ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, האם יש הגיון כלכלי ברכישת רכב מנהלים/יוקרה גדול מעד אמצע שנות ה90, שקט ומפנק כגון קסדוס9, לג'נד וכולי, היום בשנת 2007? האם חלקי החילוף זמינים ולא יקרים בטירוף? הלב רוצה קסדוס9, אבל השוק שלהם חלש והשכל רוצה לדעת למה.
הודעה אחרונה מאת eladshe, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומדת בפני רכישה של רכב יד שניה בתקציב של עד 30k. מכל שיטוטיי ברחבי האינטרנט ובעזרתם של חברים, הצלחתי (וזה לא היה קל...) להחליט על שני רכבים רלוונטים. אז הראשון הוא הסקודה ניו פליסיה 1600 שנה 99-01, בעיקר בגלל המחיר שאפשר לקנות בו שנתון גבוה, ושזה מנוע פולקסווגן. והשני הוא הדייהטסו גראן מוב 1500 שנה 99, בעיקר בגלל שהוא מאוד מרווח ודייהטסו שנחשב אמין. אני יותר מאשמח לשמוע את דעותייכם בעניין (חסכוני ? אמין ? בטיחותי ? כדאי?) וחוץ מזה אם יש לכם רעיונות נוספים שיכולים להתאים לי אני גם אשמח לשמוע. הפרטים הרלוונטיים (מלבד התקציב שכבר הזכרתי): חייב להיות ידני (אמנם בחורה, אבל אוהבת להעביר הילוכים ). משנת 97 ושיהיה מספיק אמין למרות גילו... ושיכ…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 1 תגובות
- 881 צפיות
שלום, שמי עומר, בן 18 אוטוטו, מקרית שמונה. ביום חמישי (לרוע המזל) איבדתי שליטה, ועברתי תאונה חזיתית עם ה- Daewoo סופר-רייסר 95, והאוטו הלך טוטאל- לוס. האוטו היה הרכב של המשפחה, ונותרנו בלי רכב. ברוך השם- אין נפגעים. אקצר בדברי: אנחנו מחפשים רכב בין 20 ל - 30, שלא יזלול יותר מדי דלק , לצורך נסיעות בתוך העיר לרוב (לעיתים גם מחוץ לה). היום הוצעה לנו Hyundai לנטרה 2001 אוטומט במחיר של 29K. שאלתי היא: האם העסקה הוגנת? האם האוטו חסכוני בדלק ואמין? איך הוא מאובזר מבפנים? ושאלה נוספת ברשותכם, מה ההבדל בין לנטרה ואלנטרה? כי חיפשתי טוב ולא הצלחתי להבין מתי הפסיקו לייצר את לנטרה, ומה ההבדל ביניהן! אודה מראש על תשובות \ תגובות ענייניות -עומר
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
FORD F-350 - מודלים 2000-2007 FORD MUSTANG- הדגמים הישנים והחדשים
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ואן תקלות בכלל בגל שהוא שכן לא בדקתי את הרכב והאמנתי לו והוא התחייב על כל מני דברים ברכב שהוא החליף מסתבר לאחר הקנייה שברכב יש המון תקלות והוא שיקר לי שהוא החליף חלקים כאשר הוא לא החליף הוצאתי מעל 5000 ש"ח בתיקון של הרכב ובניסיון להעברת הטסט התברר לי שמספר המנוע לא תואם למה שרשום ברשיון הרכב פניתי אליו והוא טען שמה שמכר לי זה מה שהוא קנה ושהוא לא החליף מנוע . מה אני יכול לעשות בעניין הזה הוט רימה אותי ועכשיו אני צריך לקנות מנוע עם רשיונות ואישורים ולשלם בערך 3500ש"ח האם אני יכול לתבוע אותו על כל הנזקים שנגרמו לי ולהגיש תלונה במשטרה על הונאה ?
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 817 צפיות
איזה רכב טוב אני יכול לקנות בסכום של 16 אלף שקל שהיה טוב ולא יהיה צריך להיות במוסך כל יום...? תודה לכל העוזר..
