ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
סקודה פליסיה
מאת eliran-m- 2 תגובות
- 902 צפיות
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים אני חייל שיוצא פעם בשבועיים, אשר מעוניין לרכוש רכב שיספק אותי לסוף שבוע בו אני נמצא בבית. אתם בטח אומרים למה בכלל אני צריך רכב, אז ככה לההורים שלי אין רכב פרטי יש לאבא מעבודה אך אסור לי לנהוג בו ולכן אני נישאר בלי כלום, כמו כן הייתה ברשותי פגו 205 אשר סבלתי ממנה ומכרתי אותה, כעת נשארתי ללא רכב ומכרתי אותה ב8K ואבא שלי יכול להוסיף לי עוד 2K, ולאחר חיפושים מעמיקים גליתי להפתעתי את סקודה פליסיה שהמחיר שלה ברצפה, עכשיו השאלה האם כדאי לרכוש פלסיה, אין לי ניסיון עם הרכב וגם לא מכיר משהו שיש לו ניסיון עם הרכב, איך הוא מבחינה אמינות וצריכת דלק שזה דבר הכי חשוב בשבילי, למשל מצאתי אחד שמוכר ב7K עם 125 אלף קילומטר וטסט לחצי שנה וצמיגים חדשים המח…
הודעה אחרונה מאת eliran-m, -
- 2 תגובות
- 985 צפיות
שלום לכולם, רציתי להתייעץ עם המבינים בנושא... אני מעוניין לקנות מאזדה 3 04-05 ייתכן ומאדם פרטי ואם ייפול משהו טוב מאחת מסוכנות הליסינג אז אולי משם. השאלה שלי היא האם המאזדות נמכרות במחיר מחירון מלא או שיש מקום להפחתות ? האם כדאי לחכות לעוד כמה ימים שייצא מחירון חודש ינואר ? האם יהיה הבדל במחיר ? איך האוטו באופן כללי? נחשב לקנייה נבונה ? הצרכים שלי היא: חסכון,בטיחות ושייראה טוב יחסית... תודה לעוזרים !!
הודעה אחרונה מאת klampert, -
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אח שלי שהוא בן 18 רוצה לקנות אימפרזה טורבו GT מהדור הקודם 98,למרות שהוא נהג צעיר למדתי אותו לנהוג עוד בגיל 14 והוא נוהג כבר כמה שנים,כמה שאלות בקשר לאוטו: 1.עישנו נסיעת מבחן על אוטו של חבר,הוא חמוד אבל ה200 כוח שלו לא כול כך רעים,יכול להיות שזה פשוט תוצאה של מנוע מת,האם התגובות במציאות יותר אלימות? 2.מה בקשר לאמינות,טיפולים וכו? 3.צריכת דלק,האם שותה? ושאלה סופית ואחרונה כמה אמור לעלות בערך ביטוח לנהג צעיר? אני יודע שאף אחד פה לא סוכן ביטוח אבל הסוכן ביטוח שלנו בחופשה וחוזר רק עוד שבוע.. תודה לכולם,והמשך ערב נעים.
הודעה אחרונה מאת Honda125CC, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
היי לכולם, חדש בפורום.. מעוניין לסייע ברכישת רכב לחברה , שיהיה אוטומט, קטן ,בסביבות ה20,000 היא מחפשת אוטו אמין, שלא יצרוך המון דלק, למרות היותו אוטומט, מודל 97-00 חשבנו על פולו או על פורד פיאסטה.. אשמח לקבל רעוינות ותגובות...
