Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ציפי, למען הסר ספק, טענותיי לא הופנו כלפיך אלא לתגובות ולעצות שקיבלת פה.

נראה שבאמת "נפלת" על נציג מכירות לא מקצועי, בין אם זה בגלל שהוא חדש ובין אם זה בגלל שהעבודה הזאת לא בראש מעייניו והוא פשוט טיפוס כזה.

אני שמח שהבעיה באה על פיתרונה לשביעות רצונך, מה גם שלדעתי האישית קנית יופי של אוטו. אם אני הייתי מחפש היום משפחתית חדשה בסכומים אלו כנראה שאצל יבואן סקודה הייתי משאיר את הכסף.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
א

כל מי שחושב שצ'מפיון צריכים להוריד את התחתונים בגלל הטעות שעשה הסוכן פשוט מראה "גרידיות" ישראלית טיפוסית ומגעילה!

להתלונן על נציג המכירות?!?!

מסכן הבנאדם, עשה טעות...אולי הוא חדש? הוא עשה את זה בכוונה? אף אחד מכם לא עשה אף פעם טעות בעבודה שלו?

אבל הישראלי יעוט על הטרף! מה...הוא יצא פראייר?

לא, אף פעם לא קניתי אוטו חדש ולמען האמת טרם קניתי רכוש בשווי 115K ש"ח. אבל בלי קשר לזה לכל אחד צריכה להיות דרך ארץ בסיסית בלי קשר לכמה כסף מונח על השולחן.

קספר, אני סמנכ"ל של מפעל עם 30 איש ובין היתר כאיש הטכני של המפעל אלי מגיעות התלונות על אנשי המכירות (אנחנו נמצאים בענף שהשיווק שלו מאוד טכני ומקצועי). אף אחד לא צולב איש מכירות או איש שיווק שטועה אלא לומדים מזה ומפיקים לקחים למניעת הישנות. בכל מקרה אם איש שלי נותן מילה זה כאילו ני נתתי אותה ונעמוד בה גם במחיר הפסד (קרה לי לא מזמן שאיש השיווק טעה ב 0 במחיר והלקוח זכה במכרז ע"ס ההצעה. ספגנו 300,000 ש"ח נזק כי אני לא יכול להפיל על לקוח טעות שלי).

מה שמרגיז בסיפור שלה זה שמכרו לה רכב שאמור להיות במלאי. זה רכב שרואים במסוף עם מספר שלדה והכל. אי אפשר למכור אותו לשני אנשים לא אם מראש הוא היה תפוס.

אתה גם טועה שאתה טוען שלא נגרם לה שום נזק. עיכבו אותה שבוע אחרי שהכסף שוכב אצלם. כסף עולה ואין שום סיבה שהיא תספוג את הנזק.

גג שמש כתוספת זה החלט מוגזם אבל לקבל טיפול ראשון, מיגון ומערכת כפיצוי זה בהחלט סביר.

אפוד זוהר, משולש ופח אינם פיצוי אלא אבזרי רישוי שכל רוכש רכב חדש מחוייב עליהם בתשלום מלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כלקוח חוזר וחוזר של צ'מפיון, המקרה שתואר כאן הוא באמת חריג.

אני חושב שהחברה צריכה לקרוא לסוכן לסדר כי הוא אחרי הכל אמור לשמור על השם של המותג והסוכן.

אין כאן, מבחינת יחסי סוכן - חברה, עניין של "סליחה טעיתי". פשוט אסור לסוכן לטעות בצורה כזאת ועוד לא להחזיר טלפונים ולטרטר את הלקוחה. (במקרים שלי הסוכנת של "סיאט" ב גגג רעננה תמיד חזרה אלי תוך זמן קצר אחרי ששמתי לה הודעה במשיבון של הנייד שלה).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...