Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב לסטות מהנושא,

אבל שלקייס... יש לך טעם נורא בצבעים :lol:

מסכים.

אבל כל אחד והטעם שלו.

אני לא אקנה hgt צהוב לעולם.

אם אקנה זה יהיה רק בכסוף.

אני כרגע מחפש בלוחות אחד שמור.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניתן לשקול גם 206 GTI, אך היא יקרה מדי ביחס לתמורה ולמתחרות. כמו שאמרו בדיון HGT VS. GTI : במחיר של GTI אתה קונה פונטו, מפנק אותה בסט מתלים ומוט ייצוב, והרי לך רכב טוב בהרבה.

אני התלבטתי בין שתיהן והגעתי למסקנה שהפונטו עדיפה. בסוף החלטתי לחפש קליאו ספורט.

ניתן לדחוק איביזה ט. לתקציב שלך, אבל האחזקה תהיה גבוהה מהשתיים האחרות. אולי דווקא היא תקלע לטעמך.

אם אתה מחליט לבסוף על הפונטו, תשתדל שזו תהיה 02-03, מסתבר שהן הגיעו חזקות יותר. המחירון שלהן לא צריך להפחיד אותך, הן נסחרות מתחת.

פורסם
ניתן לשקול גם 206 GTI, אך היא יקרה מדי ביחס לתמורה ולמתחרות. כמו שאמרו בדיון HGT VS. GTI : במחיר של GTI אתה קונה פונטו, מפנק אותה בסט מתלים ומוט ייצוב, והרי לך רכב טוב בהרבה.

אני התלבטתי בין שתיהן והגעתי למסקנה שהפונטו עדיפה. בסוף החלטתי לחפש קליאו ספורט.

ניתן לדחוק איביזה ט. לתקציב שלך, אבל האחזקה תהיה גבוהה מהשתיים האחרות. אולי דווקא היא תקלע לטעמך.

אם אתה מחליט לבסוף על הפונטו, תשתדל שזו תהיה 02-03, מסתבר שהן הגיעו חזקות יותר. המחירון שלהן לא צריך להפחיד אותך, הן נסחרות מתחת.

בקשר ל206 gti ממש לא שווה את הכסף.

בקשר לאיביזה זה "ערסי" מדי בשבילי.

אני מנסה למצוא עכשיו hgt אך לא מצאתי אפילו אחד במצב טוב עם יד נמוכה וקילומטרז נמוך :-(

פורסם
בקשר ל206 gti ממש לא שווה את הכסף.

בקשר לאיביזה זה "ערסי" מדי בשבילי.

אני מנסה למצוא עכשיו hgt אך לא מצאתי אפילו אחד במצב טוב עם יד נמוכה וקילומטרז נמוך :-(

קצת סבלנות ואתה תמצא, אנשים מוכרים את הרכב הנ"ל בדרך קבע וכמו שנאמר הוא נמכר לרב מתחת למחירון, אחרי הכל הפיאט היא רכב "ערסים" אמיתי....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמת היא שאני לא כל כך אוהב את התדמית של ה hgt.

אני מנסה כרגע לחפש רכבים אחרים.

אהבתי מאוד את היאריס טי ספורט. אפשר לקנות אחת בתקציב שלי?

פורסם

מחירון יאריס טי ספורט 2003 נכון לחודש מאי: 67K ש"ח.

תהיה מוכן לירידה מאוד נמכוה כל חודש. מאוד. היא שומרת על הערך שלה בצורה מדהימה!

לא מזמן נמכרה כזאת כאשר יד ראשונה היתה ליסינג (הרכב יד שניה). נמכרה ב-4K מתחת למחירון*.

*על ליסינג מורידים בדרך כלל 10%-15% מהמחירון. 4K זה בקושי 6%.

פורסם

הרכב הזה מומלץ? אם זה באמת שווה את הכסף אני יכול להמשיך עוד כמה חודשים בלי רכב לחסוך עוד קצת כסף.

פורסם

מה הבעיה באיזו איביזה ?

תנסה , ואני אישית הייתי באותה בעיה בזמנו וקניתי פונטו וממש נהנתי

תתחיל בקטן אחריי זה תגדל

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

• תוכן חדש...