הודעה אחרונה מאת mor2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אמא שלי החליטה שהיא רוצה לקנות רכב דמוי ג'יפ שיהי גבוה צריכת דלק נמוכה בנזין אוטומט ותחזוקה נמוכה לגבי תקציב 90K -+ בערך כמובן שהיא רוצה שיהיה מפנק כמה שיותר אחיזת כביש טובה שנתון מתקדם לנסיעות עירוני ובין עירוני. וכן אני יודע שהיא לא צריכה ג'יפ ושג'יפ לא נוח אבל היא רוצה רכב גבוהה ויפה עדיף 5 דלתות (לא יודע למה נישבע לכם) אשמח לרעיונות צירתיים (אם אפשר "דמוי טריוס או ג'ימני)
הודעה אחרונה מאת guy244, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני אלעד, נהג חדש בן 17 וחצי ואני רוצה לקנות רכב התקציב שלי כמו שרשום למעלה נע בין 20-22k . אני מחפש רכב שישמש אותי בעיקר בשביל נסיעות עירוניות/בין עירוניות. נס ציונה-ראשון-רמלה-לוד, הכל כמעט עד חצי שעה נסיעה בלבד. אבל גם שישמש אותי פעם בשנה לנסיעה טבריה/אילת... חשוב שהרכב יהיה אמין, עם חלפים נגישים, אחזקה זולה , וחשוב שיהיה בעל מראה צעיר. יש יתרון לרכב בעל 2 דלתות. בהתחלה חשבתי על מיצובישי קולט, מה אתם אומרים? ואשמח לדעת האם הרכב שווה את המחיר שלו (שנת 93, 19k ) לדוגמא . פשוט אמא אומרת שכדאי לקנות רכב עם מודל גבוהה יותר באותן המחיר, ואני אומר אין קשר לשנתון, אם הרכב שמור אין סיבה שלא להנות ממנו. הרכב חייב להיות גיר ידני ! …
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
סיאט קורדבה
מאת smit- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מפרסם את את הודעה בשם חבר שלי. חבר שלי מעוניין לקנות קורדובה ידנית (דיזל) ויש לו מספר שאלות שאמח עם תענו לי עליהם. בממוצע מהי התצרוכת דלק שלה? אמינות חלקים? עלות ביטוח? ומה הבדל בין גירסת הבנזין לדיזל מבחינת כוח ומהירות ועם תוכלו לתת לי טיפים למה לשים לב בעת הבדיקה של הרכב (בעיות ידעות וכו) נ.ב פירסמתי את זה לאחר חיפוש שחלק משאלותי נענו. תודה
הודעה אחרונה מאת smit, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום קראתי את הקישורים השונים לגבי הפונטו ספייס ואני מבינה שהרכב מומלץ על פי רוב. עם זאת קראתי גם שיש בעיה של רעידות וחימום יתר שנפוץ בו. איך העניין הולך ביחד? בגדול אני מחפשת אוטו קטן לנסיעות יומיות מת"א לפתח תקווה ומדי פעם לשימוש בטיולים. (לא שטח..). חשבתי על הפונטו מכתחילה אבל אולי יש רכבים נוספים שעשויים להתאים למטרותיי? התקציב שלי הוא סביב ה20 אלף. אשמח להצעות / רעיונות, תודה.
הודעה אחרונה מאת dani12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני שוקל לקנות גטס חדשה ואשמח לשמוע תגובות של בעלי גטס (עד כמה רכב אמין, האם יש תקלות? טיפולים? חלקים? וכל דבר אחר שיכול לעזור לי) המטרה של הרכב היא לנסיעות קצרות בעיר בתקופה של מספר שנים (אם לא יעשה בעיות אז לפחות ל5-6 שנים) אולי אפילו יותר
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול אם מוכרים רכב בטרייד אין במגרש מכוניות , הם הרי לא מעבירים את הרישיון רכב על שמם? , או שכן והם נחשבים גם יד ? ,אם אני יד ראשונה אני מוכר למגרש והם מוכרים את זה למשהו אחר כיד 1 , אז איפה מתבצעת בעצם העברת הבעלות פה כאשר אני מוכר להם את הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת גולפית, -
- 2 תגובות
- 940 צפיות
