Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי עדי, וערקתי אליכם מפורום האופנועים פול גז.

היום אני רוכב שטח בעיקר, והמגמה שלי היא לקנות אופנוע שטח מקצועי, כזה שישמש לרכיבות שטח בלבד.

לכן, כשאעשה את זה אני אצטרך כלי רכב יומיומי. אני יכול לקנות איזה טוסטוסון ולסגור עניין אבל אני שוקל גם לקנות טנדר.

מטנדר סובארו ירדתי כי הוא יחסית יקר וגניב. מה לגבי טנדר סקודה?

הדרישות שלי הן 2:

1.טנדר פתוח (לא וואן ולא טנדר עם ארגז).

2. שיסע. לא איכפת לי איך (את הפאן אני עושה בשטח), רק שיעלה מעט.

אשמח אם חכמי הפורום יאירו את עיניי.

פורסם

שקול שוב את הסובארו.

חלקים מצויים בשפע, איכות חומרים גבוהה יותר.

במידה ולא, מיצובישי 200-L מתחילת שנות ה-90 יעשה את העבודה.

פורסם

טוב, ברוך הבא לפורום...

דבר ראשון, אוטו ניפלא (כמובן בתמורה למחיר). אני קניתי אחד לפני שנה, ועד היום לא היו תקלות משמעותיות (טפו טפו).

האוטו חלש מאוד, וזה אומר שעקיפות יכולות להיתבצע רק כאשר אתה רואה זקנה על קלנועית או רכב שעומד בצידי הדרך ;)

אורך הארגז הוא 1.5 מטר, אחי הכניס לתוכו את ה KTM300 שלו. לדעתי עדיף ארגז סגור (אם אתה יכול להכניס לשם את האופנוע שלך) מהסיבה הפשוטה, כשאתה נוסע עם אופנוע מוטוקרוס יכולים לעצור אותך, כשהוא בתוך הארגז לא רואים אותו, וכמו שאתה יודע, רחוק מהעין רחוק מהדו"ח/החרמה...

צרכת דלק היא בין 1/8-10 תלוי איך אתה נוהג.

בקיצור, אחלה אוטו בתמורה למחיר, אצלי היה מזגן מקפיא, אבל לאחרונה הוא התחיל לזייף :(

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תלוי איזו סקודה. אם זה הפיבוריט אז רד מזה. הוא ימות מהר ויעשה לך חור בכיס.

אם לא אכפת לך מצריכת דלק גבוהה חפש טנדר יפאני בנזין או פז'ו .404 אלה סוסי עבודה שלא יאכזבו אותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איפה הוא ימצא פז'ו 404?

לצערי כבר לא רואים הרבה כאלו.

מיצובישי L200 בנזין זה בהחלט כיוון לא רע, במיוחד אם הוא יסע הרבה.

פורסם

יש עוד כמה 404 שנשארו מחוץ לחולות הנגב והשטחים אבל קשה באמת למצוא אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ארגז אני לא רוצה, כי בלי ארגז נראה לי שאפשר להעמיס 2 אופנועים, ואני לא מתכנן לקנות אופנוע לא חוקי, ככה שלא איכפת לי שיראו אותו.

בקשר לטנדר סובארו, בגלל הגניבות שלו אני אוותר. כשדיברתי עם חבר על ההתלבטות ואמרתי לו שקשה למצוא כזה טנדר, הוא אמר לי שקשה יותר למצוא אותו אחרי שגנבו לך אותו :), באשר לאיכות החומרים, כך או כך בשנתונים האלה רוב הטנדרים מפורקים לגמרי. מפורק קצת יותר? קצת פחות? בקטנה.

ככל הנראה הסקודה זה הרכב המתאים לי. למרות שיש לי עוד זמן, פשוט אני רוצה להערך בהתאם.

רוב תודות!

• תוכן חדש...