!

הוא גם לא ציין שהוא מחפש ספורטיבי אבל אם כבר התיחסת למלה הזו הוולבו הכי קרובה למלה ספורטיבית מבין כל שאר המכוניות שהוזכרו

הדגש שלי היה שהמכונית מהירה ... אבל לא ספורטיבית .. כי הרבה אנשים חושבים שה T5 או ה T6.. היא מכונית ספורטיבית .. הדגשתי שהיא לא ...

Henry Miller

• תוכן חדש...