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב עד 30000 ש"ח הדברים החשובים הם חסכון בדלק, כי אני נוסע הרבה מחוץ לעיר, אמינות או תיקונים לא יקרים, ו (אם זה אפשרי) קצת להנות בנסיעה על מה אתם ממליצים ללכת? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. מדובר על סיטרואן קסארה 2003 מליסינג, 1600 אוטומט. 167000 ק"מ. במהלך הבדיקה עלו בין היתר גם האבחונים הבאים ,רציתי לברר אם משהו מאלו מדליק נורה אדומה למישהו, תודה: 1.סימני קורוזיה במעברי מיים וראש מנוע, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, קורוזיה בית טרמוסטט. 2.נזילות שמן מתיבת הילוכים, נקישה בשילוב הילוכים, רעש וחופש מערכת הנעה. 3.רעש מערכת תזמון ושסתומים. שוב, תודה
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות וולוו S80 T6, שנת ייצור 2001. הסיבה המרכזית היא בטיחות, 2 קטנים בבית. והסיבה השנייה היא הפינוק שאפשר לקבל בכסף הזה. יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1. מה סדר גודל עלויות אחזקה ואיבוד ערך 2. האם 85K זה מחיר טוב? 3. מחלות? 4. לרכב 160Kק"מ, האם זו חתונה קתולית או שאפשר למכור גם עם 250K ק"מ 5. לרכב אין ESP, האם יש בו מערכת אחרת שמפצה על זה 6. האם הטלפון המובנה איכותי? כמו כן עולה השאלה האם לקנות רכב ממודל גבוה יותר (נניח מאזדה 6) באותו כסף? כל מידע נוסף יתקבל בברכה. ערן
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
צריך ייעוץ בקשר לרכב הנ"ל איך הוא מתנהג בכביש ? שטח ? צריכת דלק טובה יחסית? כמה אפשר להוציא מהמנוע מבחינת כוח? תודה מראש.!
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
שבת שלום לכולם לאחר אין סוף שיקולים/חישובים והתלבטויות החלטתי לוותר על שידרוג הרכב הפרטי שלי (פונטיאק גרנד פרי) ולהשאיר אותו ובמקביל לקחת ממקום העבודה שלי רכב ליסינג. האפשרות היחידה שקיימת היא דייהטסו סיריון כי אני הולך על הקטגוריה הנמוכה ביותר. בכדי שלא יהיו לי הפתעות לא נעימות אשמח מאוד לדעת מבעלי סיריון ו/או מביני עניין מה צריכת הדלק של רכב זה והאם הוא שווה לצריכה של מאזדה3 או פוקוס למשל? נ.ב. מנוע 1300 ערכתי חיפוש, הסיריון מאוד פופולרי בפורום אבל לא מצאתי על צריכת הדלק.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לקראת קניה של סיאט איביזה 93' (האחרונות מהדגם הישן) מיד 1, אני צריך לחשוב איפה כדאי לבדוק אותה לפני כן. הרכב נראה שמור ומטופל, אך לא הייתי רוצה למצוא את עצמי בעוד חודש עם חור במנוע (ע"ע מקרה יוסי פרנקוס) או תקלה דומה. וזה מעלה את השאלה: האם כדאי ללכת למכון בדיקה ולשלם 420 ש"ח על דו"ח גרפי ומיותר לחלוטין עם המשפט "יש לבדוק..." בסוף כל סעיף, או שמא כדאי לפנות למוסך מורשה שמכיר את הדגם ויכול לבצע בדיקה יותר יסודית וממוקדת בעלות נמוכה יותר. מעצבן לחשוב שבמכון אפילו לא מפרקים את הגלגלים ע"מ לבדוק את הבלמים. די קל לזהות דברים כאלה, אם רק טורחים לחפש. וכמובן גם רצוי לדעת איפה לחפש אותם. לפיכך, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם: במקרה הזה, האם כ…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אשמח לעזרתכם, מאחר ואני מבולבל לחלוטין מרוב רכבים. סעתי נסיעת מבחן בC5 ונהנתי, כמו גם הרכב