אז כן אני יודע שהנושא הזה נחרש חבל על הזמן וגם קראתי פחות או יותר כל מה שכתוב אבל אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בכל זאת. הדרישות שלי מהרכב הן: יחסית חדש חובה ידני ושלא יהיה משעמם לנהיגה (יענו התנהגות טובה וקצת כוח) כמה שיותר אמין קודם כל יחסית קטן (עדיף לא להגיע לגודל של משפחתית) וכמובן שיהיה כמה שיותר חסכוני בגדול חשבתי בכיוון של סיוויק האצ'בק 99-00 ככה או איזה 206 ובגדול בכיוון הזה. אני אשמח לשמוע הצעות (פתוח להכל) ובבקשה לענות רק מי שמוכן לעזור ובלי סתם תגובות. בתודה מראש דין
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם לאחר חפירת הפורום הנפלא הזה וסקירות רכב נוספות לא הצלחתי להגיע לרכב שהכי יתאים לי (ואולי גם התלבטות שיש לרבים נוספים בסטטוס שלי) אנחנו זוג + 2 ילדים בגילאי שנה וארבע, ברכב הראשי (מאזדה 6 הנפלאה) נוהגת אישתי ואני מחפש רכב שני שישרת אותי. הדרישות: אוטומט, אמין, נוח ומרווח לנוהג (אני 1.85 מ'), מקום לעגלה מאחור (ליתר בטחון), בעיקר נסיעות קצרות לעבודה (כ-10 קמ), בטיחותי, יפה... (רצוי לא סדאן) האופציות שמצאתי (ובסוגריים החסרונות שהוזכרו שמקשים על הבחירה) היו: אאודי 1600 A3 (אחזקה יקרה) טויוטה יאריס (בגאז' קטן וקשה מאוד למצוא) מאזדה דמיו (לא נוח לנוהג מעל 1.8 מ', משעממת) הונדה ג'אז (קשה למצוא בתקציב) הוזכרו גם הדהייטסו סיריון, פיאט פונטו, פוקוס האצ'בק.…
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אוקיי, אני מחפש כבר רכב הרבה זמן ואיבדתי את הראש. זה התחיל עם פג'ו 205, קפץ ל-306, אחרי זה להונדה האצב'ק, קולט ואז גם מאזדה לנטיס. מה לעשות? אני לא יודע מה להחליט וכל הזמן שומע מאנשים דברים אחרים. אז אני צריך ממכם עזרה! כמה פרטים כדי שתוכלו בבקשה לעזור לי: אני נהג חדש. זה יהיה רכב ראשון בעזרת השם. הרכב ישמש לנסיעות עירוניות ובין עירוניות (נס ציונה-ראשון וכו', מרחקים לא ארוכים). חשוב לי שיהיה רק גיר רגיל, כי אני אוהב את זה. אוטומט משעמם אותי. חשוב שהרכב יהיה אמין, לא שותה הרבה דלק, חלפים נגישים וכו'. אז בבקשה ממכם, עזרו לי ! בברכה, אלעד(יקו).
הודעה אחרונה מאת ice35, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מכונית מיני/סופר מיני לנסיעות עירוניות יומיות ובינעירוניות אחת לשבוע. קיבלתי הצעה לרכישת איוואו שנת 2005 אוטומט 85000 ק"מ יד I ב55000-60000 ש"ח. אשמח לייעוץ האם הרכב יכול לענות לדרישותי? האם המחיר סביר? הבנתי שרמת הבטיחות שלו היא מהנמוכות שיש, האם אני טועה? תודה
הודעה אחרונה מאת יבגני .י., -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האמת שמה שאני מחפש זה ככה רכב מעל לשנתון 2000-2001. אמין וחזק. אוטומתי. נראה טוב. מתאים לצעירים. (מבחינת מראה ואחזקה) תודה רבה מאוד לעוזרים, ד"א רציתי לדעת אם סיאט איביזה בשנתון 2000-2001 שמורה תכנס בתקציב שלי? מה אתם ממליצים לחפש? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Or_s, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מבקש את המלצתכם לרכב ל-6 עד כ- 40,000 שקל חשוב שיהיה חסכוני תודה
הודעה אחרונה מאת יבגני .י., -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. פורד פוקוס 2002 : שלדת מרכב שלדה - V , תקין . שלדת מרכב מרכב -X ת תקוני מרכב -> משמעות שולית , מעיכה נזק לפנלים ולפגוש. האם לוותר על הרכב? מה ההבדל בין שלדת מרכב שלדה לבין שלדת מרכב מרכב? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום , רציתי לדעת מה עדיף מבחינת יחס עלות תועלת וקבלה וכו'. הסוגייה היא: HONDA CIVIC 2005 ES (מאובזר -) , עם קילומטרג' מאוד נמוך (10 אלף בשנה) או HONDA CIVIC 2006 LS עם קילומטרג' דיי גבוה (25 אלף בשנה) הקאצ' ששניהם עולים את אותו המחיר (סביב ה95 אלף שקלים) , מה יהיה עדיף? מה יהיה משתלם יותר? (אני יודע ששום דבר לא משתלם והכל ההנאות של החיים אבל עדיין מבחינת עלות/תועלת) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום הייתי בחברת ליסניג אחרת, שם הציעו לי את הלנסר החד' 2005 עברה רק 53000 ק"מ.. האוטו נקי לגמריי מתאונות. נסעתי בו מעט והכל דופק כמו שעון ( ככה זה נראה ) אין שריטות אין כלום. האוטו היה בבעלות של אדם אחד מחברה. הסוכן לא מוכן לרדת מ70000 ש"ח האם המחיר שווה ומוצדק או שמא יש עוד על מה לדבר עם המחיר.... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 חשבתי לקחת את האוטו בסביבות ה66-67 גג. זאת כשהמחירון עומד על 76,440. ( הסוכן טען שהוא הוריד לי עוד 2000 שקל על השיטת מיסוי החדשה... שתיכנס בינואר הקרוב. כלומר הוריד לי כ 5-6 אחוז על העובדה שהאוטו מליסינג.... תודה לכל העונים. אתם עוזרים לי מאד. נ.ב אולי עדיף לקנות מחברת מיצובישי עצמה יד שניי…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש מאזדה 626 מהשנים 2002-2001 (תצורת 5 דלתות) 2002 שנת הייצור האחרונה של המאזדה 626 לאחר בדיקה במחירון לוי יצחק ראיתי שההבדל במחירון בין 2 השנים הוא קרוב ל7000 ש"ח (56000 מול 63000) רציתי לשאול מה הסיבה והאם קיימים הבדלים בין 2 שנות הייצור? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sti-wrx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לילה טוב! טוב אז חלום ילדות ישן נושן, אני זוכר איך המכונית המתוקה הזאת מצאה חן בעיניי זו הייתה אהבה ממבט ראשון. תמיד קיוותי וידעתי שתהיה לי אחת כזאת ביום מן הימים. ומתי שבעיניי היא הייתה חמודה כל השאר טענו שהיא מכוערת. עד כאן סטנדרטי אני מאמין. עכשיו לתכלס, האם יש סיכוי למצוא אחת כזאת במצב ראוי שנוכל להזדקן ביחד? או שהנדירות שלה כבר קברה כל סיכוי לאתר אחת כזאת במצב מכובד (לא מפחד מישורי קו) מחפש אחת שתהיה לכל הפחות שמורה מאוד מבפנים ובמצב אורגינלי (חשוב לי מאוד) ובלי מכות ועיוותים משמעותיים מבחוץ. מחיפוש שביצעתי הבנתי שגם מה שיש מדובר ברכבים שעברו ידיים רבות עם מאות אלפי קילומטרים. האם המנוע שלה יכול לסחוב מעבר ל200,000 ק"מ?? או שרצוי לוותר ובכל זאת ל…
הודעה אחרונה מאת ronenfe, -
-
- 11 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפשת רכב שיש בו מקום מאחור לשלושה כסאות בטיחות, לא סלקל ולא בוסטר. יש לי ילדה בת 3 וחצי ותאומים עוד מעט בני שנה ואנחנו לא יכולים לנסוע כולנו יחד כי אין לנו רכב מתאים. לא חייב להיות אוטומטי אבל שיהיה בגאז' מספיק גדול שנכנסת בו עגלת תאומים, תקציב מוגבל, בערך 60K. תודה מראש לכל עזרה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מידע אודות טויוטה אוונסיס 2004 (צורה החדשה) החיפושים בפורום העלו מידע חד משמעי-משעממת,פרט לכך לא מצאתי מידע מועיל (דווקא משעממת אני מוצא כיתרון) מבקש התייחסות אודות אמינות,הוצאות תפעול (ביטוח,טיפולים,דלק...) רצוי מבעלים/בעלים לשעבר/ממכרים של בעלי רכבים כאלו רוב תודות!
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 2 תגובות
- 981 צפיות
איך הפונטו ספייס שנת 2002, 1300 נפח ? איך היא מבחינת צריכה הדלק? מבחינה מכנית? ומבחינה חשמלית? היא עושה הרבה בעיות? כמה פרטים שאני אוכל לקבל אני אודה לכם!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
טוב , אז הגיעה השעה שאני קונה אוטו. סגרנו על לנסר החדשה 2005. יש לי כמה וכמה שאלות בנושא. אבקש תגובה ממבינים בלבד! אז קודם כל, לנסר החדשה פרימיום 2005, איך האוטו הזה בכמה מילים קצרות.. ( האוטו אמור לשרת אותי ולא אמור לשאת יותר מ3-4 אנשים בכל נסיעה... ) שגם הנסיעות עצמן לא ארוכות טווח. שאלה קשה אחת זה האם בכלל לקנות מהשכרה? או מחברה? ליסינג וכל מה שקשור... זה אם כי אני מקבל כביכול ( הנחה ) של עד 20 אחוז מהמחירון ( 73500 ) - אפרופו - האם בעוד שלושה שבועות ( ינואר 2008 ) המחירון מתעדכן והמחירים יצנחו בכמה אלפי שקלים? שווה לחכות עוד חודש? כמה כח סוס יש למנוע הזה??? אני לא יודע מאיפה להשיג מקור כלל על האוטו...אז אם מישהו מכיר איזשהו אתר אני אשמח לעבור סדנא... ה…
הודעה אחרונה מאת מיצובישילנסר, -
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
שלום, נגנבה לנו אתמול הקורולוה החביבה שלנו. אני צריך המלצה לרכב עד 40K. הדרישות לא מטורפות, בסך הכל אוטו לאמא שלי שלא יעשה בעיות ושיהיה כמה שיותר חסכוני ואמין. הנהגים הם אמא שלי, אחותי הגדולה, אחותי הקטנה ואני (גילאי 17-22). השימוש הוא פרטי ובאיזור המרכז בעיקר, לא תובעני מדיי. לאמא שלי לא ממש משנה אם זה משפחתית או סופר מיני. גם לא חשוב אם זה ידני או אוטומט בקיצור, מה מומלץ סביב 40K עם דגש על חיסכון(בכל התחומים) ואמינות?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 581 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3486557,00.html נראה כי ההוזלה תהיה בסביבות 3000 ש"ח לרכב משפחתי , קצת פחות ממה שציפו. עם זאת קבוצת שווי 1 היא 92 אלף ולא 90 אלף, דבר שאולי יגרור הורדה נוספת במחיר של חלק מהמכוניות הקטנות שהן על סף כניסה לקבוצה זו.
הודעה אחרונה מאת Yakov s, -
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני מחפש רכב ספורטיבי ב-60-70K שיחליף את ה-106GTI שהייתה לי, אז הנה קצת סדר בשבילי. פונטו HGT-לא מתחבר בכלל ונראה לי סתם גרוטאה עם בעיות(בלי לפגוע באף אחד). קו ישר גולף GTI- מאובזרת מאוד אבל קשה למצוא כאלה שמורות עם יד נמוכה. אודי A3 1.8T- אותו הדבר כמו הגולף, אבל יקרה הרבה יותר מבחינת מחירון, ביטוח, חלקים וטיפולים. איביזה טורבו- רובן שחוטות ויד גבוהה. לאון טורבו- ה-2003 הנעה קדמית עדיפה על ה-2002 עם מערכת האלדקס 4X4, מאוד מרשימה ואיכותית. התנהגות יאריס TS- קטנה קומפקטית עם אחיזה טובה אבל מנוע חלש, (האם יש בעייה לגבוהים??) 206GTI- מנוע חלש, יש אחיזה מאוד טובה למרות שהרכב יושב גבוה, אבל יש בעייה לגבוהים. אימפרזה טורבו GT- גם כוח וגם אחיזה, שלמות …
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 931 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב דיזל עד 20000 שח. ראיתי ROVER 420 שנת 99 במצב לא רע בכלל. מה דעתכם על האוטו הזה ואיזה רכב כדאי לקנות בכזה סכום? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
חברה אני מחפש לקנות את האוטו הראשון שלי יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח בדקתי כל מיני מכוניות ישנות(שנת 80) אבל אני מפחד שיתקלקל האוטו ואני יצתרך לשלם יותר מהאוטו לתיקון... יש לכם עצות איזה מכניות לקנות מבחינת אמינות מכניכה וצריכת דלק? עם אתה מכירים מישהו שמוכר זה יהיה מצויין... תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת serjok, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54