Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומדת בפני רכישה של רכב יד שניה בתקציב של עד 30k.

מכל שיטוטיי ברחבי האינטרנט ובעזרתם של חברים, הצלחתי (וזה לא היה קל...) להחליט על שני רכבים רלוונטים.

אז הראשון הוא הסקודה ניו פליסיה 1600 שנה 99-01, בעיקר בגלל המחיר שאפשר לקנות בו שנתון גבוה, ושזה מנוע פולקסווגן.

והשני הוא הדייהטסו גראן מוב 1500 שנה 99, בעיקר בגלל שהוא מאוד מרווח ודייהטסו שנחשב אמין.

אני יותר מאשמח לשמוע את דעותייכם בעניין (חסכוני ? אמין ? בטיחותי ? כדאי?)

וחוץ מזה אם יש לכם רעיונות נוספים שיכולים להתאים לי אני גם אשמח לשמוע.

הפרטים הרלוונטיים (מלבד התקציב שכבר הזכרתי):

חייב להיות ידני (אמנם בחורה, אבל אוהבת להעביר הילוכים :wink:).

משנת 97 ושיהיה מספיק אמין למרות גילו...

ושיכיל אותי ואת שתי בנותיי על כל מטלטלינו (ולפעמים גם את האבא).

אז תודה רבה לכולכם וכל טוב.

פורסם

שתי המכוניות חביבות עלי. ברור שלגרנד מוב יש יותר מקום (אפילו לבעל, אי שם מאחורי המושב האחורי...), בעיקר אם את נסחבת עם עגלות וכו'. לניו פליסיה יש תצורת הצ'בק ולכן אין נפח לבלאגאן...

הניו פליסיה חולקת הרבה מיכלולים עם פולו קלאסיק וסיאט קורדובה שהן עם בגאז' ענק ואין להן מחיר גבוה למרות האיכות הגבוהה שלהן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחמימות על הניו פליסיה (יש לי סקודה ניו פליסיה 1300 ידנית שנת 2000 )

מכונית אמינה עם מנוע חזק מבחינת דלק זה עושה בעיר 11-13 ומחוץ לעיר 17

הגיר והמנוע זה פולקסוגן .

מזגן נהדר

נסעתי כבר כמה פעמים לאילת עם ציוד ואישה שמנמונת והמכונית פשוט טסה גם בעליות הקשות של סדום

שמעתי שיש להם רק בעיה אחת קלה לפעמים הטרמוסטט נתפס עלות לא מקורי עולה 150 שקל.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הגרנד מוב רכב הוא אחד הרכבים הכי טובים בקטגוריה שלו וגם הכי אלמוני ולא מוערך, יכול מאוד להיות שמה שמפריע לו להצליח היא העובדה שהוא ללא ספק הכי מכוער.

אם אין לך בעיה עם המראה שלו (ולי למשל יש בעיה), לכי על זה, הוא רכב טוב.

אם את נעולה על הדיהטסו ויש לך בעיה עם המראה שלו, תזכרי שמבפנים לא רואים את האוטו :twisted:

בכל מקרה, אמין, חסכוני ומרווח, מי צריך יותר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני הייתי מעדיף את הגרנד מוב בלי לחשוב על זה. הוא יותר נוח, קצת יותר שקט, והעיצוב שלו לא מכוער לדעתי. ממה ששמעתי, הוא גם די אמין. (מצד שני התלהבתי מהכיעור של היונדאי אטוס והפיאט מולטיפלה כשהם יצאו)

• תוכן חדש...