מאוד מאוד מרווח, יחד עם זאת הסבירו לי שאני לא אצליח למצוא קונה לאוטו (יורד ב50% תוך 3 שנים) וכי אחרי 3 שנים יש מלא תקלות שונות ויקרות. נסעתי גם בפאסאט, התלהבתי מהמנוע השקט והאיכותי (האם יש יצרנים נוספים עם מנוע כזה?) ובכלל מהנסיעה היציבה ומהמרווח (אם כי המונדיאו יותר מרווחת וגם הC5). כמו כן יש שיטת מימון חדשה באמצעות חברת KLS שמוצאת חן בעיניינו אולם אני מקבל רתיעה מסויימת לאחר שיטוט בפורומים השונים לגבי האמינות ויותר מכך על השירות הזוועתי מהייבואן. האם אילו מקרים בודדים או האם מדובר בתופעה גורפת? נסעתי גם בפורד מונדיאו שהיא הכי מרווחת (אם אני יושב בכסא הנהג והוא מש…
הודעה אחרונה מאת giladbi, -
-
- 1 תגובות
- 692 צפיות
בשעה טובה מכרנו את הסופר לנסר 97,כרגע אני מתלבט בין קורולה שנת 2005 שמצאתי עם 40 אלף ק"מ והמחיר 95000 שקל לבין סוזוקי ליאנה שנת 2006 המחיר 86000 שקל עם 12 אלף ק"מ ,ברור שהטיוטה טובה מסוזוקי השאלה על מה אתם הייתם הולכים.פרט חשוב האוטו ייסע כ 10 אלף ק"מ בשנה כל הנסיעות בתוך העיר ואמי תנהג עליו.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
אני קיבלתי את הרשיון לפני כמה ימים ובשבועות הקרובים אני רוצה לקנות רכב. יש לי 55,000 ש"ח להשקיע ברכב אבל תמיד צריך לשמור קצת כסף בצד ליישור קו, ביטוחים ותקלות פתאומיות. לכן, על הרכב עצמו אני רוצה להוציא כ - 40,000 ש"ח. הדרישות: משהו קטן יחסית, ידני, זריז, חדיש (2002+), בטיחותי, וכמה שיותר מהנה לנהיגה. ראיתי שאפשר לקנות קליאו 2002 (שזה הדגם האחרון לפני החדש שנמכר היום) ב סביבות ה 40,000 ש"ח. הרכב הוא במרכב 4 דלתות (האצ'באק), ידני ועם מנוע 1,400 סמ"ק (עם 98 כ"ס). לרכב יש משקל עצמי של כ 970 ק"ג. בגדול זה נראה לי כרכב לא רע בכלל. לפני כמה חודשים נסעתי על קליאו 182 באנגליה וממש אהבתי את הרכב. האם הרכב הזה אמין? הוא מהנה לנהיגה? מה אני צריך לדעת עליו? ולשאלה…
הודעה אחרונה מאת Jeffy555, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 790 צפיות
אני מתעניין לגבי רכישה של 106 , מה כדאי לבדוק לפני שקונים בה. ומה צריכת הדלק שלה, החסרונות הבולטים שלה וכו'.... מדובר בשנת 99 ,ידני.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על האוטו בכללי? וזה נכון שצריך לקנות תחנת דלק ליד האוטו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. חיפשתי לי מכוניות עד 20k אוטמט ועכשיו מצאתי 3 שמורות ואני מתלבט איזה לקחת מבחינת אמינות והכי פחות דלק. יצובישי דגם: סופר לנסר נפח: 1,600 שנה: 1995 מחיר: 23,000 ₪ יד: 1 ת. הילוכים: אוטומט סוג מנוע: בנזין ק"מ: 70,000 ------------ או יצרן: טויוטה דגם: קורולה נפח: 1,600 שנה: 1993 מחיר: 20,000 ₪ יד: 2 ת. הילוכים: אוטומט סוג מנוע: בנזין ק"מ: 147,000 ------------- או יצרן: סובארו דגם: אימפרזה נפח: 1,600 שנה: 1993 מחיר: 23,000 ₪ יד: 2 ת. הילוכים: אוטומט סוג מנוע: בנזין ק"מ: 136,000 איזה מבין המכוניות האלה אתם הכי ממליצים לקחת שיהיה הכי אמין, יחזיק הרבה זמן ולא ישתה הרבה ד…
הודעה אחרונה מאת z1l, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מה כדאי הונדה קופה או יונדאי קןפה? האמת היה לי הונדה קופה בגלל זה אני מתלבט לעבור לאוטו אחר
