Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

חיפשתי לי מכוניות עד 20k אוטמט ועכשיו מצאתי 3 שמורות ואני מתלבט איזה לקחת מבחינת אמינות והכי פחות דלק.

יצובישי

דגם: סופר לנסר

נפח: 1,600

שנה: 1995

מחיר: 23,000 ₪

יד: 1

ת. הילוכים: אוטומט

סוג מנוע: בנזין

ק"מ: 70,000

------------

או

יצרן: טויוטה

דגם: קורולה

שנה: 1993

מחיר: 20,000 ₪

יד: 2

ק"מ: 147,000

-------------

או

יצרן: סובארו

דגם: אימפרזה

שנה: 1993

מחיר: 23,000 ₪

יד: 2

ק"מ: 136,000

איזה מבין המכוניות האלה אתם הכי ממליצים לקחת שיהיה הכי אמין, יחזיק הרבה זמן ולא ישתה הרבה דלק?

תודה לעזורים

פורסם

בניגוד לדעה הרווחת, הלאנסר האוט' לא כזו שתיינית. בערך 1:10.5 כמו כל רכב אוטו' בשוק. המנוע אמין וחזק יותר משל הסובארו {113 כ"ס לעומת 90 כ"ס} וטיפה חלש מהטויוטה {117 כ"ס} , התקלות המוכרות ברכב זה הם התחממות הגיר לכן ברובן מותקן קולר לגיר, ובלאי של מנוע צעדים . הטויוטה היא האמינה מבין השלושה מנועים שנוסעים גם 300K ויותר מנסיון עם קורולה שנסעה 365K על מנוע אחד. הסובארו גם כן אמינה כי זו סובארואך כמו שאמרתי החלשה מבין השלושה, הבעיה שלי עם הטויוטה היא שהמחיר שלה גבוה בשנתונים ישנים יחסית. אני הייתי ממליץ על הס. לאנסר, גם בגלל הקילמוטראז' והיד ובסך הכל התמורה למחיר היא הגדולנ מבין השלוש.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

כן היא הגדולה בגיל אבל אני מחפש משהו שכמה שפחות בעיות ופחות דלק..

עכשיו יש לי סופר לנסר 94 והיא התחילה להכבות באמצע הדרך אז אני מעדיף למכור אותה ולקנות אוטו אחר

אצלי הצריכה שלה 1 ל 11

תודה לך

עוד תגובות

• תוכן חדש...