Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נשוי ואישתי לא נותנת לי לחיות אבל יש לי חברים חכמים שלא התחתנו

אחד מהם יש לו חמישים אלף שקל החליט מה יעשה לו טוב בחיים זה רכב ספורט קטן

הוא רוצה פיאט או סיאט ספורטיבי ומה שמעניין אותו זה רק פוזה הוא נוהג כמו XXX

היה לו הונדה מגעילה שהוא אהב מאוד והיה לו מונטה קרלו שהוא גם אהב ועכשיו הוא רוצה לגוון

אמרתי הוא לא נשוי:-(

עכשיו אני אין לי מושג על המכוניות אלה אני לא מכיר אותם

מה אתם חושבים:?:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אם פוזה בראש מעניו אולי כדאי לחפש רכב אחר. אולי הונדה משנתון מתקדם יותר?

ולעניין: אם הוא לא מחפש רכב לנסיעות חזקות, סביר להניח שהוא לא יבדיל בהרגשה. אם כן שיקח את זו שהוא מוצא במצב טוב יותר. שתיהן תספקנה "פוזה" במידה דומה. יתכן והאיביזה מובילה בנושא זה קצת יותר עקב האפשרות להתקין פורק לחץ חיצוני (סביר להניח שכבר יימצא ברכב שיקנה).

האחזקה של האיביזה תהיה יקרה יותר. טורבו(דלק)+צ'מפיון(חלפים) זה לא עסק זול. לעמותה הפונטו יחסית זולה.

כיוון שהוא לא חובב ספורטיביות, כנראה שאת מירב ההנאה הוא יקבל מהאיביזה שמספקת המון דחף בקו ישר.

לשתיהן מחירון נמוך יחסית. האיביזה נמכרת סביב המחירון +. הפונטו נסחרת מתחת. בהרבה. אפשר להשיג אחת ב-5K-6K מתחת למחירון ובמצב טוב.

אתה מוזמן לשאול עוד שאלות. אבל עליך לספק יותר דרישות - אחזקה, הגדרה ל"פוזה", כל המידע שיש לך לתת.

פורסם

אך תשכח שהאביזה אמינה יותר, נוחה יותר ומפנקת יותר ביחס לקליאו.

אחרי שהיה לי רכב של הקונצרן (לאון טורבו) הייתי בוחר בסיאט (אני משער שמדובר באיביזה) ללא כל מחשבה שנייה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

דווקא עם כל הצ'יפים והעלאות הגדישה שעושים היום, כמעט ולא נותרה איביזה סטנדרטית. השיפורים האלו כמובן פוגעים באמינות, ואני לא אתפלא לשמוע (וכבר שמעתי על מעטות אמנם) על אי-האמינות של האיביזה בעוד אי-אילו שנים.

הפונטו והאיביזה (ונכון לכל רכב אחר), בתנאי שטופלו כראוי, יראו אמינות טובה. טובה משמעותית מהשם שיצא לפיאט מימים עברו. לבחור שירד מהונדה, אני בספק אם האמינות תראה סבירה.

לגבי נוחה ומפנקת - לא בדקתי, אבל סביר להניח שאתה צודק.

ד"א, שמתי לב שהקליאו נכנסה לך לורידים ולא יוצאת לך מהראש (תקרא את ההודעה שלך בשנית).

פורסם

"ביחס לקליאו".

התכוונתי- ביחס לפונטו.

באמת נכנסה לי לורידים :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

תודה למי שאמר מה הוא חושב

דיברתי איתו קצת ומה שחשוב לו זה פוזה ובאמת הביצועים בקו ישר ולא יותר

ומצמץ אני הצעתי לו את היונדאי אבל אחרי שהיתה לו הונדה זה ירידה ברמה בשבילו

הוא חושב בסטיגמות אין לי מה לעשות

הוא גם חושב על רובר 620 טורבו שהוא ראה ביד2

אני אעזור לו למצוא סיאט וזהו

בקיצור זה אחד שלא כלכך יודע מה הוא רוצה אבל לפחות את הפונטו אני עכשיו אוריד לו מהראש

תודה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אם פוזה בראש מעניו אולי כדאי לחפש רכב אחר. אולי הונדה משנתון מתקדם יותר?

ולעניין: אם הוא לא מחפש רכב לנסיעות חזקות, סביר להניח שהוא לא יבדיל בהרגשה. אם כן שיקח את זו שהוא מוצא במצב טוב יותר. שתיהן תספקנה "פוזה" במידה דומה. יתכן והאיביזה מובילה בנושא זה קצת יותר עקב האפשרות להתקין פורק לחץ חיצוני (סביר להניח שכבר יימצא ברכב שיקנה).

האחזקה של האיביזה תהיה יקרה יותר. טורבו(דלק)+צ'מפיון(חלפים) זה לא עסק זול. לעמותה הפונטו יחסית זולה.

כיוון שהוא לא חובב ספורטיביות, כנראה שאת מירב ההנאה הוא יקבל מהאיביזה שמספקת המון דחף בקו ישר.

לשתיהן מחירון נמוך יחסית. האיביזה נמכרת סביב המחירון +. הפונטו נסחרת מתחת. בהרבה. אפשר להשיג אחת ב-5K-6K מתחת למחירון ובמצב טוב.

אתה מוזמן לשאול עוד שאלות. אבל עליך לספק יותר דרישות - אחזקה, הגדרה ל"פוזה", כל המידע שיש לך לתת.

חבל שאתה כותב בלי הבנה בכלל...

בגלל המצערת האלקטרונית אי אפשר לשים פורק לחץ חיצוני באיביזה, הפורק היחידי שמתאים ולא עושה בעיות עם הגדישה זה ה50\50 של GFB וגם הוא אצל חלק מהאיביזות עושה בעיות

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

אתה צודק ב-100%. אחרי שקראתי את ההודעה שלך חקרתי קצת ואתה צודק לחלוטין.

כמובן שלא המצאתי את זה, אני שומע המון איביזות עם רעש של פריקה חיצונית (ואפילו נסעתי באחת). לא שאלתי/חקרתי/בדקתי את העניין, ומכאן הטעות שלי.

פורסם
אתה צודק ב-100%. אחרי שקראתי את ההודעה שלך חקרתי קצת ואתה צודק לחלוטין.

כמובן שלא המצאתי את זה, אני שומע המון איביזות עם רעש של פריקה חיצונית (ואפילו נסעתי באחת). לא שאלתי/חקרתי/בדקתי את העניין, ומכאן הטעות שלי.

ברוב האיביזות רעש הפריקה מגיע מהפילטר פתוח. כמו אצלי...

הוא לא חזק כמו השסתום פריקה אבל שומעים אותו דיי טוב

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

• תוכן חדש...