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני נשוי ואישתי לא נותנת לי לחיות אבל יש לי חברים חכמים שלא התחתנו אחד מהם יש לו חמישים אלף שקל החליט מה יעשה לו טוב בחיים זה רכב ספורט קטן הוא רוצה פיאט או סיאט ספורטיבי ומה שמעניין אותו זה רק פוזה הוא נוהג כמו XXX היה לו הונדה מגעילה שהוא אהב מאוד והיה לו מונטה קרלו שהוא גם אהב ועכשיו הוא רוצה לגוון אמרתי הוא לא נשוי עכשיו אני אין לי מושג על המכוניות אלה אני לא מכיר אותם מה אתם חושבים
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
רובר 214/6
מאת liran_edri- 1 תגובות
- 952 צפיות
תישמעו נידלקתי על הרכב רובר 216 214 והמחיר שלו גם בידיוק בתקציב שלי הקיצר השאלה שלי היא כזאות איך הרכב מפחינה מכנית אמינות ומפחינת שוק? האם שווה לי להשקיע עליו?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שלום מצאתי רכב כזה שנת 92 בנפח 1500 סמ"ק תיבת הילוכים אוטומטית האוטו עשה מנוע וגיר חדש בעל הבית של הרכב לא אמר כמה הוא דורש כי אמרתי לו שלפני בדיקה של הרכב במכון אני בכלל לא מדבר איתו בעל הרכב מתחייב בבדיקה של הרכב ומוכן לתקן כל בעיה שתיהיה באוטו האם שווה לקנות את האוטו הזה מה לגבי הדגם הזה של היצרן אילו בעיות יש לו מה חשוב לבדוק באוטו הזה ? האם הרכב נסחר מתחת למחירון ?? אשמח לקבל ייעוץ
הודעה אחרונה מאת bmwx5, -
היתלבטות בין מספר מכוניות ואם אתם רוצים תוסיפו הצעות
מאת Guest aviii1- 5 תגובות
- 948 צפיות
סתכלו מתחנן ליקנות רכב ב 20k אל תישכחו זה איך אני מקבל תרישון ישר חח יש לי מיספר רכבים בראש תגידו מה מהם הכי טוב הדרישות : יופי במקום הרישון אמינות גבוה כמה שפחות מוסך ביצועים טובים אותו שיסחוב ולא יתקע לי נגיד אם אני נוסע לאילת ( מראשון ) נוח חחח הרכבים אשר מועמדים אצלי הם : מצובישי קולט פיאט ברבו הונדה אצבק אבל זה באחד האחרונים כי קשה לימצוע ושנתון ממש נמוך כניראה פיאט פונטו איזה מהרכבים עונה על הדרישות? ופתוח להצעות ?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי שברולט קוואליר שנת 96 שהגיע הזמן להחליפה. בגלל שאין לרכב שוק והוא נמכר הרבה מתחת למחירון פניתי ל- UMI כדי לעשות טרייד אין. הציעו לי שם מחירון על הקוואליר שלי על קנייה של שברולט אופטרה 2008. זה יוצא שאני צריך לשלם רק 89000 ש"ח. לאחר חיפוש קצר בפורום הבנתי שהאופטרה לא כדאית בכלל. ת'אמת חשבתי על זה רק בגלל שהציעו לי מחירון על הקוואליר. השאלה שלי היא, ומצטער על ההקדמה הארוכה, האם יש רכב אחר טוב יותר מהאופטרה ובמחיר דומה והאם אני אוכל לעשות טרייד אין לקוואליר? תודה
הודעה אחרונה מאת username80, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 848 צפיות
ובלי קשר (או עם) - איך צריכת הדלק? תודה, אביעד
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 862 צפיות
שלום, אנחנו זוג עם שני ילדים ומחפשים רכב לפי המפרט הבא: 1. רמת אמינות: גבוהה (אני נעול על יפני, אבל פתוח להתוודע לרכבים נוספים בעלי מוניטין אמינות גבוה). 2. מחיר: מקס' 70K ש"ח 3. שנתון: מקס' 5 שנים אחורה (2002) 4. מעוניינים להחזיק אותו מקס' 5 שנים (רמת סחירות סבירה) 5. חסכוני 6. אוטומט 7. רכב יחסית קטן (רוב הנהיגה במיתאר עירוני) אבל בעל תא מטען סביר (1300 סמ"ק לפחות). יש בכלל חיה כזו? אנחנו חיים בסרט? יש המלצות? האמת שדגמי ההאצ'בק 5 דלתות של קורולה (ה-RUNX) ושל מאזדה 3 הכי מוצאים חן בעיניי וגם הכי תואמים את ה-SPEC, אבל הם חורגים מתקציבנו... יש דגמים ותיקים יותר של השנים הנ"ל? יש הצעה אחרת? סוגיה צדדית - בעקרון אני נעול על מנוע בנזין, א…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
