Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה GTX PLUS מינראלי מתאים לרכבים שצורכים שמן 20W50.

ואן הוא איכותי מיוצר על ידי CASTROL.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

GTX PLUS

שמן מינראלי טוב במחיר לא הגיוני ( פז ) לא יותר מזה.

וכביכול הוא מתאים לרכבי VAG המצויידים במגדש טורבו לכן זה לא תקן שלדעתי יכריע בבחירה של שמנים.

פורסם

130 ש"ח לגלון 4 ליטר.

47 ש"ח לליטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יודעת על מחירים הזויים, אבל לרכוש 4 ליטר שמן אחת לכמה חודשים במחיר של 130 ש"ח לא נראה לי הזוי.

דרך אגב יש מבצעים כל הזמן ברשתות הגדולות לשמנים "שונים" במחיר של 29-39 ש"ח.

ל'

פורסם

במחיר הזה מצטער מאוד אני מעדיף אלף אלפי העדפות ליקווי מולי 5\40 סינטטי מלא - וגם 4 ליטר כמעט לאף אוטו מודרני לא מספיק רוב המכוניות המודרניות עומדות בין ה4 ל5 מה שאומר ש4 כנראה לא יספיק - ואז מה ? לקנות שני גלונים ?

120 שקל לשמן מעולה !

לא התערבתי בשרשור הזה עד עכשיו כי לא היה לי עיניין כלכך אבל דחפתם פה כלכך הרבה חירטוטים, בינהם : ליטל....אמרת ששמן סינטטי מתאים למנועי 2 ליטר ומעלה ? מה זה השטות הזאת...ומנוע 1100 סמ"ק שגודש באר וחצי איזה שמן תשימי לו ? ואגב....גם 206 עם מנוע ה1.4 המיושן מקבל מלובינסקי סינטטי מלא...סתם שתדעי

פורסם

חצי סינטטי/סינטטי מלא תמלאו ברכבים שלכם מה שאתם רוצים.

ל'

פורסם

אף אחד לא אמר לך לעבור לסינטטי מלא אבל את הGTX הזה אנחנו במוסך קונים ב45 שקל ל4 ליטר, ליקווי מולי אנחנו בתור מוסך קונים ב93 שקל אז תביני לבד את הרמה

ואני בכלל לא מדבר על שמנים של פז כמו "סופר דיזל 15\40" שאנחנו קונים ב23 שקל...

ואני בכלל לא מתחיל לדבר על זה שלקוחות (בעיקר מנועי TDI) ששמים להם שמנים של פז אומרים שהמנוע אוכל להם פתאום שמן, ורועש הרבה יותר...ומרגישים שינויים לרעה בסחיבה, ואפילו ניסינו טריק לראות שזה לא פסיכולוגי, אמרנו לאחד הלקוחות שאנחנו מצטערים והחלפנו לו לשמן אירופאי - אבל בפועל שמנו שוב פז, נחשי מה ? הוא חזר אחרי יומיים שוב, אחרי ששמנו לו פראסטון לא שמענו ממנו יותר...

בקיצור פז חרא של חברת שמנים....

פורסם

פז באמת צריכים לרדת מהעץ בחיים אני לא יקנה שמן שלהם אלה אם אני יהיה חייב אותו ברמה שקשה לי אפילו לחשוב עליה.

עשיתי פעם אחת את הטעות הזאת עם השמנים של CASTROL ומאז אני לא מתקרב לשם.

כמו שעתיד אמר ב 130 שקל אפשר לקנות שמנים סינטטים של LM ברמה אחרת לגמרי ועוד מספר שמנים חצי סינטטים ברמה גבוהה.

להשוות את זה לשמן מינראלי בדרג SJ ( לא תמיד זה לרעה אבל בכל זאת ) מיושן יחסית כשהשוק מציע לך פי כמה באותו מחיר.

לא מבין את הסיבה להגנה שלך על פז למרות שאת עובדת של החברה.

עתיד תודה רבה על המחירים של השמנים למוסכים חיפשתי מידע על זה כבר הרבה זמן.

פורסם

מקפיץ את השירשור ! :)

גם אני בעל רכב דומה (פולו) וגם אני כרגע מחפש שמן וגם מים לאוטו.

מחר אני הולך לאוטו דיפו, מה לחפש שם בדיוק? מהשרשור הבנתי ש 10X40...אני צודק או טועה? איזו חברה לחפש או משהו מומלץ? אני פשוט לא מבין כלום בתקנים ובסוגים שדיברתם פה...

במכונית הישנה שלי מילאתי מים ירוקים. אילו מים אני צריך למלא בפולו? ורודים? סוג?

אני פשוט לא מבין כלום בדברים האלו...

תודה ושבת שלום.

פורסם

לא רשמת מאיפה בארץ אתה

אבל נתחיל בטעות הבסיסית "מחר אני הולך לאוטו דיפו" מחר אתה לא הולך לאוטו דיפו !!! מאוטו דיפו לא קונים מוצרים "מקצועיים"

ביום ראשון תיגש לחנות חלקי חילוף מקצועית (כזאת שמספקת סחורה למוסכים...כמו הפרסי, צנטרל, ניסים חלפים בסלמה...לגרמניות רפי חלפים..ושות')

תקנה שמן 5\40 סינטטי מלא של ליקווי מולי (עולה באיזור ה130 שקל...) תקנה מים ורודים G12 של חברה מוכרת כלשהי...וסע לשלום

פורסם
לא רשמת מאיפה בארץ אתה

אבל נתחיל בטעות הבסיסית "מחר אני הולך לאוטו דיפו" מחר אתה לא הולך לאוטו דיפו !!! מאוטו דיפו לא קונים מוצרים "מקצועיים"

ביום ראשון תיגש לחנות חלקי חילוף מקצועית (כזאת שמספקת סחורה למוסכים...כמו הפרסי, צנטרל, ניסים חלפים בסלמה...לגרמניות רפי חלפים..ושות')

תקנה שמן 5\40 סינטטי מלא של ליקווי מולי (עולה באיזור ה130 שקל...) תקנה מים ורודים G12 של חברה מוכרת כלשהי...וסע לשלום

תודה רבה על העצה, אבל אוטו דיפו מספיק לי...אין לי זמן וכוח ללכת כל פעם למקום מיוחד בשביל למצוא משהו בשביל הפולו. זה לא שאני לא משקיע בה (רק עכשיו הוצאתי עליה 3000), אני פשוט רוצה שמן ומים פשוטים וטובים ובשביל זה יש את אוטו דיפו :)

בכל אופן, אני אחפש את הסוגים שציינת ותודה רבה :-P.

פורסם
יש לי אפילו כמה דוגמאות.

ACDELCO באותו מחיר.

CHAMPION SUPERLUBE אותו דבר

פז משהו

GTX PLUS מינראלי

אני חושב שגם הAGIP הזול.

אלו לא זיופים אלו מותגים לא חרטות.

אני שם ליקוימולי 5ת 40 איך שמן?
:smile:
פורסם

נוזל קירור רק מקורי G12 PLUS.

לא לערבב עם נוזל קירור לא ידוע שיש לך עכשיו במערכת הקירור.

באוטו דיפו לא תוכל להשיג.

לחילופיין עם תמצא נוזל קירור שמתאים לתקן TL 774-D/F או רשום על המיכל Glysantin G 30 זה מתאים בול.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...