זו שוב אני,זוכרים? התלבטתי והחלטתי בעזרתכם לקנות רומסטר. קניתי ביום חמישי לפני שבוע שהיה יום מכירה מיוחד ולכן קיבלתי הנחות. היום מתקשר עלי הסוכן ומבשר לי שהיא עשה טעות בגלל יום המכירה שהיה עמוס במיוחד. במקום הצבע הפנימי וצבע הריפוד שהובטחו לי, הרכב המדובר הוא בעצם עם ריפוד וצבע פנימי אחר. אני הזמנתי בהיר ומה שיש זה כהה. אחזור ואזכיר, שילמתי עבור רכב שנאמר לי שקיים במלאי בארץ. הצבעים מצאו חן בעיני, היו לו התוספות שביקשתי. הסוכן הסביר לי שיש רק אחד במלאי בארץ בצבע הרצוי לי, אחרת אאלץ לחכות עד יולי כדי לקבל את הרכב. מכיוון שלא רציתי לחכות, החלטתי על הרכב האמור, שילמתי במלואו כבר לפני שבוע ואני מחכה. היום הוא מודיע לי... מה דעתכם? האם עליו לפצות אותי על האכזבה , מה מקוב…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמי עדי, וערקתי אליכם מפורום האופנועים פול גז. היום אני רוכב שטח בעיקר, והמגמה שלי היא לקנות אופנוע שטח מקצועי, כזה שישמש לרכיבות שטח בלבד. לכן, כשאעשה את זה אני אצטרך כלי רכב יומיומי. אני יכול לקנות איזה טוסטוסון ולסגור עניין אבל אני שוקל גם לקנות טנדר. מטנדר סובארו ירדתי כי הוא יחסית יקר וגניב. מה לגבי טנדר סקודה? הדרישות שלי הן 2: 1.טנדר פתוח (לא וואן ולא טנדר עם ארגז). 2. שיסע. לא איכפת לי איך (את הפאן אני עושה בשטח), רק שיעלה מעט. אשמח אם חכמי הפורום יאירו את עיניי.
הודעה אחרונה מאת Adi J, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, עקב הרחבת המשפחה אני מחפש להחליף את הרנו קליאו B שלי ברכב קצת יותר גדול. חשוב לי בעיקר אמינות, בטיחות ושתהיה חסכונית לאחזקה. אני מעדיף כמובן רכב כמה שיותר חדש במגבלות התקציב. בדקתי במחירון והרכב החדש ביותר המתאים הוא קאיה ריו מ-2004. מ-2003 אפשר להוסיף גם את הסיטרואן קסארה וקאיה מנטור ורק אם אני יורד בשנתון ל-2002 מגיעות יונדאי אקסנט, סוזוקי בלנו, סיאט טולדו, אופל אסטרה ופג'ו 306. בגלל בעיות אמינות אמרו לי להתרחק מהקאיה ריו, וכך גם מהסיטרואן קסארה. קאיה מנטור ופג'ו 306 לא כ"כ נמצאים בשוק, ועל היונדאי אקסנט אמרו לי שהוא עגלה ושותה דלק. מה דעתכם? מה מומלץ (אם יש אופציות שלא לקחתי בחשבון)?
הודעה אחרונה מאת noam_h, -
תקציב: 200 אלף ש"ח לצערנו אפשר רק מכונית חדשה מהנליון, ואנחנו רוצים להוציא את המקסימום. מה דעתכם על הביואיק לה-קרוס? אנו קצת נרתעים מכיוון שיש לה מראה טיפה "ערסי", מה דעתכם? בנוסף יש כמובן C5, 407, ACCORD, MALIBU,B4 ועוד. אישית אני ממש לא אוהב את הסיטרואן. אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש לכם עוד מכוניות חשדשות עד 200 אלף או חריגה קלה ביותר מה-200 גם יתקבל. מחפשים אוטו שימצה את התקציב, יפה, נוח, רחב, יוקרתי עד כמה שאפשר ... תודה מראש לכולם !!!
הודעה אחרונה מאת CTS,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl